Jump to content
  • Announcements

    • Teppo

      Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

      General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
      -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
      -    DNSF jäsenrekisteri
      -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
      -    DNSF ry:n tapahtumia
      Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
      DNSF Ry
      Sirkkalankatu 27 B 41
      20700 Turku   Kerätyt tiedot
      DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
      DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
      Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
      DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
      Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
      DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
      DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
      DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
      Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
      Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
      Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
      Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
      Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
      DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
      Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
      Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
      Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
      -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
      -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
      -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
      -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
      Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
ckolli

Autosi suojaaminen

Recommended Posts

Olen tätä tietoa jakanut muutamille foorumeille ja laitan tännekkin. Jos tuli väärään paikkaan niin modet laittakoot oikeaan.

Teemana SUOJAA OMAISUUTTASI.

Aloita täältä

Sitten täältä ja klikkaa "suunnitteilla GPS-Hälytin ja samasta paikasta klikkaa GSM-Hälytin.

Näin voit turvata omaisuuttasi tehokkaammin eikä maksa paljoa.

Saattaa tuntua siltä että myyn jotain mutta en myy vaan jaan tätä tietoa ihan vain siksi että edes Sinun autosi säästyisi.

Tämän laitoin myös siksi että viime aikoina on varastettu paljon ns arvoautoja joiden eteen on laitettu aikaa, rahaa ja kyyneliä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Olen tätä tietoa jakanut muutamille foorumeille ja laitan tännekkin. Jos tuli väärään paikkaan niin modet laittakoot oikeaan.

Teemana SUOJAA OMAISUUTTASI.

Aloita täältä

Sitten täältä ja klikkaa "suunnitteilla GPS-Hälytin ja samasta paikasta klikkaa GSM-Hälytin.

Näin voit turvata omaisuuttasi tehokkaammin eikä maksa paljoa.

Saattaa tuntua siltä että myyn jotain mutta en myy vaan jaan tätä tietoa ihan vain siksi että edes Sinun autosi säästyisi.

Tämän laitoin myös siksi että viime aikoina on varastettu paljon ns arvoautoja joiden eteen on laitettu aikaa, rahaa ja kyyneliä.

Todella järkevää.. Ei ole muuten mieleen tullutkaan toi aken juttu tai väestörekisterin homma... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Itse olen tehnyt tuon autorekisterikeskus homman, mutta se ei onnistunut kuin katsastuskonttorilla paikan päällä. Väestörekisterikeskuksessa en ole käynyt.

Tuota rekisterikilpi kikkaa on käytetty jo kauan. Ensimmäiset tapaukset oli kun cossu-sierroja vietiin ja paloiteltiin.

Ei autoa kannata jättää varkaan armoille. Itse käytän hälyttimen lisäksi erillistä rattilukkoa, kun auto on parkissa. Toivottavasti varas veisi ennemmin naapurin auton ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Erinomainen topicki ckolli, hienoa! Näissäkin asioissa meidän autoharrastajien pitää vetää yhtä köyttä. Itsestäni ei saa minkäänlaisia tietoja noista hakupalveluista nimellä eikä auton rekisteritunnuksella, siitä olen huolehtinut. Lisäksi suojaan auton aina rattipoljinlukolla kaiken muun normaalin lisäksi ja onpa siellä muutakin itsekehiteltyä rosmoa odottamassa... Lisäksi auto on parkissa yleensä lukitussa autohallissa. Pitäisi jo hieman vaikeuttaa varkaan toimintaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Muistutuksena muille vanhempien autojen omistajille omakohtainen kokemus:

Viime vuoden toukokuun puoleen väliin asti olin täysin varma ettei tuollainen vanha romu kelpaa kenellekään enkä sen myötä ollut varkaiden elämän vaikeuttamiseen panostanut, kunnes sitten... http://www.dnsf.org/forum/index.php?topic=4496.0... :-\

Joten, varkaille kelpaa melko lailla auto kuin auto, hälyt ja muut estimet ei suoranaisesti estä varkautta (ammattilaiset ottaa auton kuin auton jos juuri sen haluavat) mutta 99% varkaista suuntaa seuraavalle autolle jos huomaavat em. kaltaisen varustuksen autossa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Tein muuten tuolla linkeissä mainostetun gsm-hälyttimen.. Tyttöystävän vanha Nokia 5110 josta oli näyttö hiipunut, siihen 1-nappulaan juottelin johdot ja releen kautta häläriltä ohjaus siihen. Saunalahden kuukausimaksuton liittymä, ja siinä se! Ei juuri kuluja tullut...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Itse olen tehnyt tuon autorekisterikeskus homman, mutta se ei onnistunut kuin katsastuskonttorilla paikan päällä.

Ihan soittamalla onnistuu autorekisterikeskukselta (ake) tietojen luovutus kielto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Ihan soittamalla onnistuu autorekisterikeskukselta (ake) tietojen luovutus kielto.

Niinkuin sanottua, nimen sieltä edelleen saa. Turvakiellon (tms, joka estää kaikkinaisen tiedonannon) saa päälle vain "erityisen painavasta syystä", ei yhdellä puhelinsoitolla tai jollakin veppilomakkeella, ja vain kahdeksi vuodeksi kerrallaan. En tiedä miksi näin on, häiritsisikö tuollaisen yleistyminen kenties liikaa Aken texxxtaripisnestä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Ihan soittamalla onnistuu autorekisterikeskukselta (ake)  tietojen luovutus kielto.

Niinkuin sanottua, nimen sieltä edelleen saa. Turvakiellon (tms, joka estää kaikkinaisen tiedonannon) saa päälle vain "erityisen painavasta syystä", ei yhdellä puhelinsoitolla tai jollakin veppilomakkeella, ja vain kahdeksi vuodeksi kerrallaan. En tiedä miksi näin on, häiritsisikö tuollaisen yleistyminen kenties liikaa Aken texxxtaripisnestä.

Nimen saa, mutta laitatat sen tietojen antoeston tonne väestörekkariin, niin homma vaikeutuu kummasti... tai laitat itses kirjoille kaverin tai sukulaisen osoitteeseen... ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Ihan soittamalla onnistuu autorekisterikeskukselta (ake)  tietojen luovutus kielto.

Niinkuin sanottua, nimen sieltä edelleen saa. Turvakiellon (tms, joka estää kaikkinaisen tiedonannon) saa päälle vain "erityisen painavasta syystä", ei yhdellä puhelinsoitolla tai jollakin veppilomakkeella, ja vain kahdeksi vuodeksi kerrallaan. En tiedä miksi näin on, häiritsisikö tuollaisen yleistyminen kenties liikaa Aken texxxtaripisnestä.

Turvakiellon saa painavista syistä joo ja viideksi vuodeksi kerrallaan, tämän jälkeen jatkoa voi kysellä kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Korjataan nyt sen verran. Vaatii vapaamuotoisen hakemuksen perusteluineen paikallisen maistraatin henkikirjoittajalle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Itse aikanaan tuota tietojen luovutuskieltoa kun juurta jaksain pengoin tuli eteen juuri ne "painavat syyt".

Soitin kuluttaja-asiamiehelle ja hän sanoi että Sinulla on PAINAVAMMAT syyt kieltää niitä antamasta tietojasi ilman mitään erityisiä syitä, kuin sillä JOKA MYY TIETOJASI kysymättä lupaasi.

Sen joka myy tietojasi kuten AKE pitäisi loppupeleissä olla heikommalla kuin sen joka tiedoistaan vastaa, eli tietojen haltija itse.

On olemassa henkilörekisterilaki ja tietosuojalaki joiden rajaa hipovat nämä tietojen myyjät.

Ottakaa oikeuksistanne selvää jos vaativat perusteluja siihen miksi eivät saisi tahkoo rahaa SINUN tiedoillasi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Itse aikanaan tuota tietojen luovutuskieltoa kun juurta jaksain pengoin tuli eteen juuri ne "painavat syyt".

Soitin kuluttaja-asiamiehelle ja hän sanoi että Sinulla on PAINAVAMMAT syyt kieltää niitä antamasta tietojasi ilman mitään erityisiä syitä, kuin sillä JOKA MYY TIETOJASI kysymättä lupaasi.

Sen joka myy tietojasi kuten AKE pitäisi loppupeleissä olla heikommalla kuin sen joka tiedoistaan vastaa, eli tietojen haltija itse.

On olemassa henkilörekisterilaki ja tietosuojalaki joiden rajaa hipovat nämä tietojen myyjät.

Ottakaa oikeuksistanne selvää jos vaativat perusteluja siihen miksi eivät saisi tahkoo rahaa SINUN tiedoillasi.

Kiitoksia oikein paljon noista vinkeistä. Toivottavasti porukka ottaisi näistä opiksi!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest rs racing

Re: Autosi suojaaminen

eipä toiminut tuo "gps-hälytin" -linkki :(

Niinpä, miksi? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

siksi koska osoite on muuttunut..

uusi osoite näkyy ckollin allekirjoituksessa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Onko kukaan tietonen että saako AKElta tietoja esim. oman auton tietoja kyselleistä henkilöistä. Eli jos auto on vaikka pöllitty niin ja epäilee että osoite on saatu AKEn palvelusta. Tällä tavallahan voisi saada vinkkiä tekijästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Ei saa... AKE ei pidä mitään tuollaisia tietoja muistissa, eli että kuka on soittanut ja mistä autosta... Ideana hyvä, mutta tuskin toteuttamiskelpoinen. :-\

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Onko kukaan tietonen että saako AKElta tietoja esim. oman auton tietoja kyselleistä henkilöistä. Eli jos auto on vaikka pöllitty niin ja epäilee että osoite on saatu AKEn palvelusta. Tällä tavallahan voisi saada vinkkiä tekijästä.

Helpoitenhan tuo onnistuu esimerkiksi tekstiviestillä. Eikä Ake voi tai pysty rikkomaan tätä lakia (en nyt muista nimeä), jos rikos ei täytä minimissään 6kk ehdottoman vankeuden määritelmää. Ake on vain tehnyt näiden epärehellisten hemmojen elämän helpommaksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Eiköhän kannata tiedot hoitaa salaisiksi, ettei kilven perusteella käy ilmi missä auto seisoo!! Esim moilasen auto lähti oulusta jonku aikaa näyttelyn jälkeen, heräsi itsellä vain kysymys onkohan näyttelyllä ollut osansa asiassa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Eiköhän kannata tiedot hoitaa salaisiksi, ettei kilven perusteella käy ilmi missä auto seisoo!! Esim moilasen auto lähti oulusta jonku aikaa näyttelyn jälkeen, heräsi itsellä vain kysymys onkohan näyttelyllä ollut osansa asiassa...

Mitenkä tuolle moilasen autolle muuten kävi?

Onko mahdollisesti löytynyt vai katosiko kuin pieru saharaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Eiköhän kannata tiedot hoitaa salaisiksi, ettei kilven perusteella käy ilmi missä auto seisoo!! Esim moilasen auto lähti oulusta jonku aikaa näyttelyn jälkeen, heräsi itsellä vain kysymys onkohan näyttelyllä ollut osansa asiassa...

Oliko kyseessä tämä oranssi bmw toissa kesältä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Tuo tietojen luovutus juttu on sitten henkilökohtainen, ei auto kohtainen.

Eli kun otat tuon yhteen autoon, se siirtyy myös seuraavaan. Ainakin mulla on siirtynyt jo 4autoon 4 vuoden aikana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Eiköhän kannata tiedot hoitaa salaisiksi, ettei kilven perusteella käy ilmi missä auto seisoo!! Esim moilasen auto lähti oulusta jonku aikaa näyttelyn jälkeen, heräsi itsellä vain kysymys onkohan näyttelyllä ollut osansa asiassa...

Oliko kyseessä tämä oranssi bmw toissa kesältä?

Ei ollut kuin tämä violetti 200 sx, joka oli hts:ssä kesällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Eiköhän kannata tiedot hoitaa salaisiksi, ettei kilven perusteella käy ilmi missä auto seisoo!! Esim moilasen auto lähti oulusta jonku aikaa näyttelyn jälkeen, heräsi itsellä vain kysymys onkohan näyttelyllä ollut osansa asiassa...

Mitenkä tuolle moilasen autolle muuten kävi?

Onko mahdollisesti löytynyt vai katosiko kuin pieru saharaan?

Ei löytynyt autoa, autohan pöllittiin maikkulasta kohta 2 kuukautta sitten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: Autosi suojaaminen

Nii ja olihan se vähä aikaa peltikorjauksella. eihän sitä tiijä vaikka joku on käyny teettään avaimen.eipä oo kuulunu mittää.ois ihan kiva tietää mihin se on viety.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×