Mysteries

Käyttäjät
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mysteries

 • Rank
  Member
 • Birthday 01.01.1
 1. 30mm oli napamutteri, laakeri vaihettu, melkein täydellisesti meni, kunnes abs-anturin pultti katkesi, mut nyt eri mukava ajella...
 2. Olisi tarkoitus olisi tällä viikolla vaihella etupyörän laakerit, niin tietääkö joku etupään napamutterin koon? Onko se 32 vai 36mm? Osaa oikean kokoisen hylsyn ostaa. Mittaisin itse, mut jätin auton mökille, että ei hajoa laakeri kesken ajon. Auto 2002 Nissan Almera n16. 1.5l hb. Kiitos vastauksista.
 3. Eli huomasin mökille ajelessa toissapäivänä, että rupesi kuulumaan etupäästä jurinaa. Nostin renkaat yksitellen tungilla ylös, kuskinpuolen eturengasta pyörittäessä huomasin kun piti jousesta kiinni, et se "nykäs/värähti" kun pyöritin. Väljyyttä ei ollut. Eli kyseisen renkaan laakeri varmaan menossa. Vaihoin alle kapeammat kesärenkaat, että ei enempää rasita turhaan. Ollut alla 205/40-17", nyt alle laittamat 185/65-15". Suurin huolenaihe, että voiko autolla ajella huoletta siihen asti kun tulee uusi? Tilasin Saksasta uudet, toisen varalta jos joskus menee toisen puolenkin. Osat tulee suunnilleen ensi viikon alkupuolella.
 4. Vika selvisi, tukkonen kaasuläppäkotelo, puhdistettu se, nykiminen loppu.
 5. Selvisi se. sitä ei ole.
 6. Auto Nissan Almera 04, 1.8L qr18de kone. Missähän mahtaa moottorissa sijaita egr-venttiili? 1.5L koneessa on venttiilikopan vieressä heti oikealla puolella, mut ei näköään 1.8 koneessa. Olisi tarkoitus irrottaa ja puhdistaa se asianmukaisella aineella. Kiitos jo vastauksista.
 7. Ei ole jakoketju venynyt yhtään.
 8. normaalisti pyörii kone ja kierrokset. autolla ajettu 180tkm.
 9. Ei ole tullut ja eikä nyt uutta kattia kehtois toiseen uudeen vaihtaa:) Usko et vika siinä ainakaan olisi enää...
 10. Eli auto Nissan Almera 1.8L, 04. Vaihdettu tähän mennessä "vikakoodit tullut", eli ilmamassamittari, ilmanpuhdistin, tulpat, etummainen happitunnistin ja nyt viimeisenä uusi etummainen katalysaattori. Auton käynti parani kummasti ja kulutus, mut vielä meinaa nykästä jos esim. heittää 4 vaihteelta 3 vaihteelle, esim. ohitustilanteessa. Voiko putkisto olla niin karsostunut et siitä johtuisi? Katti oli ollut ihan tukossa ja valkeassa palaneessa "jauhossa" asentajan sanoin.
 11. Oli irronnu vaihdekepin juuressa oleva joku palautusjousi, siksi se rahisi pakoputken suojapeltiin kun keppiä liikutteli. Jos oikein ymmärsin mitä korjaaja sanoi:) Onneksi ei isompi vika.
 12. Eli auto on Nissan Almera n16, 1.5L. Läksin ajamaan pihasta, niin vaihdekeppi muuttui löysäksi mitä oli. Vapaalla ollessa tuntee. Autoon vaihdettu viime tammikuussa uusi kunnostettu laatikko ja samalla kytkinpaketti. Kun keppiä heiluttaa, jostain kuuluu pieni ääni. Vaihteet menee päälle hyvin ja toimiivat. Pakkikin. Mistä tästä kannattas ruveta etsimään vikaa? Kellään kokemusta. Ihan kuin olisi joku irronnut/pettänyt...tiedä sitten.
 13. Onko erikseen ajonestolle vikavalo vai oisko syttynyt moottorin check - valo? Helpoin tapa lukea vikakoodit.
 14. Laitettu , ole ollu ongelma sulaminen, motonetin sivuilla siitä jostain syystä mainitaan, mut muualle ei. Mut muuten aika pettymykset olleet. En suosittele.....hintaan nähen.
 15. Eli olisi tarkoitus ostoo uudet parkkipolttimot autoon. Tälläiset kiinnostaisi vaihtoo entisien tilalle, mut lukee että lämpenee myyntitekstin mukaan. Kellään enemmän tietoa asiasta. Vai voiko huoletta laittaa? https://www.motonet.fi/fi/tuote/432963/Osram-Blue-Lasikantapolttimopari-12V-5W-W5W-T10-Halogen