Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nissan 200sx s110
#1
Terve foorumin väki! Ostin tossa ensimmäisen projekti riisikipponi, Nissan 200sx -81. Jos te viisaammat viitsisitte valistaa minua kyseisestä autosta. Kaikki tieto on siis hyödyllistä. Nämä askaruttaa eniten: Käykö minkään auton alustan osat ristiin ton kanssa? Onko näitä paljon Suomessa? Onko missään purettavana tämmöstä?
Reply
#2
Huikeaa!
S110 on valitettavan harvinainen näillä main, etenkin nykyään. Timo Salonenhan tuollaisella taannoin ajoi ralliakin Smile S110:hän oli japanissa toki Silvia (tai Gazelle viistoperänä), mutta 200SX jenkeissä, onko tämäkin jenkkituonti?
Inhottavan vähän on tietoa osien sopimisesta ristiin, villinä veikkauksena että jotkin zetan osat ja jotkin 910:n osat jne voisivat sopia, mutta pelkkää arvailua on, täytyy myöntää. Tähänkin saattaa olla paremmin perehtynyttä porukkaa NCF:n puolella. Onko muuten millä koneella?

Joka tapauksessa onnea projektiin ja tervetuloa!
PS13
2JZ
V161
E85

Postiautot rok \o/ Wink
<VASE><VASE>
vase Wrote:<VASE> <VASE>pitäs nii hakata toi filk
Reply
#3
Joo itsekkin ymmärsin, että rallissa näitä käytetty jonkun verran. Auto on aikanaan tuotu Suomeen Kanadasta/Jenkeistä (kivasti varusteita näinkin vanhaksi). Toivottavasti ensi viikolla pääsee jo aloittelemaan purkamistaSmile Niin ja auto on coupe, Z22E koneella ja 5-lovinen manuaali. Tuo ''harvinaisuus'' vaikeuttaa vain osien saantia :S
Reply
#4
uuuh coupe on komea laitos kyllä. Onneksi on manuaali ton ikäset 3vaihteiset automaatit ei kyllä mitään parhaita ole
"dnsf kaverit on kyllä sellasta porukkaa että huhhuh. Suurin virhe koskaan että ikinä kirjotin sinne yhtään mitään." -Joopajoo111
HCR32 4D
GE KL-ZE
MY07 GD EJ20
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)