Petu

Käyttäjät
 • Content count

  2 623
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Petu

 1. Olisko kellään tietoa tietoa mistä löytyisi 324mm Skylinen jarrulevyt edullisesti? Löytyi tuommoinen linkki http://forums.freshalloy.com/ubbthreads/printthread.php?Cat=&Board=UBB9&main=67928097&type=thread ja sieltä piirustuskin adaptereista millä saisi orkkissatuloilla sopimaan kyseiset levyt. Linkissä oli käytetty itseasiassa Z32tt satuloita mutta niissähän ei muuta eroa s14 satuloihin pitäisi olla kuin mäntien koossa muutama milli. Apex Performancella on vastaava koko setti tullut missä on 324mm levyt, adapterit, palat, letkut, nesteet. Hinta on vaan aika korkea 555£ Toinen vaihtoehto levyiksi olisi Audi A8 Quattron levyt, 323mm ja keskireikä sama, jaon saisi muokkaamalla kohdalleen, ainoa mitta mikä heittää on offset, eli levy on 5,3mm sisempänä. Mutta senhän saisi adapterin mittoja muuttamalla hoidettua, eikö? Tommi's Billetille heitin jo piirustukset adaptereista ja näköjään oli jo ilmestynyt ilmoitus niistä myyntiosastolle.
 2. Mut oli näköjään lisätty listaan, kysymysmerkillä varustettuna kuitenkin sentään, kun Zagelle mesessä sanoin että pääsen ehkä tai en. En pääse osallistumaan tuolloin joten yksi paikka vapaana.
 3. Sellaisen huomasin että jos alueella on yli 20 sivua niin sivulta 20 eteenpäin joutuu menemään manuaalisesti osoitekentästä sivunumeroa muuttamalla eteenpäin kun ei ole seuraava nappia. Esim. myyntipalstalla on näin.
 4. Etanolillahan pitää kylmäkäynnistyskarttoja korottaa aika julmia määriä.
 5. Vähän on miitit kuollut joo.. Vois kyllä lahen ja ympäristön porukka aktivoitua taas
 6. Eikö siihen nyt kannattais vieläkin ostaa vakiokone ja myydä auto kokonaisena? Parikin alle kahden tonnin vakiokonetta myynnissä tällä hetkellä, toinen rempattukin.
 7. RPS Max Clutch Street massalevyllä oli se mikä kesti sen 15tkm, järkyttävän jäykkä ja huono kestoltaan. Sen jälkeen oli ACT Xtreme 6-lapainen sintteri, huomattavasti mukavamman tuntuinen, levyn kesto ei tuossakaan mikään huippu tosin ollut mutta asetelma oli ok ja selvisi levyn vaihdolla, tosin pintaa olisi ollut vielä mutta vaihdoin varmuudeksi. Nykyisin kaksilevyinen A'pexi/Exedy käytössä.
 8. Miksi pitää olla nimenomaan RPS? Omat kokemukset RPS:n massasta että 15tkm ajon jälkeen levy loppu ja asetelma kulunut niin että tarvitsi koneistaa uudestaan.
 9. Joo, ollaan mestoilla ja avain haettu, pistäkää koodia kuka nyt ensimmäisenä tulossa niin tuun antaa avaimen, mennään vielä rinteeseen nyt. 0407406835
 10. Pitäskö jonkun ottaa jotain patjoja tms. jos on mahdollista, kun meitä on 11 ja pikaisella laskutoimituksella 9:lle on sängyt
 11. Me voidaan käydä broidin kaa hakee.
 12. Joo, unohdin laittaa sille ne tiedot >
 13. Meinattiin broidin kaa mennä jo aamupäivästä mestoille et lasketaan perjantainakin, monelta tuon mökin avaimen saa? Voitais hakea se ennen mäkeen menoa.
 14. Broidi lähtis tänäkin vuonna messiin, vieläkö yksi mahtuu?
 15. AV, YV, mitat ja kysyn eukolta Ei vaan, työreissu peruuntui joten alustavasti mukana, varmistan vielä muksulle hoidon tuolle viikonlopulle..
 16. No on siinä pari muutakin muuttujaa mut lähinnä se että paluu perjantaina ei oo 100% varma..
 17. Hitto kun näyttää siltä et on työreissu tolla viikolla ja tarkoittais sitä että melkein kentältä suoraan Himokselle..
 18. DNSF Ski Miit VII 2015 Mites tänä vuonna? edit: Tein oman topicin, kun nyt näyttää että maaliskuu saa kannatusta t.NaXu
 19. Onko katti jatkuvasti käytössä tai joku säiliö ennen evacia? Mietin vaan worst case scenariota että lykkää evacin kautta reilummin öljyä niin taitaa olla katti entinen?
 20. No ainakin S14, R32, R33 yms. menee keskenään kardaaninlaipat. Outoa kyllä ettei sopinut takakannet keskenään, pistäisitkö niistä kuvia?
 21. Noi siniset tuner mutterit ainakin aika kuraa, eka sarja mikä tuli niin puolessa muttereistaoli koneistettu kierteet vinoon. Muutamaan kertaan kun on availtu niin alkaa sininen väri lohkeilee pois..
 22. Legnumissa ei oikeastaan ole muuta vikaa kuin suuri bensankulutus. Tosin sitäkin tuskaa voi helpottaa muuntamalla flexifueliksi ja säädättämällä vakioecun uudestaan.