k0ijjari.-

Käyttäjät
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About k0ijjari.-

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 15.09.1990
 1. Kiitän ja kumarran! Samalla tässä kysäsen että eikö anturi ole kunnossa kun näytti 2K ohm ~0.8-9.jotakin.? Jos anturi kunnossa niin mitäs lukemia sille anturille tulla? Siis jos mittaa siitä liittimestä
 2. Auttakaa tyhmää? Äkkiseltään en löytäny googlesta foorumilta ymym. Elikkäs kyseessä 200sx s14. Miten mitataan yksi johtoinen abs anturi? Abs mötikkä vilkuttaa 3 koodia eli rear sensor open circuit. Tuon perämötikän etummaisen haistelijan sain mitattua ku siinä oli kaksi johdinta ja oli kunnossa mutta entäs nämä perän takana olevat kaksi anturia? Mitrn ne mitataan?
 3. [quote=tuen omd ldrehgynyt hä okki;n1385507]Eikös tuo nyt googlen avulla ja mittaamalla selviä? Levyille löytyy varmasti raja-arvot netistä. Ajattelin vaan jos jokù expeetti ois näihin perehtynyt. Tulis opastamaan sekä kertomaan välilevyjen välit sekä piñnat minulle.
 4. Hämeenlinnan seudulta sintteri asiantuntiaa kaivataan! Vois tulla paikan päälle toteamaan kytkimen kunnon! Tiltton kytkin kyseessä. Pistä privaa!
 5. Juu kävin tuona päivänä vaihtaa itelle sen nipponin
 6. Kukas oli tänään tossa klo. 17-18 aikoihin parkissa hattulassa vihreellä 200sx s14a? Foorumilaisia? Komee oli pirssi
 7. Oliko siirtokilvillä se säxytin?
 8. deucci sehän on vaan tarraa ei sen vaarallisempaa
 9. joo tollanen oma sekoitus spray
 10. nyt on kuitu piilossa! ei ole enää pottupelto
 11. oisko ollu harmaa r33 skyline tuli vastaan leväsentiellä, morjenstelin mutta lapaa ei skylinestä noussut foorumilaisia?
 12. nii ja tee ens kerralla nopeempi uukkari ni kerkeet jutulle!
 13. oliko kenties puuilon takana?
 14. juu soittelin sinne. eikait tuo nyt pahan hintainen ole jos 50e/tunti. ja siinä mun hommassa ei mene kauaa niin sano vaan että muutama kymppi