Artsi-e

Käyttäjät
 • Content count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Artsi-e

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 01.01.1955
 1. RB26 runkoLaakerit hakusessa, jos vaikka löytyisi satakunnasta niin voisin hakea viikonlopuna, ja nimenomaan HX välyksellä. hieman kiirekin olisi.. mutta tilaamalla saan tälläiset kyllä tiistaiksi. Yv tai o445947125
 2. rasvanippa satulan jarruletkun kierteeseen ja rasvaprässillä pumppaa männän pois, näin olen aina saanut piukatkin männät liikkeelle.
 3. Mitenköhän se 320hp on toteutettu vapari moottorissa, ei ainakaan pelkällä vapaa virtaus suodattimella. No toisaalta tutulla on vq35 pohjaisessa moottorissa 420hv vaparina..
 4. Mulla on tollainen kytkin paikallaan (nyt kyllä ollaan väännön keston rajalla). vakio vauhtipyörän pulteista jouduin hieman lyhentämään mutta kyllä vakio pultin kanta mahtuu olemaan paikallaan. eikös tämän setin mukana tule oikeanlainen painelaakeri, En huomannaut omaa verrata vakioon. Miksi pitäisi ottaa kampiakselin päästä pois 4mm, aika vaativa homma kampiakseli paikallaan ja en ainakaan itse kampiakselia lyhentänyt?? se pivot kannattaa vaihtaa samalla vahvempaan.
 5. Koita heiluttaa maffin liitintä ja pyydä kaveri starttaamaan, näistä aukeaa kolvaukset maffin sisältä ja voi myöskin aiheuttaa tälläistä toimii ei toimi ilmiötä.
 6. Hammaskosketuksen shimaaminen oikeaksi onkin hankalampi juttu ja tärkeä asia.
 7. Ajetaanko Eteläsuomessa vielä tänävuonna jossain mailin kiihdytys/nopeusmittaus?? maillille sivustolla ei ainakaan ole tietoa.
 8. Ihan vaan yleistä pohdintaa renkaiden nopeusluokista ja niiden ylittämisestä, Omasta getarista tuli mailin vedon jälkeen hieman outo ajettava, vetää ojaan päin ja hirveän uraherkkä, ennen tätä vetoa oli tosi hyvän tuntuinen ajoltaan. rupesin tänään asiaa tutkimaan ja ongelmaksi paljastui oikea etupyörä. renkaan sisäreunaan noussut pieni kohouma ympäri asti. vanha bridgestone, oikein pelästyin kun katsoin vuosileiman 36/04 ja nopeusluokka w eli 270kmh. ilmeisesti ei rengas tykännyt pienestä nopeusluokan ylityksestä. pintaa on kyllä reilusti. täytyy tähän hieman panostaa ennen seuraavaa koitosta.
 9. Koitin "suljetulla alueella" ennen tota mailin veto pyörittää konetta 5 vaihteella 8000rpm ja valkoinen rätti huohotin putken edessä, eikä siinä vaiheessa tullut vielä öljyä. rupee toki olemaan noilla kierroksilla ja 85mm iskulla männän nopeuskin jo kohtalainen. Mulla on on lootassa castrol syntrans multivehicle 75w-90 öljyinä ja toimii pääosin hyvin, mutta joskus huippukierroksilla vaihtaessa ei oikein ei mene vaihde kunnolla päälle.
 10. Siis ennen tota mailin mittauspistettä oli toi 8500rpm mittarissa ja siitä jalka pois kaasulta hurutellen maaliin, laskennallisesti 300km/h on jossain hiukan alle 8000rpm. kierroslukumittari näyttää noin 100rpm liikaa verraten apexin tietoon.
 11. Kiitos! Normaalisti renkaina ovat 255 35 18 mutta nuo 235 45 17 ovat hieman korkeemmat niin laitoin ne alle. Tuo r34gtr perät+laatikko on ollut mielessä mutta maksaa yli 5000e väkisinkin, ja siinä getragissa menee vaihteet päälle paremmin/helpommin kovilla kierroksilla. Kokeilin veljen autolla. Onko jollain varmati toimivaa huohotus ratkaisua rb moottoriin kovilla kierroksilla ja tehoilla? Olen tähän käyttänyt aikaa ja rahaa jo riittävasti, luulin että toimii mutta näköjään pitkässä vedossa ei. mulla on tällä hetkellä GZ-motorsportin vp104 alipainepumppu ja kampikammiossa -0,2 bar alipainetta, kaksi kerääjäsäiliötä mistä paluu öljypohjaan(mann provent 400 ja toinen itse tehty), mines bafflet,kannen takaa paluu öljypojan yläosaan. Radalla ei tule ollenkaan öljyä huohottimesta, mutta näköjään pitkässä täyskaasuvedossa tulee..Tahri ikkunan melko hyvin kun oli vielä pyyhkijät päällä kun satoi hieman vettä.
 12. R32 gtr. kadulla itse säädetty niin tehoista pelkkiä arvauksia. jouduin ennen maalia hellittämään kaasusta kun oli 8500rpm mittrissa ja puski huohottimesta öljysumua ikkunaan ja tätä pelästyneenä helppasin kaasusta hyvissä ajoin ennen maalia. virallinen tulos vain 303km/h. välityksiä tarvii jotenkin pidentää, nytkin oli suurimmat renkaat mitkä tallista löysin 235 45 17.
 13. Maililla tänään hallissa nissanilla yli 300km/h
 14. Tossa videossa verrataan vanhaa gt-sarjan garretteja jostain -90 luvulta, uusiin gtx sarjalaisiin jotka tuli 2011 paikkeilla markkinoille. ja moottorista ainakin kansi aukaistiin, tässä voidaan paljevälystä muuttaa vaihtamalla vaikka eri paksuinen kannentiiviste. kaikesta huolimatta ero ton testin mukaan on selvä. taitaa kuitenkin olla niin että yksi suomen tehokkaimmista rb26 moottoreista oli twineillä.
 15. Ikuista vääntöä tästä asiasta, mullakin on sinkku turbo mutta jos rahaa olisi kunnolla niin esim. http://www.full-race.com/store/efr-turbo-kit/nissan-rb26dett-efr-twin-turbo-kit-1.html vaikka tälläistä voisin koittaa.