vase

Käyttäjät
 • Content count

  2 795
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vase

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 25.03.1982
 1. Toivottavasti irtoaa jatkokäsittelylupa hovista. Käsittääkseni se ei ole mikään itsestäänselvyys tällaisissa "pikkurikoksissa".
 2. Sinne seuraavaan "käräjäasteeseen" ei sitten nykyään niin vain mennä, että harkitsisin vielä avustajaa. Jos voitat keissin, ei se maksa sulle kuitenkaan mitään.
 3. Tämän keskustelun perusteella suositan ainakin hankkimaan avustajan.
 4. No onhan se nyt selvää, että jos korjauksen myötä vaihteisto ei muutu paremmaksi, niin kuluttajan ei tarvitse osallistua kustannuksiin (kytkimestä joutuu varmaan jotain maksamaan). Itse antaisin myyjän tehdä korjauksen ja veisin riitaiselta osalta krillin ratkaistavaksi. Ratkaisuissa kestää kuitenkin niin kauan, ettei niitä kannata jäädä odottamaan. Tämä tietenkin sillä edellytyksellä, että kyseessä on joku isompi autoliike eikä mikään jobbari. Kuluttajaneuvojathan (ei mitään tekemistä kuluttaja-asiamiehen kanssa) ovat nykyään maistraattien alaisuudessa eivätkä kilpailu- ja kuluttajaviraston.
 5. Mä en nyt vaan ihan ymmärrä, mitä tekemistä sillä on tämän asian kanssa, että on joskus poltellut tai jopa juonut alkoholia? Tai uhonnut muille tytöille. Ne pahoinpitelijät olivat tuon uutisen mukaan muuten yli 30 vuotiaita.
 6. Mihis tämä perustuu? Murha.info huhuihin?
 7. Kuinka paljon maksu on myöhässä?
 8. Tuo ei ole käsittääkseni ihan varmaa. Esim. KKO:n Koskelo on muistaakseni maininnut, että uusi laki ei estäisi sopimista pysäköinnin valvonnasta. Tuosta on kyllä jo hetki aikaa, joten en tiedä onko hallituksen esitys muuttunut sen jälkeen.
 9. Palveluntarjoajaa tarkoitinkin. Onko se lisättynä "muu sähköposti" tilinä?
 10. Mikä maili? Miten asetukset puhelimessa?
 11. Vs: Avautukaa tänne! Tukikuukautta kohden saa tienata 660e. Eli tuloraja viideltä kuukaudelta on 3300e + 220e. Valmistumisen jälkeen tuloilla ei ole enää merkitystä.
 12. Vs: Vapaata keskustelua Armeijasta/Intistä niinisalossa viettänyt 7viikkoa ja siitä ajasta tietäen, ei muutu. Jotenki noin oon asian itekki mieltäny, mitä nyt veljeltä kuulin juttuja, joka tammikuussa täältä kuskihommista kotiutu. Taitaa tää p-kausi olla se rankin näissä hommissa Onko se todellisuudessa rankkaa vai erillaista vrt siviili? Parin vuoden päästä nauraskelet tuolle ja voit heittää hyvää läppää kavereiden kanssa . Kaiken kaikkiaan intissä on helvetin helppoo. Ei tartte stressata mistään ja ruoka tulee pöytään. Illalla käyt sitten syömässä vähän munkkia, ja sama homma uudestaan seuraavana päivänä.
 13. Vs: Sijoittaminen Tulevaisuutta ei kukaan tiiä ihan varmaks, mut luultavasti pitäis. Parempi maksaa 3kk korkeempaa korkoa, ku loppulainan ajan? olikin tullut uutinen ettei ekp tee vielä mitään, mutta veikkaavat että maaliskuun kokouksessa tiputtavat 0,25%.. Taidanpa astella takaisin pankkiin! Tuo EKP:n ohjauskorko ei ole sama kuin euribor
 14. Vs: Sijoittaminen Niin, eli ovat heti ronkkimassa viitekorkoa. Tuohan on helppo laskea, kun katsot lainasta nykyisen viitekoron + Euribor 12kk vs. ehdotettu viitekorko + Euribor 3kk. Jos ei jää reilusti voitolle, ei kannata. Pankin tarjoamaan viitekorkoa vastaan kannattaa ja pitää taistella. Vastoin monen oletusta, viitekorkoa voi myös tinkiä sopivalla hetkellä alaspäin. Tämä onnistuu siis siinä vaiheessa, kun rahoitusmarkkinat ovat hieman terveemmällä pohjalla. Ei tule ihan heti tapahtumaan Tarkoitat varmaan viitekorolla marginaalia?
 15. Vs: Sijoittaminen yli 20.000€ saa ensi vuonna maksaa valtiolle noista nokian voitoista veroa ja kun tullut seurattua hieman pidempään, noita osakkeita niin muita 1-4kk nopealla aikavälillä nopeasti voittoa tekeviä osakkeita ei oikein ole tässä taloudellisessa tilanteessa. Nyt tarkoitus minimoida inflaatio ja kerätä pääomaa kesämökkiä varten. Tuolta säästötililtä myös saa nopeasti kotiutettua rahat, jos sopiva mökki löytyy keväällä. Kyllähän osakkeistakin rahat saa nopeasti kotiutettua tarvittaessa? Ionin mainitsemat vuodenvaihteen "alennusmyynnit" meni jo, niihin ei enää oikein kerkiä ellei halua käydä kauppaa ulkomailla. Minkälaisen kasan myit Nokiaa pois?