Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hymyä peliin
#91
veltzu Wrote:http://www.stara.fi/2013/03/13/suihinott...-huomenna/
Huomenna taitaa olla miestenpäivä. ;D ;D


Ennemminkin kansainvälinen autofellaatio-päivä.
<@nosliw_> onneks on hurri ni voi repiä vähän maahiskultaa perseestä taas
<@nosliw_> älkää laittako allekirjotukseen
"Mut onneks meillä on Hannu, Hannu tekee ihan mitä sitä huvittaa" - Mikk-
Reply
#92
Zuikkis Wrote:Härde kuitenkin onnessaan klikkaillut menemään, hintaa katsomatta. Smile ökymalli, 4x kalliimpi kuin muilla!
Heh ei kyllä maksuhetkellä oli ihan oikea hinta ja se on tililtäkin mennyt. Tuolla omissa tiedoissa vaan lukee reaaliaikainen hinta. Mut siis tottakai mun on parempi kuin muiden
"englanninkielinen lainaus" "tää kaulahuivi ei tarkota että oisin gay"

Ruostehommia ym katsastuskorjauksia Sipoossa, yv:llä sopii kysellä
Reply
#93
härde Wrote:
Zuikkis Wrote:Härde kuitenkin onnessaan klikkaillut menemään, hintaa katsomatta. Smile ökymalli, 4x kalliimpi kuin muilla!
Heh ei kyllä maksuhetkellä oli ihan oikea hinta ja se on tililtäkin mennyt. Tuolla omissa tiedoissa vaan lukee reaaliaikainen hinta. Mut siis tottakai mun on parempi kuin muiden

Hamsterit on loppu, sen takia hinta on korkeampi että niitä ei tilattaisi...
Quote:We are sorry to say although ebay shows we have them more than 10 available,but it is not true,could you please check the price ?It shows the price is $65.19,you can see we raised the price $50 ,we just want to avoid the buyer buying it .Hope you can understand.
The price will become normal when we get new ones,how about you buy it again when it is in stock?

Peruutin yhden maksamattoman tilauksen niin nämä puupäät jumitti kaikki mun tilaukset siis myös maksetut, niin hamsterit onkin yhtäkkiä loppu! Palautti kyllä rahat että sen puolesta ok.
Ei mulla mihinkään kiire ole, joka kerta on moottoritielle 120 kiihtynyt...
Suzuki GSX1400
Nissan Micra 1.3 LX
Nissan Primera GT
Reply
#94
Nauroin.

http://www.riemurasia.net/rasiatube/view.php?id=69511
Mitä enemmän ohittelee, sitä kauemmin saa olla perillä.
Reply
#95
Makesto Wrote:Nauroin.

http://www.riemurasia.net/rasiatube/view.php?id=69511
Mää en ? Mikäs tossa hauskaa oli ?
Täysvetoinen Audi V6 Smile
Reply
#96
Puuhis Wrote:
Makesto Wrote:Nauroin.

http://www.riemurasia.net/rasiatube/view.php?id=69511
Mää en ? Mikäs tossa hauskaa oli ?
Kieltämättä meni aika pahasti ohi kanssa?
Reply
#97
Äkkinäisellä tulisi juutalaisista ja savupiipuista tämä aatu-setä ja sen nuotiot mieleen? Joten kuvattaisiko
tällä savupiipuilla sitä sekasortoa mikä alkaa kappaleen lähdettyä "käyntiin"
Kuvia:<br />http://s18.photobucket.com/albums/b147/blind86/
Reply
#98
Makesto Wrote:Nauroin.

;D ;D

Nyt ei kyllä ollu poliittisesti korrektia settiä. :-X
Reply
#99
Olihan tuo aika ilkeetä nauraa tolle... ;D
Reply
Jos lukee ne vitsit sielt alhaalta niin kyl se siitä varmaan vähän aukenee..

edit: Jos lukee vielä mistä viestistä tekee lainauksen niin menee paremmin..
OSTA JAPSI NIIN OPIT HITSAAN!
4,5m² korjailtu nousevan auringon maan lapsia since 2010
Reply
huh! tein tänään beef jerkkyä uunissa ja voi kiesus että osaa olla tulista! ei silti voi olla syömättä Tongue
Bmw e39 540i touring m-sport
R32 lama projekti
Reply
Kaveri voitti rahapeleistä reilu 600e. Tuli skypessä juteltua senkaa myöhemmin, ni tokas et meinaanko viskiä ottaa huomenna. Sanoin et empä taija ku ei oo. Sano et hän laittaa 20e ni saat viskiä eikä tarvii maksaa takasin, et ihan hyvää hyvyyttään. Tossa kyl osottautuu kyllä kaveruus todellakin kaveruudeksi, vaikkei mitään läheisempiä ollakkaan, mutta kavereita silti ;D 8)
Skyline GTS-R
Reply
Ei ei tää on paras Harlem Shake video http://www.youtube.com/watch?v=2Er9mp5GZIM


E: No okei ehkä paskin
<@nosliw_> onneks on hurri ni voi repiä vähän maahiskultaa perseestä taas
<@nosliw_> älkää laittako allekirjotukseen
"Mut onneks meillä on Hannu, Hannu tekee ihan mitä sitä huvittaa" - Mikk-
Reply
Hanska Wrote:Ei ei tää on paras Harlem Shake video http://www.youtube.com/watch?v=2Er9mp5GZIM
no hyi saatana, meinas tulla pitkot näppikselle.
R33 GT-R v-spec *yllättäen paskana*
subaru legacy GT spec B -03 *pakonomaisesti kesäkäytössä*
ski-doo X600RS -07 pattihakkuri

MYYDÄÄN:
Big brake adapterit *EVO 355+ GTR 350* http://www.dnsf.org/showthread.php?30199...-*EVO-355*
RB26 lohkoja, kampura, 19" renkaat, kannentiivisteitä, oem tiivisteitä, männät jne. : http://www.dnsf.org/showthread.php?24863...smo+kytkin
Reply
tuokki Wrote:
Hanska Wrote:Ei ei tää on paras Harlem Shake video http://www.youtube.com/watch?v=2Er9mp5GZIM
no hyi saatana, meinas tulla pitkot näppikselle.
Olivat ehtineet poistaa tuubista Sad
Tasasesti paska
Reply
sieppi Wrote:
tuokki Wrote:
Hanska Wrote:Ei ei tää on paras Harlem Shake video http://www.youtube.com/watch?v=2Er9mp5GZIM
no hyi saatana, meinas tulla pitkot näppikselle.
Olivat ehtineet poistaa tuubista Sad
ja joku on jo laittanut takaisin http://www.youtube.com/watch?v=lvucMPBDaJs
Your Datsun will never get mad if you enjoy driving another car even if younger than she is.
Your Datsun doesn't mind if you want to drive her at 3 AM.
Your Datsun won't get upset if you let a friend drive her.
Your Datsun can be driven and enjoyed all month long.
Your Datsun doesn't mind if you want to drive her in public.
Your Datsun doesn't need flowers before letting you put the key in the ignition
Reply
140ypower Wrote:
sieppi Wrote:
tuokki Wrote:
Hanska Wrote:Ei ei tää on paras Harlem Shake video http://www.youtube.com/watch?v=2Er9mp5GZIM
no hyi saatana, meinas tulla pitkot näppikselle.
Olivat ehtineet poistaa tuubista Sad
ja joku on jo laittanut takaisin http://www.youtube.com/watch?v=lvucMPBDaJs

Nauraminen juutalaisten polttamiselle on vielä ok, mut toisen päälle kakkiminen..se on jo sairasta.
Mitä enemmän ohittelee, sitä kauemmin saa olla perillä.
Reply
aahahha, eka harlem shake jolle ikinä nauranu ;D

Ensimmäinen kommentti kruunasi kaiken: "what the actual fuck"
Nissan Sunny B12 Gti
Reply
Muistakaa pysyä tänäkin vuonna kehityksessä mukana!


Attached Files Thumbnail(s)
   
T30 -05 K11 -95 Taurus -93 HCR32 -92 ex AE92 -92
Reply
_SiPa_ Wrote:huh! tein tänään beef jerkkyä uunissa ja voi kiesus että osaa olla tulista! ei silti voi olla syömättä Tongue
Itse olen myös kymmenisen kertaa tehnyt, hyvää settiä kyllä 8)

Liha siivuiksi, yön yli marinaadissa ja aamulla ripustellaan 50asteiseen uuniin kuivumaan. 6h:n päästä valmista herkkua Smile
500whp.net - Do you have what it takes? 80-luvun perhesedan, 2jz coming soon...
Reply
ExPReS Wrote:50asteiseen uuniin

Väittäisin, että liha alkaa jo kypsyä noin korkeessa lämpötilassa. Tai oikeastaan mua viisammat proot sen on väittäny, mä oon vaan kotikeittiössä todennu saman asian. Beef Jerkyhän on nimenomaan kuivattua lihaa, ei kypsynyttä. Smile

Ihan hyvää toki tulee noinkin lämpimässä, itekin monesti tehny pikapurtavaa uunissa. Mut ei siitä kyllä kuivalihaa tuu, vaikka kuivaa lihaa tuleekin. ;D

Semmonen 35 astetta ja pari vuorokautta...omnomnom. Koita ihmeessä. Guuglesta toki löytää enempikin asiaa.
Reply
Tem Wrote:
ExPReS Wrote:50asteiseen uuniin

Väittäisin, että liha alkaa jo kypsyä noin korkeessa lämpötilassa. Tai oikeastaan mua viisammat proot sen on väittäny, mä oon vaan kotikeittiössä todennu saman asian. Beef Jerkyhän on nimenomaan kuivattua lihaa, ei kypsynyttä. Smile

Ihan hyvää toki tulee noinkin lämpimässä, itekin monesti tehny pikapurtavaa uunissa. Mut ei siitä kyllä kuivalihaa tuu, vaikka kuivaa lihaa tuleekin. ;D

Semmonen 35 astetta ja pari vuorokautta...omnomnom. Koita ihmeessä. Guuglesta toki löytää enempikin asiaa.
En mä todellista lämpöä omassa uunissa tiedä, muttei siellä kyllä kypsäksi lihaa saa jos 50astetta säätää. Hieman tuli epäselvästi kirjoitettua, kun en tosiaan tajunnut ettei tuo 50astetta ole varmastikaan todellinen lämpötila.

Pitäisi päästä maistamaan kuivalihaa joka on kuivattu ulkona todella pitkään. Kuulemma vielä parempaa kuin nämä uunissa tehdyt.
500whp.net - Do you have what it takes? 80-luvun perhesedan, 2jz coming soon...
Reply
ExPReS Wrote:
Tem Wrote:
ExPReS Wrote:50asteiseen uuniin

Väittäisin, että liha alkaa jo kypsyä noin korkeessa lämpötilassa. Tai oikeastaan mua viisammat proot sen on väittäny, mä oon vaan kotikeittiössä todennu saman asian. Beef Jerkyhän on nimenomaan kuivattua lihaa, ei kypsynyttä. Smile

Ihan hyvää toki tulee noinkin lämpimässä, itekin monesti tehny pikapurtavaa uunissa. Mut ei siitä kyllä kuivalihaa tuu, vaikka kuivaa lihaa tuleekin. ;D

Semmonen 35 astetta ja pari vuorokautta...omnomnom. Koita ihmeessä. Guuglesta toki löytää enempikin asiaa.
En mä todellista lämpöä omassa uunissa tiedä, muttei siellä kyllä kypsäksi lihaa saa jos 50astetta säätää. Hieman tuli epäselvästi kirjoitettua, kun en tosiaan tajunnut ettei tuo 50astetta ole varmastikaan todellinen lämpötila.

Pitäisi päästä maistamaan kuivalihaa joka on kuivattu ulkona todella pitkään. Kuulemma vielä parempaa kuin nämä uunissa tehdyt.
Isä tuota kuivaa lihaa teki ennen ja kyl ne lihat oli ulkona roikkumassa 3-4 viikkoa...
Joten en oikee usko et samaan lopputulokseen päästään parin päivän uunituksella...
wannabe nissanisti<br />Zervuska haidis Om limakud ziero
Reply
[Image: 150487_268425519960541_885861327_n.jpg]
S14A-98
Reply
zanardi Wrote:Isä tuota kuivaa lihaa teki ennen ja kyl ne lihat oli ulkona roikkumassa 3-4 viikkoa...
Joten en oikee usko et samaan lopputulokseen päästään parin päivän uunituksella...

Ei se tosiaan mitenkään samaa oo. Mut tälleen keskustassa kerrostalossa asuessa ei oo oikeen mahiksia kuivatella lihoja pihalla, ni mennään sillä millä pystytään. Tosi ohkasia siivujahan tuo vaatii, et parissa päivässä tulee sisätiloissa valmista. Uunissa saa paljon nopeemmin, mut se on taas asteen erilaista. Smile

Mikään ei oo välttämättä parasta tai huonointa, mut on niissä selvä ero. Kannattaa kokeilla.
Reply
Tem Wrote:
zanardi Wrote:Isä tuota kuivaa lihaa teki ennen ja kyl ne lihat oli ulkona roikkumassa 3-4 viikkoa...
Joten en oikee usko et samaan lopputulokseen päästään parin päivän uunituksella...

Ei se tosiaan mitenkään samaa oo. Mut tälleen keskustassa kerrostalossa asuessa ei oo oikeen mahiksia kuivatella lihoja pihalla, ni mennään sillä millä pystytään. Tosi ohkasia siivujahan tuo vaatii, et parissa päivässä tulee sisätiloissa valmista. Uunissa saa paljon nopeemmin, mut se on taas asteen erilaista. Smile

Mikään ei oo välttämättä parasta tai huonointa, mut on niissä selvä ero. Kannattaa kokeilla.
minkäslaista maustesotkua oletten käyttäneet? jos kokeilis tehdä noita joskus..
R33 GT-R v-spec *yllättäen paskana*
subaru legacy GT spec B -03 *pakonomaisesti kesäkäytössä*
ski-doo X600RS -07 pattihakkuri

MYYDÄÄN:
Big brake adapterit *EVO 355+ GTR 350* http://www.dnsf.org/showthread.php?30199...-*EVO-355*
RB26 lohkoja, kampura, 19" renkaat, kannentiivisteitä, oem tiivisteitä, männät jne. : http://www.dnsf.org/showthread.php?24863...smo+kytkin
Reply
Nyt hyvät ohjeet pöytään kun vielä on hyvä pakkanen ja auringonpaiste ulkona...
S13 + B310 + E38 + E46 = paljon hukkaan heitettyä rahaa
Reply
Doni Wrote:Nyt hyvät ohjeet pöytään kun vielä on hyvä pakkanen ja auringonpaiste ulkona...

Naudan kulmapaistille kokeiltiin ulkokuivauksessa seuraavaa:

Pullo punkkua, puoli pulloa poppamiehen savuchiliä, reilusti rouhittua mustapippuria ja merisuolaa. Savuaromi taisi tuulettua ulkona, mutta tulisuus onneksi jäi. Marinointiin käytettiin vuorokausi.

Toinen setti kulmapaistista tehtiin hieromalla pintaan mausteseos, jossa oli merisuolaa, mustapippuria ja chiliä. Tässä jäi pintaan kaikki mausteet, mutta ihan hyvää tuli.

Tälle vuodelle laitettiin vain poroa ja naudan sydämiä pelkällä suolalla.
Reply
Sunny_B12 Wrote:
Doni Wrote:Nyt hyvät ohjeet pöytään kun vielä on hyvä pakkanen ja auringonpaiste ulkona...

Naudan kulmapaistille kokeiltiin ulkokuivauksessa seuraavaa:

Pullo punkkua, puoli pulloa poppamiehen savuchiliä, reilusti rouhittua mustapippuria ja merisuolaa. Savuaromi taisi tuulettua ulkona, mutta tulisuus onneksi jäi. Marinointiin käytettiin vuorokausi.

Toinen setti kulmapaistista tehtiin hieromalla pintaan mausteseos, jossa oli merisuolaa, mustapippuria ja chiliä. Tässä jäi pintaan kaikki mausteet, mutta ihan hyvää tuli.

Tälle vuodelle laitettiin vain poroa ja naudan sydämiä pelkällä suolalla.

Jotenkin mä en nyt hoksaa tätä, jos ruoka kiikkuu neljä viikkoa pihalla niin mitä moisesta lihasta on enään jäljellä kun kaikki eläimet niitä käynyt napsimassa? Vai millä tämä nyt estetään?
OSTA JAPSI NIIN OPIT HITSAAN!
4,5m² korjailtu nousevan auringon maan lapsia since 2010
Reply
Kremilin Wrote:
Sunny_B12 Wrote:
Doni Wrote:Nyt hyvät ohjeet pöytään kun vielä on hyvä pakkanen ja auringonpaiste ulkona...
Naudan kulmapaistille kokeiltiin ulkokuivauksessa seuraavaa:

Pullo punkkua, puoli pulloa poppamiehen savuchiliä, reilusti rouhittua mustapippuria ja merisuolaa. Savuaromi taisi tuulettua ulkona, mutta tulisuus onneksi jäi. Marinointiin käytettiin vuorokausi.

Toinen setti kulmapaistista tehtiin hieromalla pintaan mausteseos, jossa oli merisuolaa, mustapippuria ja chiliä. Tässä jäi pintaan kaikki mausteet, mutta ihan hyvää tuli.

Tälle vuodelle laitettiin vain poroa ja naudan sydämiä pelkällä suolalla.
Jotenkin mä en nyt hoksaa tätä, jos ruoka kiikkuu neljä viikkoa pihalla niin mitä moisesta lihasta on enään jäljellä kun kaikki eläimet niitä käynyt napsimassa? Vai millä tämä nyt estetään?
Ne on suojattu yleensä verkolla, ettei linnut käy nokkimassa. Tehdään myös yleensä aikaisin keväällä, kun ei ole vielä ötökät liikkeellä.

500whp.net - Do you have what it takes? 80-luvun perhesedan, 2jz coming soon...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)