Latvis

Käyttäjät
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Latvis

 • Rank
  Member
 • Birthday 22.05.1987
 1. Ei kyllä vaikuta kytkimen on-off ominaisuuteen, eli ei pysty säätämään.
 2. Miksi muokata pakosarjaa kun moottorin kannaketta, tai oikeastaan sen lämpösuojaa voi vasaralla nätisti naputella kasaan. Niin joutuu tekemään lähes jokaisella alapuolisella rosterisarjalla jos laittaa isompaa ahdinta sen kaveriksi.
 3. Itsellä ja kaverilla on plx DM-5 ja molemmilla on näytöstä afr toiminto rikki. Näyttää vain lambda arvoa.
 4. Itse ottaisin tuon jälkeenpäin laitetun bensapaineensäätimen pois ja käyttäisin orkkis säädintä joka on bensakiskon päässä. Todennäköisesti häviää käyntiongelmatkin ja kuka tietää mitkä seokset vedossa on tuolla säätimellä?
 5. Tässä oma mailin veto sisältä kuvattuna: ja lähtö:
 6. Mulla meni 180SX 265km/h rajoitinta vasten. Paljon sulla oli kierroksia tutkan kohdalla?
 7. Olen mukana myös jos miitti järjestyy.
 8. Täältä on lähdössä yksi valkoinen s13 kokeilemaan jos olisi tullut parannusta.
 9. Peilit alkuperäisen värisiksi Katon väristä plussat! Voin antaa malliesimerkin valkoisesta autosta mustilla peileillä.
 10. N15 almerasta käy lokero suoraan, sellainen on myös itsellä.
 11. Jos sulla on hyväkuntoinen ca kone valmiina niin älä tuhlaa rahoja sr koneeseen. Ostat vaan tarvittavat osat niin ca koneesta saat kasattua helposti yli 400hv koneen. Ja niinkuin joku mainitsikin, ca vetää vasta 4000rpm jälkeen (vrt sr ~3000-3500rpm) ja sr koneen huipputehot on alemmilla kierroksilla. Mutta ei se sr konekaan vedä sen alempaa kun siihen laitetaan +400hv ahdin kiinni joka heräilee vasta 4000rpm jälkeen.
 12. Tai sitten kokeile rasvata jollain notkealla vaseliinilla, mulla on ainakin alkanut pelaamaan lukot paremmin sen jälkeen.
 13. Tänään kokeiltiin laittaa lisäjousi kellon rinnalle niin olisi saanut komeasti vaikka 2,2bar 7000rpm kierroksilla. Ja tosiaan aika löysältähän se vakio kello tuntui.
 14. Kyllä tätä tutkittiin jakolan kanssa ahdinta valitessa että pysyy vielä 1,8bar ahdoilla kartalla. Ja tuskin ahtimen tuotto vielä loppuu jos hukkaportti auki on 1,6bar? Uskoisin tuon jos olisi hukkaportti kiinni.