Teppo

Käyttäjät
 • Content count

  1 910
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Teppo last won the day on March 6

Teppo had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Teppo

 1. Käsitellään huomenna.
 2. Vielä löytyy.
 3. Arvoisat DNSF Ry:n jäsenet, Foorumin Klubilais -ryhmä on nyt siivottu siten, että sieltä on poistettu nimimerkit, joiden 2017 jäsenmaksun maksusuoritus ei ole saapunut. Tämä tarkoittaa sitä, että pääsyä klubilaispuolelle ei enää ole. Mikäli olet maksanut laskun jo aikoja sitten ja Klubilaisoikeutesi ovat nyt hävinneet, niin ole ystävällinen ja laita asiasta sähköposti osoitteeseen admin@dnsf.org. Selvitetään miksi suoritus ei näy. Mikäli olet maksanut jäsenmaksusi vasta maksumuistutuksen eräpäivän jälkeen ja oikeudet Klubilaisosioihin ovat nyt poistuneet, niin sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lisäämme oikeudet takaisin automaattisesti heti kun suoritus näkyy kerhon tilillä. Mikäli et ole vielä maksanut jäsenmaksua tai sen maksumuistutusta ja haluat edelleen kuitenkin olla DNSF Ry:n jäsen, niin maksa lasku. Lisäämme oikeudet takaisin kun maksusuoritus näkyy kerhon tilillä. Jos et ole koskaan vastaanottanut edes laskua ja haluat olla edelleen jäsen, niin tarkista ensitöiksi sähköpostilaatikkosi roskapostikansio ja maksa lasku. Jos laskua ei löydy, niin voimme lähettää sen myös uudelleen. Ota yhteyttä admin@dnsf.org pyytääksesi uuden laskun.
 4. Tää olis vielä
 5. Myydään aito Bomexin valmistama S13:n sopiva lasikuituinen etuhelma. Käytetty. Kuvista näkee kunnon. Yhdestä kulmasta lohjennut pala, korjattavissa lasikuidulla. (näkyy kuvassa 4). Asennettuna tämän näköinen: Lisäkuvat: Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Hinta: 50€ Vain nouto Nurmijärveltä. En lähetä. Yhteyttä YV:llä tai 050 355 4322 / Teppo
 6. Service manual löytyy täältä: http://www.dnsf.org/forum/autot-ja-tekniikka/nissan-silvia-ja-200sx-mallit/nissan-200sx-s14/7313-s14-service-manual-sekä-s14a-lisäsivut Siellä on kaikki räjäytyskuvat
 7. Kokemuksia ja suosituksia kaivattaisiin nelipyöräsuuntauksista PK-seudulla. Lisämausteena se, että autossa (S14) on kohta kaikki tukivarret säädettäviä (ja tolpissakin on 3d-yläpäät) ja hommana noiden kaikkien säätäminen on aika iso (varsinkin kun lähtökohtaisesti kaikki on pielessä). Mahtaako kaikki suuntauspaikat edes ottaa tuollaista hommaa tehtäväkseen? Ja jos ottavat, niin hintaa varmaan tulee aika reilusti? Tietysti jos jollain harrastajalla on tällaiset laitteet, niin se kävisi vielä paremmin.
 8. Olisko ollu Amayama? https://www.amayama.com
 9. Kaikki tähän mennessä maksaneet on käsitelty, niin uudet kuin vanhatkin.
 10. Tänne vielä päivitys asiasta. Nordean tunnuslukukortti oli mennyt väärään osoitteeseen, eikä tällä hetkellä päästä katsomaan suorituksia. Nordea lupasi toimittaa kortin oikeaan osoitteeseen ensi viikoksi. Sitten saadaan taas suoritukset katsottua.
 11. Riippuu ihan vanteen muodosta miten siellä on sisällä tilaa. Esim. S13 faceliftin alkuperäisillä 15" vanteilla mahtuu muuten, mutta vaatii eteen 5mm spacerin. Tämä siis Z32 jarrujen kanssa, Z31 jarruista ei tietoa.
 12. Vähän tulee myöhään, mutta toivottavasti on vielä tarvetta. Me ollaan töissä tarvittu tuollaisia todella ohuita peltilevyyn teetettyjä kuvioita. Tällainen firma on tehnyt niitä meille: http://www.easycad.fi/ Käyttävät RST levyä, jonka paksuus alkaen 0.05mm ja siitä aina 0.5mm asti.