Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peliarvostelut?
#1
Tänne voi lisätä omia arvosteluja erilaisista peleistä, oli sitten huono tai hyvä, autopeli tai seikkailu.

Itse voisin heittää tähän ajopeleistä muutaman esimerkin joihin kyllä petyin täysin, varsinkin "virallisiin" WRC peleihin. Itse olen aika vaativa pelien suhteen ja varsinkin autopeleissä haluan edes jonkunlaista realistisuutta. arcadepelit ei kiinnosta yhtään ja toistaiseksi ainut autopeli jota tulee pelattua on GT5, toki kaipaisin siihen Nordchleifen kaltaisia kapeita mutkatie ratoja, GT6Confusedta odotellessa. Olispa siinä jo otettu huomioon moottorin ylikuumeneminen ja sen vaikutus ajotapaan, muutenki lämpötilan vaikutus + muuta sellaista mitä oikeassakin ajossa pitää huomioida Tongue


Dirt 3: arvosana 6/10

- Näin rallin ystävänä harmitti kun erikoiskokeita on todella vähän ja maitakaan ei tainnut olla kuin neljä, varsinaiseen ralliin ei hirveästi ole panostettu, sen takia pelitunteja kertynyt vain vajaa kymmenen. Plussaa tulee autojen äänistä ja grafiikat on ihan ok, siinäpä se sitten olikin. dirt 3 sai alkuun vähän kiinnostuksen heräämään mutta sitten ek:t loppi kesken. vähän tuntuu myös sille että jarrupojlin on melko turha tätä pelatessa.



WRC 2010 & 2011: arvosanaksi 4/10 molemmille

- Surkeeta, ei tarvii näitä kahta edes eritellä toisistaan kun samalla avostelulla menee. Edelleen paras WRC peli on (ainakin) PS2 konsolille oleva WRC - EVOLVED. eikö muka saada mahtumaan enempää kuin 3 erikoiskoetta jokaisesta maasta? toki molempiin suuntiin eli 6 ek:ta. ajaminen ei tunnu oikealle, kuva on "sumea" ja rattiin ei välity kunnolla tuntumaa. muistelen että WRC evolved pelissä välittyi paremmin rattiin tien epätasaisuus, puskeminen, hypyt jne vaikka vanha peli onkin. luulisi että nykyään osattaisiin paremmin tai edes yhtä hyvin. Suoraan ajaminen on alkuun erittäin vaikeaa, koska silloin ratti on täysin tunnoton.


Need For Speed Shift 2: 4/10

Ja taas yks tusinapeli, Need For Speedit tuntuu olevan aina yhtä huonoja. autot ja viritykset on ihan ok, mutta se ajotuntuma pilaa koko pelin. G27 ratilla ainakin ohjaus epätarkka ja tulee järkyttävällä viiveellä. Oikeastaan en muuta pysty sanomaan kun en jaksanut näin surkeeta peliä paria tuntia enempää pelata.


Racedriver: Grid - 4/10

:Smile Ja taas meni rahaa hukkaan. Samaa sarjaa Need For Speedien kanssa, "näyttävät" videot ja valikot mutta ajotuntumalla pilattu. pelistä löytyy niin rataa kun mutkapätkää vuoristossa eli jotain positiivista kuitenkin.



Varmasti nämäkin pelit voivat olla jonkun mielestä hyviä, vaatinee vaan paljon totuttelua. ainakaan itselläni edellä mainitut pelit ei saanu aikaan minkäänlaista kiinnostusta edes hakea sitä tuntumaa

Kellään muuten kokemusta uudesta WRCConfusedtä? onkohan korjaantunut yhtään edellisistä versioista?
.
Reply
#2
Jaahas, WRC 4

Jumalauta! ne ovat vihdoinkin saaneet pelattavuuden sille tasolle että voin jopa varovasti suositella tätä uusinta wrc:tä. Just pelasin demoa (löytyy storesta) ja kyllä on peli kehittynyt valtavasti. kuva ei ole enää sumea ja muutenkin näyttää paremmalle, toki tässä ei mitään henkeäsalpaavia grafiikoita ole mutta tuskin on budjettikaan samaa luokkaa kun battlefieldissä tai gtaConfusedsa.... pelituntuma on hyvä mutta edelleen hypyt, töyssyt, ojat jne ei tunnu vieläkään juuri millään tavalla ratissa, muutenkin auto etenee vähän liian vakaasti mutta ehkä siihen panostetaan joskus tulevaisuudessa mikäli ihmiset tästä kiinnostuisivat


rallin ystävien kannattaa kyllä ladata ilmaiseksi tämä kokeiluversio, nykyään kun ei rallipelejä enää ole kun kaikki haluaa pyöritellä vaan paskarinkiä jollain parkkipaikalla jossa leijuu jotain omituisia valoilmiöitä pitkin aluetta :Smile



annan tarkempaa tietoa vielä mm. erikoiskokeiden sekä autojen määrästä sitten kun olen päässyt kokoversiota pelaamaan.
.
Reply
#3
Rallipeleistä itellä ainakin selkeenä ykkösenä vanha kunnon richard burns rally! siinä on ajotuntuma kohillaan.
LFS:än parissa on myös monta tuntia vierähtänyt kaverin kanssa driftaillessa.

Uusia need for speedejä tullu myös testailtua ja tuntuu että niitä ei oo ratilla suunniteltu ajettavaks ollenkaan, varsinkin driftin ajamiseen en ole päässyt ollenkaan sisään kun ajotuntuma muuttuu aivan erilaiseksi drifti kisoja ajaessa.. näiden parissa ei ole montaa tuntia jaksanut vääntää.
Reply
#4
tänään tuli postilaatikkoon toi wrc 4 koko versio ja vaikuttaa ihan ookoolle. niinkuin jo sanoin, kehitys on mennyt todella hyvään suuntaan Smile ainut mikä vähän harmittaa on se että varsinaiseen vauhdin tuntuun tässä ei pääse juuri ollenkaan, tiet on niin kapeita ja mutkikkaita että eihän tuollasia ole olemassakaan
.
Reply
#5
turboSGX Wrote:Need For Speed Shift 2: 4/10

Ja taas yks tusinapeli, Need For Speedit tuntuu olevan aina yhtä huonoja. autot ja viritykset on ihan ok, mutta se ajotuntuma pilaa koko pelin. G27 ratilla ainakin ohjaus epätarkka ja tulee järkyttävällä viiveellä. Oikeastaan en muuta pysty sanomaan kun en jaksanut näin surkeeta peliä paria tuntia enempää pelata.

Oletan että pelaat tätä ps3, joka on vähän harmillista. PC:llä kesti vähänaikaa kikkailla ratti kuntoon, mutta sen jälkeen ajonautinto on ollut yhtä juhlaa. Samalla latasin modin joka poistaa ratin pienen heilumisen kuvaruudussa. Tällä haettu racefiilistä padipelaajille, mutta ratilla pelatessa se vaan häiritsi paljon kun yritti hankaa vastaa Big Grin Simulaattoriporukat tehny tohon myös parempia fysiikkapatcheja. Siihen saa integroitua Forza 4 autoja jos omistaa forzan levyn jne. Minusta grafiikoiltaan ja modien kanssa pelattavuudeltaan tosi hyvä paketti.
Reply
#6
F1 2013. 3/10

Taas "Bugmasters" teki sen. Julkasivat pelin keskeneräisenä testaamatta yhtään. Tämä neljäs DCL F1 2010Confusedtä olisi voinut olla hyvä peli, mutta kahden korruptoituneen savegamen ja turhien penaltyjen jälkeen peli joutaa pois koneelta ja ehkä sitten vuoden päästä kokeillaan uudelleen, kun patch 20 on julkastu. Pelasin ekan kauden läpi ja eka korruptaatio tuli. Alotin seuraavan 50% kisoilla ja expert tasolla, puolessa kaudessa kusi taas..

Plussat:

Legenda autot. Oli mukavaa kurvailla vanhoilla formuloilla, V10 mosilla, bmw 1.5 turbolla jne. Nää jäi vähän suppeeks ja esim Sennan Mclarenia ei löytyny listalta. Ratojakin vaan neljä. Kaipa noita saa stiimistä sitten lisää, 5€ kappalehintaan..

Ajettavuus. Auto lähtee käsistä vähän helpommin ja ajamiseen pitää oikeasti keskittyä. Tosin pieni sutiminen ja perän alta lähtiminen korjautuu automaattisesti vähän liikaa.

AI. Taistelutilanteita oli paljon enemmän kuin aikasemmissa. Tosin kierroksella ohittettavat vieläkin meinaa tulla päälle ja törmäilevät ihme kohdissa.



Miinukset:

Ei mitään uutta careeriin. Samat vanhat tekstit ja pelimalli.
Bugisuus. Penaltyja tulee edelleen, ai sekoilee, savet corruptoituu.

Tää peli olis tosiaan voinut olla F1 2010 uusilla kuskeilla. Sama ego engine.. Toivoisin F1 pelilisenssin siirtyvän jonnekki muualle. Arcaden ja simulaation sekotus kyllä myy xbox/ps3 padipelaajille mutta rattipelaajana tää ei maistu. Jos jo omistaa F1 2012 pc:llä, kannattaa vaan ladata F1 2013 modi ja muita modeja niin pärjää paremmin. Sekun nykyään jo toimii jotenkin.
Reply
#7
Far Cry 3 (9/10)

Paras peli pitkään aikaan. Tässä niin toimii lähes kaikki; pelattavuus, kaunis miljöö ja iso pelialue. Mielenkiintoinen juoni ja tehtävät sekä kiitettävästi oheistekemistä. Sitten Call Of Duty mw2 ainoa peli, jonka kaikki achievementit jaksoin tehdä ja ne oli vieläpä hauskoja tehdä. Miellyttävä peli siinäkin mielessä, että ei tarvinnut noudattaa aina jotakin tiettyä kaavaa saavuttaakseen päämääränsä vaan pystyi suorittamaan tehtävät vaikeuksitta eri tavoilla.

Tykkäsin paljon pelin henkilöistä, mutta valitettavasti juuri päähenkilö jäi jotenkin vajavaiseksi vaikka juuri häneen olisi pitänyt eniten panostaa. Pitkästä aikaa peli, joka tuntui todelliselta ja jonka tapahtumiin pystyi samaistumaan; joka aiheutti vähän syvällisempääkin ajattelua. Musiikit myös ihan ok, ei käynyt ärsyttämään missään kohtaa.

Ainoa miinus mitä keksin on Co-op. Pelattavuus ei toiminut läheskään yhtä hyvin kuin kampanjassa, tuntui tönköltä ja huonosti tehdyltä.
S14A-98
Reply
#8
7 Days to die 7/10

Peliä paripäivää pelanneena voin sanoa et on viimeinkin erillainen zombipeli, kun mitä yleensä on tullut vastaan. Peli on minecraftin ja dayzin yhdistelmä ja ideana on selvitä hengissä mahdollisimman monta päivää. Pelissä voi minecraftin tapaan tehdä erillaisia asioita, kuten kirveitä, lapioita, panoksia aseeseen, erillaisia talon osia yms. Todella kattava määrä erillaisia asioita mitä voi siis tehdä. Päiväsaikaan zombit ovat hitaita ja melkein sokeita, jolloin erillaisten talojen yms asioiden tutkiminen ja tavaroiden keräys onnistuu aika helposti ilman että tarvitsee heti tyhjentää kaikki lippaansa zombeihin. Mutta kun yö vaihtuu, alkaa se haaste tulemaan esille: Zombit juoksevat, kuulevat sinut paljon kauempaa ja näkevät myös helpommin sinut. Peliajan voi itse määritellä, eli haluaako että pelissä 24h vastaa vaikka 40min oikeaa peliaikaa. Taloon piiloutuminen ei oikein kannata, koska zombit voivat hajottaa ikkunat, seinät, ovet jne. Hyvä esimerkki itselläni: Menin latoon piiloon ja kiipesin katolle, jolloin zombit tulivat latoon ja hakkasivat ladon pylväät rikki, jolloin koko lato romahti ja jouduin juoksemaan metsään karkuun. Pelihä on vielä prealpha vaiheessa, joten bugejakin löytyy. Moninpelikin on mahdollista 8 pelaajan kanssa, jolloin voi yhdessä kokeilla selviytyä. Odotan kovasti ja kunha kehittäjäporukka saa pelin betavaiheeseen. Syy 7 arvosanaan on vielä lukuisat bugit mitä pelissä ilmenee, mut annettakoo nyt armoa koska kyseessä on prealpha.

Pelikuvaa vielä kyseisestä pelistä:
http://www.youtube.com/watch?v=wwJUlQID3nM
Boost is not a crime
http://www.joensuunviihdevuokraajat.fi, Custom- sekä muut tarrat kätevästi meiltä!
http://wathplox.kuvat.fi/kuvat/Nissan+s13/
Reply
#9
Itsehän odotan Dayz Standalonea kuin kuuta nousevaa, modia on tullut sen reilun vuoden jauhettua lähes joka viikko ja se ei vaan päästä otteestaan... jotain noissa zombiselviytymisissä on joka kiehtoo.
240zgoldie.blogspot.com
Reply
#10
Pastori Wrote:Itsehän odotan Dayz Standalonea kuin kuuta nousevaa, modia on tullut sen reilun vuoden jauhettua lähes joka viikko ja se ei vaan päästä otteestaan... jotain noissa zombiselviytymisissä on joka kiehtoo.

Itse ootan myös! kehitys on tossa dayz standalonessa menny vaa prempaan suuntaa kokoajan. Ovat saaneet karsittua paljo niitä bugeja mitkä enne vaivas ja lisäks saaneet pelin näyttämään entistä paremmannäköseltä Smile
Boost is not a crime
http://www.joensuunviihdevuokraajat.fi, Custom- sekä muut tarrat kätevästi meiltä!
http://wathplox.kuvat.fi/kuvat/Nissan+s13/
Reply
#11
https://www.youtube.com/watch?v=lIktJMpo...jU5elcJ-ow

Siinäpä puolentoista tunnin streami koesessiosta. Ihan hyvän näköstä jälkeä, bugeja on vieläkin ihan perkeleesti mutta kyllä mulle kelpais jo tommosenaankin.. Smile
240zgoldie.blogspot.com
Reply
#12
Pastori Wrote:https://www.youtube.com/watch?v=lIktJMpo...jU5elcJ-ow

Siinäpä puolentoista tunnin streami koesessiosta. Ihan hyvän näköstä jälkeä, bugeja on vieläkin ihan perkeleesti mutta kyllä mulle kelpais jo tommosenaankin.. Smile

Kylhä tuo itelleki menis jo tommosenaan. Ei ollu oikeen mitään semmosia bugeja mitkä ois aiheuttanu sen reaktion et peli pois ja oottelemaan et korjaisivat bugit.
Boost is not a crime
http://www.joensuunviihdevuokraajat.fi, Custom- sekä muut tarrat kätevästi meiltä!
http://wathplox.kuvat.fi/kuvat/Nissan+s13/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)