Jump to content
Sign in to follow this  
Race Performance Oy

Race.fi: Poistotuotteita

Recommended Posts

Race.fi: Poistotuotteita

poistobanneri_2014_kevat.jpg

Hyllykukkasia

Race.fi verkkokaupan Poisto osiosta löydät myymälän kukkaset, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet varastoihin pölyttymään. Erittäin edulliseen uloskantohintaan monia laadukkaita merkkejä, sekä tuotteita.

D2 coiloversarjoja pilkkahintaan!

D2 Coiloversarja Audi A4 B7, hintaan 749 €

D2 Coiloversarja Alfa Romeo 155 2wd, hintaan 699 €

D2 Coiloversarja Ford Probe 89-92, hintaan 710 €

D2 Coiloversarja Mitsubishi Evo 10, hintaan 710 €

D2 Coiloversarja Opel Kadett C, hintaan 899 €

D2 Coiloversarja Volkswagen Passat B5 Wagon, hintaan 729 €

» Race.fi: D2 coilover poistot

Eibach madallusjouset edullisesti varastosta!

Eibach Pro-kit Alfa Romeo Giulietta (940), hintaan 175 €

Eibach Pro-kit Ford Focus II, hintaan 175 €

Eibach Pro-kit Mini Cooper R58, hintaan 175 €

Eibach Pro-kit Opel Vectra B 2.0->, hintaan 225 €

Eibach Pro-kit Subaru Impreza GD,GG, hintaan 255 €

» Race.fi: Eibach Pro-kit poistot

K&N Ilmanottosarjat uloskantohintaan!

K&N Intake kit Opel Astra F 1.6, hintaan 85 €

K&N Intake kit Peugeot 306 1.9d turbo, hintaan 85 €

K&N Intake kit BMW E46 316i, hintaan 145 €

K&N Intake kit Nissan Primera 2.0 16V DOHC, hintaan 145 €

K&N Intake kit Toyota MR2 Turbo 90-95, hintaan 145

» Race.fi: K&N Intake kit poistot

Poistoissa myös: Stri X-line lisämittarit, SPM kiertokanget, Cusco poikkituet ja muuta edullista autonosaa.

» Race.fi: Poistotuotteet

Ole nopea, sillä tuotteita on vain rajallinen määrä!

Tilaaminen ja lisätiedot

Toimituskulut ovat postilla tai matkahuollolla yli 100 € tilauksille ilmaiset. Alle 100 € tilausten toimituskulut 7.90 €. Maksutapana tilisiirto on ilmainen, postiennakko 6 € ja matkahuollon jälkivaatimus 6 €. Nouto ja maksu paikan päällä onnistuu myös.

Tilauksen voit halutessasi tehdä soittamalla, sähköpostitse, tai suoraan verkkokaupastamme. Tilaukseen tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä haluamasi toimitus- ja maksutavat.

?id=25384&type=horizontal&cols=12&text=1&auth=cf6f001a255fa46b

racelogo_3d_musta.png

Race.Fi Verkkokauppa

Race Performance Oy / Riku

Välitie 6, 07170 Pornainen

020 790 2 790 | info@race.fi

www.race.fi

Facebook sivuiltamme näet pikkupäivitykset ja pysyt ajan hermolla

facebook_48.png

Accralite | ACL | Arp | Arrow | Black Diamond | Bosch | Brisk | Calix | Catco | Clutch Masters | Cobra seats | Cometic | CP Pistons | Cusco | D2 | Eibach | Enem | Evo Corse | FIDANZA | Garrett | Gems | Greddy | Gripper | H&R | HKS | Holset | JUN | K&N | Kaasu Productions | Kent Cams | Lucrestar | Malpass | Martelius | Master Power | Newman Cams | OBP | Promotech | Quaife | Ja monta muuta..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poistolistaus päivittyi

Ari kävi eilen läpi poistolistan läpikotaisin ja listalle löytyikin muutamia uusia hyllyyn takertuneita tuotteita. Listaltahan löytyy muutamia mainitakseni mm. Hifiä, mittareita, jarruosia, alustasarjoja sekä moottorinkin osia.

Kannattaa tsekata lista läpi ja tehdä rohkea tarjouskin jos uskaltaa, niin saadaan tilaa varastoon jonka koko on yli tuplat vuodentakaiseen verrattuna.

» Race.Fi: Outlet

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa

- Riku

Tämä kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poistolistaus päivittyi taas

Kävimme taas poistolistauksen läpi ja listalle löytyikin muutaman hyllyyn jäänyt tuote. Poiston puolelta löytyy muun muassa alustaa, hifiä, jarruosaa ja moottorin palikkaa.

Tsekkaa lista läpi ja tee rohkeasti tarjous, niin saadaan hyllyä tyhjemmäksi :)

» Race.Fi: Outlet

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa

- Riku

Tämä kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poistolistaus päivitetty

Ari tsekkasi taas poistotuotteet ajantasalle, joita hyllyyn on ajansaatossa kertynyt :)

20160829-clearance-news.jpg

Hyllyn perukoille eli poistoihin kertyy ajansaatossa jonkin verran tuotteita syystä tai toisesta, kaikki siis tietenkin täysin toimivia osia, mutta vielä edullisempaan hintaan.

Poistolistan sisällöstä sen verran että nyt sieltä löytyy muun muassa poikkitukia, iskunvaimentimia, jarrulevyjä, jarrupaloja ja paljon muita kelpo tuotteita.

Tutustu poistotuotteisiin verkkokaupassamme:

»» Race: Poistotuotteet

Kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poistotuotteita uloskantohinnoin
Poistonurkassa on nyt taas päiviteltynä autonhoitotuotteita, kytkimiä, jarruosia ja muuta kätevää. Uloskantohinnoin!

201703207-clearance-news.jpg

Vanhaa varastoa kertyy aina, tai muuten fiksuja tuotteita jätetään noutamatta ja ne jää hyllykukiksi välillä pidemmäksi aikaa. Poistonurkasta löytyy
aina käyttämättömiä ja uudenveroisia tuotteita uloskantohintaan.

Listauksessa on mm. poistuvat Red Line lisäaineet, öljyt, Sachs SRE kytkimiä, Black Diamond jarrupaloja ja levyjä, HKS turbotimereita, autonhoito tuotteita ja muuta roimalla alennuksella.
Tarjous voimassa vain varastossa oleville tuotteille, tarkista saatavuus mikäli tarvitset useamman kappaleen/parin tuotetta myynnistämme.

redline_logo_1.jpg

Listalta löytyy myös Red Linen lisäaineet, Si-1, Fuel biostat ja Waterremover & Antifreeze

SI-1 Bensiinin lisäaine // 12,70 €
Puhdistaa injektorit ja imuventtiilit karstasta, kertakäsittelyllä. Nykyisten bensiinien sisältämät alkoholit muodostavat 3-5 kertaa enemmän karstaa kuin vanha lyijyllinen. Oireita karstoittumisesta: nykiminen ja kilinä (nakutus) vedätyksessä, korkea/ epätasainen tyhjäkäynti, korkeat päästöt ja kulutus. SI-1:n sisältämät pesu- ja voiteluaineet puhdistavat imuventtiilit, injektorit, kaasuttimet ja palotilat, ja voitelevat injektorit. Estää myös bensiinin pihkaantumisen talviseisonnan aikana.

Diesel Fuel Biostat // 17,30 €
Pitää polttoainejärjestelmän puhtaana bakteereista ja levästä ja siten ehkäisee käyntihäiriöitä. 
Dieselöljy ja polttoöljy sisältävät usein mikro-organismeja, joko vesi- tai ilmaperäisiä, jotka päätyvät polttoaineeseen jakelujärjestelmästä. Polttoainetankkiin voi kondensoitua vettä jopa 1%, erityisesti veneissä, ja suurempia vesimääriä saattaa tulla tankatessa. Veden ja dieselöljyn kontaktipinta on kukoistava kasvualusta erilaisille mikro-organismeille. Ilman vettä niistä ei ole harmia. Mikro-organismit voivat kasvaa rihmamaisiksi, mattomaisiksi tai pallomaisiksi sakkaumiksi polttoaineen sekaan tai tankin seinämiin. Nämä sakkaumat voivat tukkia polttoainesuodattimen ja huonontaa suorituskykyä ja aiheuttaa käyntihäiriöitä. Mikro-organismien aineenvaihdunta tuottaa vettä, happoja ja likaa, jotka aiheuttavat korroosiota ja kulumista pumpussa ja suuttimissa. 

Water Remover & Antifreeze // 12,70 €
On vedenpoisto/jäänestoaine joka hajottaa itseään vastaavan määrän vettä, pudottaa sen jäätymispisteen -20ºC asteeseen, ja estää korroosiota. Sopii sekä bensiinille että dieselille. 

Tavalliset glykolieetteri- ja alkoholipohjaiset jäänestoaineet kylläkin pudottavat veden jäätymispisteen, mutta eivät sekoitu polttoaineen, vaan lisäävät vesiseoksen määrää ja korrosoivuutta. Kun tällainen jäänesto/vesihelmi pääsee kaasuttimeen esimerkiksi moottoripyörässä, meno hyytyy niin äkillisesti että ajaja on lentää yli sarvien. 

Water Remover hajottaa veden polttoaineen sekaan mikroskooppisiksi pisaroiksi, jotka läpäisevät suodattimen. Sisältää lisäksi voiteluaineita, jotka estävät kulumisvaurioita injektoreissa ja pumpussa. Voiteluaineet pienentävät dieselöljyn kitkaa, parantaen dieselmoottorin hyötysuhdetta 2-3%. 1 pullo poistaa itseään vastaavan määrän vettä tankista. Normaalin kondenssiveden poistoon riittää 1 pullo 950 litraan polttoainetta. Ei sisällä alkoholeja eikä vahingoita katalysaattoria.

Tutustu poistonurkkaan verkkokaupassamme:
»» Race: Poistonurkka
»» Race: Red Line lisäaineet

Kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poistolistaus päivitetty kesän jäljiltä

Päiviteltiin alkuviikon ratoksi poistolistaus kondikseen.

20170815-clearance-news.jpg

Hyllyjen päälle kertyy ajansaatossa kaikenlaisia tuotteita syystä tai toisesta, joten niitä myydään poistossa sitten normaalia edullisemmin. Poistotuotteet ovat täysin ehjiä ja uusia, mutta eivät kuulu meidän normaaliin varastovalikoimaan.

Poistolistaus pitää tätä nykyään sisällään paljon erilaisia tavaroita kuten jarrupaloja, jarrulevyjä, poikkitukia, iskunvaimentimia, jäähdytysjärjestelmän osia ja muun muassa Kenwoodin autosoittimen. Tarkemmin poistotuoteisiin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä, useita tuotteita on tarjolla kuitenkin vain yksi kappale - eli nopeat syövät hitaat!

»» Race.fi: Poistolistaus

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poistolistaus päivitetty

Päiviteltiin tänään poistolistaus kondikseen ja sen myötä listalle päätyi yksi jos toinenkin tuote lisää vanhojen poistuessa.

20170815-clearance-news.jpg

Hyllyjen päälle kertyy ajansaatossa kaikenlaista syystä tai toisesta, joten me myydään niitä sitten poistopuolella normaaliakin edullisemmin. Poistotuotteet ovat täysin uudenveroisia, mutta eivät eivät kuulu meidän normaaliin varastosettiin.

Poistolistaus sisältää päivityksen jäljiltä esimerkiksi Black Diamondin jarrupaloja, jarrulevyjä, Cuscon poikkitukia, Sachin iskunvaimentimia, Luisin keskiöitä ja muun muassa muutaman setin Pro-kit madallusjousia. Tarkemmin poistotuoteisiin pääsee tutustumaan alla olevasta linkistä. Useimpia poistotuotteita on tarjolla kuitenkin vain yksi kappale/sarja, eli nopeat syövät hitaat!

»» Race.fi: Poistolistaus

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×