Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
TeemuM

S30 virtalukko-ongelmaa

Recommended Posts

Mikäs voi aiheuttaa seuraavanlaisen ongelman.

Virtalukko toimii ihan normaalisti, eli virrat menee päälle, ja start-asennossa starttaa. Kone pysyy käynnissä, ja sammuu kun virtalukon kääntää off-asentoon. Mut kun vääntää avaimen lock-asentoon, niin siinä off- ja lock-asentojen välillä starttaa uudelleen.

Virtalukko oli korjattavana, kun se jumitti, rattilukko ei toiminu, avain tuli pois missä asennossa tahansa, ym. Se teki kyllä tota jo ennen korjaustakin, ja lukkosepän mukaan mikään sisäinen kytkentä ei voi aiheuttaa, että starttivirta menis päälle lock-asennossa. Kaikki sähköt on ollu irroitettuna, eli väärinkytkentä on ihan mahdollinen. Lisäks kaikki orkkismittarit on poistettu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään saan testattua toisella virtalukon pohjalla, niin näkee onko siinä vika. Enpä oikein keksi mikä muu siinä vois olla vikana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kokeilin uudella pohjalla, ja ei auttanu, mut löyty onneks vika muualta johdotuksista.

Noi sähköt on kyl just sellasessa kunnossa mitä +40v autolta voi olettaakin, mut jospa niitten kans nyt ens kesän pärjäis, ja uusii sitten ens talvena kaikki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin nyt Zeta jätti tien poskeen:

Auto saammui työpaikan portille (kylmänä joskus tekee tuota, kun cold start valve ja air regulator poistettu), mutta tällä kertaa virta-avainta kännettäessä ei sitten enää tapahtunutkaan yhtään mitään.

Voltit näyttää olevan virta-avaimen ollessa OFF-asennossa 8V, mutta ACC ja on asennoissa voltit putoaa nollaan. Valot ei pala. Onkohan virtalukko entinen vai onko ideoita mistä muualta vikaa voisi alkaa etsimään (huono maadoitus jossain? Oikosulku?). En ole vielä päässyt mittailemaan jännitteitä akulta, startilta tai mistään muualtakaan, kun työkalut on tallilla.

Fusible linkit korvattu maxi-sulakkeilla, jotka olivat kaikki ehjät.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kerrankin "easy fix"!

Mittailin jännitteet akun navoilta -> 12,6V. Akun +napa ja runko 8V. Puhdistelin -navan ja piuhat kiinni. Toimii!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perskales, en muistanutkaan sanoa että ton miinusnavan ja muutenkin niitten akun läheisten liittimien kanssa oli joskus tollasta "vikaa". Saattoi tosiaan sammua kesken ajonkin, nimenomaan töihin mennessä. Mutta pikku nytkyttelyllä toimi taas piiitkään. Kerran ajossa, pari kertaa tallissa/omalla pihalla.

;(

-J-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×