Petu

Käyttäjät
 • Content count

  2 623
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Petu last won the day on August 10

Petu had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Petu

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 18.09.1981
 1. Mut oli näköjään lisätty listaan, kysymysmerkillä varustettuna kuitenkin sentään, kun Zagelle mesessä sanoin että pääsen ehkä tai en. En pääse osallistumaan tuolloin joten yksi paikka vapaana.
 2. Sellaisen huomasin että jos alueella on yli 20 sivua niin sivulta 20 eteenpäin joutuu menemään manuaalisesti osoitekentästä sivunumeroa muuttamalla eteenpäin kun ei ole seuraava nappia. Esim. myyntipalstalla on näin.
 3. Etanolillahan pitää kylmäkäynnistyskarttoja korottaa aika julmia määriä.
 4. Vähän on miitit kuollut joo.. Vois kyllä lahen ja ympäristön porukka aktivoitua taas
 5. Eikö siihen nyt kannattais vieläkin ostaa vakiokone ja myydä auto kokonaisena? Parikin alle kahden tonnin vakiokonetta myynnissä tällä hetkellä, toinen rempattukin.
 6. RPS Max Clutch Street massalevyllä oli se mikä kesti sen 15tkm, järkyttävän jäykkä ja huono kestoltaan. Sen jälkeen oli ACT Xtreme 6-lapainen sintteri, huomattavasti mukavamman tuntuinen, levyn kesto ei tuossakaan mikään huippu tosin ollut mutta asetelma oli ok ja selvisi levyn vaihdolla, tosin pintaa olisi ollut vielä mutta vaihdoin varmuudeksi. Nykyisin kaksilevyinen A'pexi/Exedy käytössä.
 7. Miksi pitää olla nimenomaan RPS? Omat kokemukset RPS:n massasta että 15tkm ajon jälkeen levy loppu ja asetelma kulunut niin että tarvitsi koneistaa uudestaan.
 8. Joo, ollaan mestoilla ja avain haettu, pistäkää koodia kuka nyt ensimmäisenä tulossa niin tuun antaa avaimen, mennään vielä rinteeseen nyt. 0407406835
 9. Pitäskö jonkun ottaa jotain patjoja tms. jos on mahdollista, kun meitä on 11 ja pikaisella laskutoimituksella 9:lle on sängyt
 10. Me voidaan käydä broidin kaa hakee.
 11. Joo, unohdin laittaa sille ne tiedot >
 12. Meinattiin broidin kaa mennä jo aamupäivästä mestoille et lasketaan perjantainakin, monelta tuon mökin avaimen saa? Voitais hakea se ennen mäkeen menoa.
 13. Broidi lähtis tänäkin vuonna messiin, vieläkö yksi mahtuu?