Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Mysteries

Käyttäjät
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mysteries

 • Rank
  Member
 • Birthday 01.01.1
 1. Vika selvisi, tukkonen kaasuläppäkotelo, puhdistettu se, nykiminen loppu.
 2. Selvisi se. sitä ei ole.
 3. Auto Nissan Almera 04, 1.8L qr18de kone. Missähän mahtaa moottorissa sijaita egr-venttiili? 1.5L koneessa on venttiilikopan vieressä heti oikealla puolella, mut ei näköään 1.8 koneessa. Olisi tarkoitus irrottaa ja puhdistaa se asianmukaisella aineella. Kiitos jo vastauksista.
 4. Ei ole jakoketju venynyt yhtään.
 5. normaalisti pyörii kone ja kierrokset. autolla ajettu 180tkm.
 6. Ei ole tullut ja eikä nyt uutta kattia kehtois toiseen uudeen vaihtaa:) Usko et vika siinä ainakaan olisi enää...
 7. Eli auto Nissan Almera 1.8L, 04. Vaihdettu tähän mennessä "vikakoodit tullut", eli ilmamassamittari, ilmanpuhdistin, tulpat, etummainen happitunnistin ja nyt viimeisenä uusi etummainen katalysaattori. Auton käynti parani kummasti ja kulutus, mut vielä meinaa nykästä jos esim. heittää 4 vaihteelta 3 vaihteelle, esim. ohitustilanteessa. Voiko putkisto olla niin karsostunut et siitä johtuisi? Katti oli ollut ihan tukossa ja valkeassa palaneessa "jauhossa" asentajan sanoin.
 8. Oli irronnu vaihdekepin juuressa oleva joku palautusjousi, siksi se rahisi pakoputken suojapeltiin kun keppiä liikutteli. Jos oikein ymmärsin mitä korjaaja sanoi:) Onneksi ei isompi vika.
 9. Eli auto on Nissan Almera n16, 1.5L. Läksin ajamaan pihasta, niin vaihdekeppi muuttui löysäksi mitä oli. Vapaalla ollessa tuntee. Autoon vaihdettu viime tammikuussa uusi kunnostettu laatikko ja samalla kytkinpaketti. Kun keppiä heiluttaa, jostain kuuluu pieni ääni. Vaihteet menee päälle hyvin ja toimiivat. Pakkikin. Mistä tästä kannattas ruveta etsimään vikaa? Kellään kokemusta. Ihan kuin olisi joku irronnut/pettänyt...tiedä sitten.
 10. Onko erikseen ajonestolle vikavalo vai oisko syttynyt moottorin check - valo? Helpoin tapa lukea vikakoodit.
 11. Laitettu , ole ollu ongelma sulaminen, motonetin sivuilla siitä jostain syystä mainitaan, mut muualle ei. Mut muuten aika pettymykset olleet. En suosittele.....hintaan nähen.
 12. Eli olisi tarkoitus ostoo uudet parkkipolttimot autoon. Tälläiset kiinnostaisi vaihtoo entisien tilalle, mut lukee että lämpenee myyntitekstin mukaan. Kellään enemmän tietoa asiasta. Vai voiko huoletta laittaa? https://www.motonet.fi/fi/tuote/432963/Osram-Blue-Lasikantapolttimopari-12V-5W-W5W-T10-Halogen
 13. Vika "ehkä" selvitetty, lambda vaihtui uuteen "taas", mut nykiminen hävisi ja kulutus nyt normaali. Jos nyt edes kk isäukko pääsisi ilman vikoja..... "koputtaa puuta"....
 14. Kuluttaa kaupunki ajossa noin 10-12L/100km ja taajamissa 9-10L/km. Kun ostettiin ja vaihettiin edel,mainittu tarvike lambda, kulutus oli maantieajossa 6, 2/7L. Auto katsastettu viime kesäkuussa, päästöt oli hyvät.
 15. Menossa jo 2 lambda-toki käytetty, alkuperäinen nyt. Vikavalo sytty taas, "kesti ilman valoa viime kirjoituksesta", sama koodi, P0134. Ei se lambdassa enää vika voi olla? Tulpat vielä vaihtaa kuulema, jos ei lopu mätänneen kanan munan haju ja kun sukkaa painaa pohjaa pikkunykiminen, menee kuulema auto vaihtoon.