Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gti almeraan säädettävä alusta.
#1
Onko kukaan modannu jonkun toisen mallin / merkin säädettävää alustaa almeraan? Siis n15 gti.
Mitä kookletin ni hinnat tuntu aika suolaselta vanhalta vw harrastajalta. Käviskö jonkun säksän tms alusta ku niitä näkyy olevan käytettynä myynnissä?
Reply
#2
S13 vois sopia soveltamalla samoin ehkä 2-3 koppasen golfin, mutta jos on tarkoitus saada muutakin kuin madallus niin tilaa k-sport/d2/bc
OSTA JAPSI NIIN OPIT HITSAAN!
4,5m² korjailtu nousevan auringon maan lapsia since 2010
Reply
#3
No lähinnä just toi madallus olis hakusessa. golffin etutolpat menee mut pitäis raiskata kiinnityskohdat olkaakselista takaa en oo tutkinu.
Reply
#4
jonib Wrote:No lähinnä just toi madallus olis hakusessa. golffin etutolpat menee mut pitäis raiskata kiinnityskohdat olkaakselista takaa en oo tutkinu.

Mk3 Golfin etutolpat menivät nätisti raiskaamatta olka-akseleita. Otin kuvat mitä muokkauksia piti tehdä iskarin kiinnikkeille että saa sopimaan.

Käytän hieman topiccia hyödyksi ja kyselen, että sattuisiko kenelläkään löytymään Almeran TA-Techniksin alustan TÜV-lappuja? 1,6 litraisella koneella kylläkin. Konttoreilla olivat sitä mieltä että sanokoot lait mitä tahansa, Trafin ohjeistusten mukaan mennään..
Passat 3BG 1.8Tuutti
Reply
#5
Pistäs niitä kuvia vaikka yv tai [email protected]
Reply
#6
Jantsel Wrote:Käytän hieman topiccia hyödyksi ja kyselen, että sattuisiko kenelläkään löytymään Almeran TA-Techniksin alustan TÜV-lappuja? 1,6 litraisella koneella kylläkin. Konttoreilla olivat sitä mieltä että sanokoot lait mitä tahansa, Trafin ohjeistusten mukaan mennään..
Mikäli on vielä tarve noille TÜV-lapuille niin TA-Technixin sivuilta nuo löytyy suoraan. Tuosta vielä linkkiä; http://www.tatechnix.de/tatechnix/gx/med...GWNI02.pdf. Ja kyllä, sopii niin N15 kuin N16 Almeraan ja kaikille konetyypeille.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)