Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S30 kojelaudan korjaus
#1
Näistä kun taitaa olla kaikissa rikkinäiset kojelaudat niin miten ootte korjannu omianne?

Omassa oli isot halkeamat päälipinnalla, ja kaivoin ne auki ja korjasin lasikuidulla+lasikuitukitillä. Tämän jälkeen oli tarkoitus verhoiluttaa kojelauta vinyylillä, ja veinkin sen verhoomoon, jossa olivat vahvasti sitä mieltä että kyllä se kangas siihen taipuu ilman mitään saumoja. No parin kk:n odottelun jälkeen kun hain sen takas, niin eipä ollu taipunu, ja oli siinä olikin tehty puskusaumat just pahiten näkyvälle paikalle. Lisäks jokainen mittarikolo oli vajaa, eli sieltä mittareitten asennuksen jälkeen näkyi edelleen vanhaa pintaa, jossa oli nyt sitte vielä liimaa päällä. Kokonaisuus näytti lähinnä neljävuotiaan kerhoprojektilta.

Eli hain rahat takas, ja revin kankaan pois, niin nyt ollaan taas lähtötilanteessa, tai oikeestaan vähän otettu takapakkia, kun on toi liimakin vielä poistettavana. Eli mitäs nyt tohon päälle?

[Image: _bigthumb.jpg]

Netistä oon löytäny kuvia, missä noita on maalattu, ja on saatu ihan hienon näköisiä.
Tossa yks esimerkki.
http://classiczcars.com/forums/interior-...tures.html

Meiltä ei taida tota ainetta löytyä mitä tossa on käytetty, niin mikä vois olla lähinnä millä sais tollaista aikaseks? Voisko Plastidip toimia tossa?

Dash cover on tietty aina yks vaihtoehto, ja ne näyttää ihan siisteiltäkin, mut voisin nyt vielä kokeilla tota maalaamista jos löytyis oikea aine.
Reply
#2
Mitenkäs tämmönen, mahtaisko toimia? http://nukkaus.fi/
Nissan Sunny B12 Gti
Reply
#3
Joo tolla varmaan sais piiloon, mut ulkonäkö saattaa olla turhan race, kun haluaisin alkuperäisen tyylistä.
Reply
#4
Mitäpä jos vaikka veisit sen sellaiseen paikkaan jossa osataan verhoilla, eikä vain leikitä.
Plastidippi kuulostaa aika amikselle Big Grin
Reply
#5
Näin se ois varmaan alunperin pitäny tehdä, mut nyt alkaa aika olla kesä sen verran lähellä, et pitää tehä joku väliaikaisratkaisu, ja ens talvena sit kunnolla. Tota SEMin tököttiä löytyikin suomesta, niin pitää kokeilla millainen siitä tulee.
Reply
#6
Oon tota samaa juttua seurannu ja tota Semmiä sai muistaakseni us-partsilta
Where´s Pussy Galore?
Reply
#7
Ihan siistin tosta sai maalaamalla. Eipä se varmaan pitkäaikainen korjaus oo, mut jos se nyt ens kesän menis ja veis sitte oikeesti verhoiltavaks.

[Image: _bigthumb.jpg]
Reply
#8
Osaako joku täällä päin maailmaa ihan oikeasti korjata noita 70-luvun kojelautoja?? Tässä on esimerkki Australialaisesta korjauksesta: http://www.skylinesaustralia.com/forums/...ild/page-9 Eli osaako kukaan täälläpäin tehdä vastaavaa jälkeä? Kannattaa muutenkin käydä tuo koko C110:n entisöinti läpi, kaveri tekee muuten tarkkaa työtä!
Reply
#9
Onkos kukaan kokeilla noita SEM:n tuotteita ja kojelaudan korjausta? Itse laitoin juuri tuotteet tilaukseen ja tarkoitus olisi muutaman viikon sisään korjata oma halkeillut kojelauta.
Japanilaisia ne olla pitää. <br />http://smg.photobucket.com/albums/v712/blobbari/<br />http://www.youtube.com/watch?v=DMuO-8S_0Wg
Reply
#10
Juu, on kokeiltu, ei toiminut ainakaan mulla. Oli ekan kesän ihan siistin näköinen, mutta jo syksyllä alkoi näkyä painaumia entisissä halkemakohdissa, jotka nyt pari vuotta korjauksesta näkyy jo kunnolla. Aivan samoilla tököteillä tein joilla jenkkipojatkin, ainoastaan tuo täyttönä käytetty uretaani oli eri. Ihan sitä tavallista rakennusuretaania käytin, tuttu timpuri sano, että olis voinut auttaa, jos olis ollut sitä vähemmän turpoavaa mallia, niin olis jäänyt tiheämmäksi se vaahto. No, en aio enää käyttää noita Semmiläisiä (oli aika hintaviakin tököttejä). Pahuksen työläs homma, kun irrotin ja tyhjensin koko kojetaulun. Ja sitten vuoden päästä totesin että yhtä tyhjän kanssa koko homma...:mad: Ajoa tuli ekana kesänä varmaan tuhannen - pari kilsaa, ja muun ajan auto oli lämpimässä tallissa.
Jos nyt vielä viittii irrottaa tota kojetaulua, niin tuota ohutta kuidutusta voisi kokeilla, tai sitten koko kojelauta mallia uusi lasikuituinen. Siihen orkkiskaltaisen pinnan saaminen on vaan haastavaa, ehkä sittenkin nahkaverhoilu, vaimentaisi resonanssitkin.
Reply
#11
Mulla on toi oma kojelauta vielä ihan siisti ekan kesän jälkeen. Toi oli siis lasikuidulla, ja lasikuitupakkelilla korjattu, ja maalattu päältä muovipuskurimaalilla.

Tollanen tuli vastaan ebayssä.
http://www.ebay.com/itm/BLACK-LEATHER-DA...rmvSB=true

Ja tuolla projektikuvia sen asennuksesta. Eipä se nyt täydellinen ole, mut ihan kohtuusiistin siitä on saanu.

http://www.classiczcars.com/topic/50755-...tallation/
240Z -71
Reply
#12
Taitaa olla Latviassa paja joka on tehnyt noita päällisiä, hyvän näköisillä tikkauksilla.
Hybridzilta katellu noiden norskien ja ruotsalaisten projekteja. Ovat olleet siistin näköisiä
Where´s Pussy Galore?
Reply
#13
rally Wrote:Taitaa olla Latviassa paja joka on tehnyt noita päällisiä, hyvän näköisillä tikkauksilla.
Hybridzilta katellu noiden norskien ja ruotsalaisten projekteja. Ovat olleet siistin näköisiä

Ei mitään linkkejä noihin projekteihin olisi?
Äkkiä katsoen näyttivät herkästi löysiltä ja vähän sinnepäin laitetuilta jota ebayn kuvista katselin.
s13 sr20vet -91
240Z -73 VQ30DET
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)