Weist

Käyttäjät
 • Content count

  2 125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Weist last won the day on February 21

Weist had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Weist

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 11.02.1983
 1. Painetta kellolle kompuralla varovasti ja kattoo et läppä liikkuu kunnolla. Itellä joskus jäi läppä auki kun se raapi kiina-outletin reunoja.
 2. Itsellä alkoi seilata RB25 enemmän ja enemmän. Alkoi jopa ajossa tuntumaan ärsyttävä aaltoilu. Alkuperäinen lambda siellä oli tullut tiensä päähän. Halpis lambda tilalle ja aaltoilu loppui.
 3. Menisin suositellun viskositeetin mukaan. Jos ajo on enemmän suuntautunut radalle ja öljyn lämmöt on tapissa, niin sitten paksumpaa. Tää nyt on mun "uskomus".
 4. En tiedä käyttääkö eri valmistajat eri toleransseilla olevia laakereita ja eri rakenteita, mutta eipä tossa omassa apexin kuulalaakerissa tunnu ainakaan minkäälaista välystä. Vakiossa RB25det turbossa tuntui, mutta ei siinä mitään vikaa ollut, tiedäkkö häntä oliko sitten enää valmistajan spekseissä. Mun käsityksen mukaan ne on ollut liukulaakeroituja, mutta saatan tosin täysin väärässäkin olla. Muistaakseni myös öljykanava oli sen verran suuri, mikä viittaisi liukulaakerointiin.
 5. Onks tää automaatti? Tuskin manuaalissa mitään tikkua edes ole, vaikka en ko. automallista mitään tiedäkkään.
 6. Siis 4700 € veroja?? Eikai toi nyt voi pitää paikkaansa Oho, olipa täällä uudempiakin kommentteja, mutta joo, ei se tätä ihmettelyn määrää poista....
 7. No ei sitten mitään. Katsastaja voi vaan olla eri mieltä Tosin sehän hoituu nykyään penkkilapuilla ja muutoskatsastuksella noin vanhaan autoon.
 8. No parii kysymykseen vastaukset; Tuskin pakosarja tuollaisilla tehoilla mitenkään ratkaisevasti ahdista. RB25 pakosarjalla vaivatta 400hv. Eiköst nää oo aika pitkälti samanlaiset. Kone kestää kyllä hyvin, jos on vaan muuten kunnossa ja hyvin säädetty. Kytkin varmaan siinä rajoilla että alkaa luistamaan. Jos siellä on vakio putkisto, niin siitä pahimmat pullonkaulat pois. Mikään 4" ränni ei oo todellakaan kuitenkaan pakollinen. Vakio välijäähdytin voi olla jo pieni kun aletaan kunnolla ahtamaan, joten ehkä siihen jotain lääkettä... Mä melkein hakisin noihin tehoihin "bolt-on" ahdinta, mutta jos Holsetin ja hukkaportin saa halvalla ja on innostusta asennella, niin miks ei. Downpipe tarttee tietysti vielä askarrella siihen, jotta saa hukkiksen kiinni. Aika paljon kyllä häviää vakio lookki kun siellä on erillinen hukkaportti ym.
 9. Myydään lähisukulaisen sairauden takia BMW 116. Hp. 7550€ Raumalla Myös järkeviä tarjouksia kuunnellaan. Yhteyden saa Nettiauton tai foorumin kautta. https://www.nettiauto.com/bmw/116/8576803
 10. Nyt on kyllä niin vähän tietoa, että kristallipalloa ei ole näkyvillä. Mistä vaihtopuolat on? Jos menee paikallensa ja liittimen puolesta, niin eikai siinä muuta kuin koittamaan?
 11. Autogaugella on ainakin virtojen osalta tuo ketjutus systeemi. Kuva tod.näk. vain havainnollistamassa asiaa. Itsellä vois ehkä olla joku piuha tallessa. Tosin milloin pääsee tallille on eri juttu.
 12. Pääsee. Ei. Ei.
 13. Siis mikä siellä heiluu? Tuo ympyröity? Oliskohan entinen cas jos tuossa selvä välys... Onko mitään ongelmia auton käynnissä?
 14. Mä luulen et "vika" on sun kameran positiotiedon kulkeutuminen kuvaan. Joku ohjelma kääntää kuvan automaattisesti, mutta joku ei. Koita ottaa kuva kameralla niin, että sensori tunnistaa sen olevan "oikein" kädessä. Jos ottaa vaikka kuvan suoraan päältä, niin sensori luulee sun kääntäneen kameran. Näin mulla on joskus temppuilut jotkut kuvat, kun ihmettelin missä vika. En sitten tiedä onko sulla sama.
 15. Mulla oli ne ECR33 levyt. 80€. Jos tuntuu hinta pahalta niin saa sitä jonkun tarjouksenkin heittää.