Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
ILVES-Joe

Drifting aktiivi Etelä-Pohjanmaalta huom. !!!

Recommended Posts

Löytyykö Etelä-Pohjanmaalta aktiivista drifting porukkaa kilpailijana ja/tai toimitsijana?

Ota yteyttä YV:llä minuun, nappula tuossa alavasemmalla.

Mahdollisesta radasta asiaa...!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: Drifting aktiivi Etelä-Pohjanmaalta huom. !!!

Linkitin vastaheiton foorumille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: Drifting aktiivi Etelä-Pohjanmaalta huom. !!!

Muutama yhteydenotto on tullut ja toivottavasti tämä toimii avauksena "driftin-keitaan" saamiseksi Etelä-Pohjanmaalle.

Kyse on Lapuan UA:n jokkisradasta ja vinkkinä seuraavaan kohteeseen Honkajoen Pesämäkeen kuulemma ollaan kanssa suunnittelemassa kokonaan asfaltoitua rataa... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: Drifting aktiivi Etelä-Pohjanmaalta huom. !!!

Olis kyllä loistava :D!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: Drifting aktiivi Etelä-Pohjanmaalta huom. !!!

Lapuan UA:n hallituksen jäsen sattuu asumaan melkein naapurissa niin pitääpä käydä alustamassa tilannetta. Toivotaan että saadaan rata myös Drifting käyttöön ihan kuten Kuopiossa Heinjoen radalla! Varmasti radan käyttäjämäärätkin moninkertaistuu tällä tavoin.

Honkajoen Pesämäen laajennusta olen seurannut lehdistä. En löytänyt netistä artikkelia jossa oli ilmakuva yms tarkempaa tietoa radasta mutta 1,6km asfaltoitu rata joka on tarkoitettu mp/henkilöautoille. Sen muistan kuvasta että syheröinen rata, pärjää mukavasti pienempi tehoisellakin drifterillä. Jos siis siellä tämä suodaan. Alustavien suunnitelmien mukaan valmistuu keväällä 2013. Pesämäen omilla sivuilla jostain syystä koko laajennuksesta ei mitään tietoa.

Tässä lyhyt lehtiartikkeli: http://www.satakunnankansa.fi/Urheilu/1194746429307/artikkeli/pesamakeen+rakennetaan+uusi+moottorirata.html

Tälläiset pienemmät radat olisivat etelä-pohjanmaalle erittäin tervetulleita, drifting harrastaminen on tällä hetkellä liian vaikeaa. Vaikeaa siksi että moottoriradoilla ollaan todella nyrpeitä driftausta kohtaan. "Uusi" laji, tiedän. Vapailla harjoituspäivillä mitä esim botniaring järjestää on drifting kielletty. Alastarossa drifting kokonaan kiellettyä pois lukien erityiskilpailut.

Silloin tällöin vastaheiton puolella joku asiaan omistautunut ottaa riskin ja vuokraa koko radan illaksi, kutsuu porukkaa foorumin välityksellä "drifting-iltoihin". Nämä illat olivat ainakin viime kesänä menestyksiä. Menestyksiä siinä mielessä että autoja riitti, rata ja varikko täynnä. Radan vuokraaja kierteli sitten illan aikana keräämässä kolehdin kuskeilta. Jurvassa oli katsojiakin kertynyt arviolta 50-100. Kaikki tämä siis yhden keskustelupalstan parin viikon ennakolla tapahtuvan ilmoituksen ansiosta. Mitä tämä kertoo, itselleni ainakin sen että Drifting-lajille olisi todellakin tilausta ja asiakkaita sekä kuljettajista että yleisöstä. Siellä missä tapahtuu ja missä on yleisöä, on myös mahdollisuuksia yrittäjille. Olkoot sitten yrittäjä ratamaksuista vastaava tai varikon vieressä olevan kioskin pitäjä.

Näillä pienemmillä radoilla luultavasti myös ratavuokrat tulisivat olemaan pienemmät. Näin kynnys järjestää drifting-iltoja laskisi roimasti ja saataisiin nauttia näistä mahtavista illoista yhä useammin. Moni hurjapää liikenteestäkin saattaisi eksyä kokeilemaan sivuluisua radalle kun sana näistä illoista leviäisi.

DNSF järjestämät ratapäivät ovat olleet oikein hyviä myöskin, mutta niihinkin olisi mahdollista saada paljon lisää osanottajia jos vähän mainostettaisiin. Vain jäsenet linjalla se toki toimii hyvin näinkin.

Toivottavasti muutkin innostuvat näistä kehitteillä/rakenteilla olevista pienemmistä radoista ja saataisiin ylipuhuttua radanomistajat driftingille suopeiksi, ilman meitä harrastajia laji ei kehity!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×