Asentaja

Käyttäjät
 • Content count

  927
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Asentaja

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 17.02.1982
 1. parin millin pinnalla, eli ei mahdottomasti häpeä uusia. 250e sijainti hämeenlinna.
 2. Onko mitään tehtävissä sille, että kun klikkaa mitä tahansa topiccia, esim "Vapaamuotoista keskustelua S13:sta", niin menee aina sinne ensimmäiselle sivulle ja sieltä sitten pitää erikseen klikata viimeinen sivu esille. Saisi mennä vanhaan tyyliin suoraan sille viimeisimmälle sivulle, mikäli topicissa useampia sivuja on.
 3. Pääsee kun purat sen muistipiirin irti ecun sisältä ja hankit tietokoneeseen piirien ohjelmointityökalun johon sen piirin sitten liität kiinni. Ja jos tarvii ajon aikana säätää, rakennat siihen sellaisen emulaattorin, minkä vaihdat ecuun sen muistipiirin tilalle josta piuha läppäriin. Eli käytännössä ei pääse.
 4. Ei oleellisesti vaikuta aikatauluun ajaako ruotsiin ja sieltä lautalla, vai saksasta. Esim perjantai iltana kun lähtee Lontoosta, on maanantai-aamuna takaisin ja siihen ei hirveästi taukoja mahdu, mita nyt sitten joutuu lauttoja odottelemaan mahdollisesti (jos esimerkiksi täpärästi myöhästyy aamulautasta, sitten on taas iltaan asti aikaa..) ja sehän selviää sitten vasta siinä satamakaupungissa, että kuinka ajoissa tai myöhässä oltiin. Ihan suosiolla vaan päivä/pari lisää, silloin ehtii jotain nähdäkin jos haluaa, eikä tarvitse samoilla silmillä suorittaa koko matkaa.
 5. Sen verran nyt ainakin tulee mieleen, että kolmessa päivässä ei kyllä ihan hirveästi käydä yhtään missään muualla kuin kusella välillä ja loppuaika ajetaan.. Jos meinaa jotain muuta nähdä kuin motaria, niin ihan suosiolla päiviä lisää.
 6. Välttämättä ei ole mitään vikaa missään, voi olla ihan kondenssivettäkin jos pitkään huilannut jossain viileässä.
 7. Melkoisen pätevän näköisiä vehkeitä tuolla. Oli myös aika kätevän näköinen suojapussi tolpille, ei ole aikaisemmin tullut vastaan vastaavaa:
 8. Primeran isofixeistä en mitään tiedä, mutta joissakin autoissa ne lenkit on siellä verhoilun sisällä piilossa niin, että pitää kangas ratkoa siiltä päältä auki, että ne saa esiin. Jos jälkiasennusta meinaa, niin ainakin volvon varaosalistoilta löytyy sen näköinen isofix-rauta, että sen on helpohko asentaa autoon kuin autoon, näitä on on myös aika hyvin tarjolla esim ebayssä.
 9. Ja mitä se myyjä vastasi tähän?
 10. Näkyykö se siellä sun ostoissa peruttuna/palautettuna, vai avoimena maksamattomana ostoksena? Ei kai tuossa mitään epäselvää ole kun sulla on viesti tallessa, missä kysyt myyjältä kaupan perumista ja toinen viesti, missä myyjä sen kaupan on luvannut perua ja kama ei vielä ole mihinkään liikkunut. Laitat vielä uudestaan viestiä myyjälle, että mikä maksaa kun olet luvannut perua, jos ei mitään tapahdu, niin ebaysta esimerkiksi "return item" nappulasta pääset eteenpäin ja perumaan kaupan. Ja ei kai sekään haittaa jos sinne perintätoimistolle kirjoitat mailin ja kerrot mistä on kysymys.
 11. Millä sä ne maksoit, paypal? Ei kai saksalainen perintätoimisto oikein mitenkään voi asiaan liittyä.
 12. Kai se tukivarsi on tallessa? Siitä kyllä näkee onko mahdollisesti ollut ennestään halki vai tuore halkeama.
 13. Onhan toi ihan selvä juttu mun mielestä, että jos särkevät jonkun osan joka on alunperin ihan ehjä, eikä kyseisessä operaatiossa normaalisti voi hajota mitenkään, niin omaan piikkiin korjaavat. Eri asia silloin jos purettaessa jotain komponenttia joku vanhuuttaan hauras osa tms hajoaa siinä samalla. Ihan äkkiä en keksi miten voi joku tukivarsi (mihin on vaihtopuslia) hajota käyttökelvottomaksi muuten kuin tumpeloimalla prässin kanssa. Tai sitten se on ollut jo virattoman mätä muutenkin.
 14. Suosittelen pelkää pg tai vg basea (niiden sekoitusta, esim 70/30) ilman mitään mausteita tai lisämakuja, (korkeintaan mentholia vähän sekaan). Tuolla saa keuhkoihinsa "minimimäärän" mitään ylimääräistä ja hyvät höyryt.