katiska

Käyttäjät
 • Content count

  1 272
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by katiska

 1. Kiinnostaako vaihdossa lippojen kiillotusta vailla olevat wedz kranze er-m 18" vanteet?
 2. Tuli tuossa lueskeltu skylle puolen vastaavaa topickkia ja haulla en ainakaa tämmöstä löytänyt? Eli pitäähä tälläki puolella esittely topic olla. Tässä tää oma pikku muutoksilla höystettynä. -Vapaavirtaussuodatin -Martelius Cat-back -Lastu -Hks ssqv -Jom amis blingblong ratti -Autec Delos 17" -Siriuksen umpiot + xenonit Tulossa vielä ainakin: Cooleri, Ratti (mokka?), Kuituhelmat, coilit.
 3. Onkos nuo s13 ohjaustehostimenletkut jotain erikoistavaraa vai ihan normaalia letkua? Eli ne säiliöltä lähtevät letkut joista toinen menee pumpulle ja toinen alemmas rautaputkeen. Turbon tieltä tuli siirrettyä säiliö muualle ja nyt pitäs uudet letkut vedellä säiliölle. Mietityttää vaa että kertyykö sinne painetta että kestääkö normaalit letkut?
 4. Minkäs kokoset mutterit oli ca18detin pakosarjan mutterit? PItäs osia tilailla ja samalla ajattelin tilailla uudet mutterit pakosarjalle mutta ei oo auto nyt tässä lähettyvillä että pääsis tarkistaan.
 5. Onkos jollakin nyt varmaa tietoa siitä että kumpaan suuntaa sitä jakoa nyt hampaalla pistettiin pieleen kun laitetaan ca18dettiin imunokan tilalle pakonokka? Toisaalla käsketään pistämään myöhäsemmälle eli hampaan verran vastapäivään ja toisaalla käsketään pistämään aikasemmalle eli hampaan verran myötäpäivään. Ois hyvä saada selko tuohon asiaan nyt kun kone on vielä kasausvaiheessa ettei sitten kun kaikki on kasattu ja auto valmis niin kuule että nokka on väärin.
 6. Sitten seuraava asia mihin vois asiasta tietävät antaa oman mielipiteensä. Lohko vakio koossa eli sen 83mm ja cometicin tiivistettä löysin pienimmillään 84mm koossa joten onko tuosta millin erosta jotain haittaa vai lyönkö surutta moottorin nippuun?
 7. Onko sen kummempaa tietoa sitten että mites paljon tuomonen metallitiiviste painuu kasaan kirittäessä? Näkyy ainakin futurez myyvän 1.3mm cometic tiivistettä. Liekkö tuo milli jo riittäis sitten. Muistelisin ainakin että kannesta ei paljoa tarvinu ottaa viime kerralla ja lohkon mitä vasta käytin niin sanoi koneistaja että hieno pyyhkäsy riitti että tasopinta tuli suoraksi.
 8. Minkä verran uskaltaa ca:n kannesta ja lohkosta ottaa tavaraa pois vakio paksusella pahvilla ettei vahingossakaan ala jo puristukset kasvaa liikaa/venttiilit vastaileen mäntiin? Piru kun ei muista paljon iteltä otettu mutta lohkosta piti vähän ottaa että tuli suoraksi ja kansi on kertaalleen taso-oikastu ja nyt kun metalli tiivisteella aattelin kasata niin varuilta käyttää taas tarkistuksessa. Mietin vaan että jokohan tuo pitää ottaa kannentiiviste vakiota paksumpana? Minkä paksunen näissä ca moottoreissa tuo tiiviste on vakiona?
 9. Tosiaan tuohon soittimeen kun laittaa virrat niin pyytää antamaan koodin mutta ainakaan itse soittimen napeista ei tapahdu mitään kun painelee eli ilmeisesti koodi annettava kaukosäätimellä? Kyselinkin tuossa joku vuosi sitten paikallisesta hifi liikkeestä että onnistuuko heillä koodin nollaus ja meinasivat että eivät pysty sitä tekemään mutta voivat lähettää sen jonnekkin missä onnistuu ja jonku euron se ois maksanu. En muista miksi jäi sillon sit viemättä mutta kai sen vois varastosta taas kaivella esille ja käyttää jossain.
 10. En oo saanu yhtään rahaa paypalin kautta. Enemminkin tullut varmaan makseltua tuon 2500e eestä paypalin kautta nuita kaikenmaailman autonosia ym mitä ulkomailta tilaillu. Nyt kun aloin muistelemaan niin heti sen jälkeen ilmestyi tuo rajoitettu tili kun yks päivä kirjauduin paypal sivustolle ja siellä vaan tuli vastaan viesti että joku on yrittänyt kirjautua tunnuksillani sisään mutta ei ole päässyt. Luin tosiaan itsekkin tuosta että ovat käskeneet laittaa kuvaa ajokortista ym mistä voivat varmistua henkilöstä mutta mitä kautta saa kiinni nuita paypalin henkilökuntaa? Viestiä olen sivuston kautta laittanut mutta vastausta ei kuulu ja sähköpostin kautta kun laitoin niin vastasivat vaan että eivät auta sähköpostin kautta koska eivät voi olla varmoja viestin lähettäjän henkilöllisyydestä ja käskivät sivuston kautta ottaa yhteyttä. Englanninkieli sen verran huonoa itellä että soittamisesta heille ei kyllä tulisi mitään. Nuita sähköposteja ym nyt vielä osaa tulkita kun saa rauhassa lukea läpi. Kyllä menee taas vaikeaksi. Nissani makaa raatona hallilla ja nyt ei voi osiakaan tilailla kun ei pysty paypalia käyttämään.>
 11. Joo siis on itellekki parikin kertaa tullut s-postiin nuita paypal viestejä että pitäis saada tietoa tai vastaavaa mutta koskaan en oo niitä viestejä painellut. Tuossa vaan viime viikolla tuli viesti sähköpostiin että tilisi on rajoitettu ja silloinkaan en viestiä avannut edes vaan menin suoraan paypal sivuilla ja kirjauduin sisään niin näytti olevan teksti että account is limited. Tosiaan 3 "tehtävää" olivat laittanu, salasanan vaihto, osoitetietojen ym tarkistus ja viimeiseksi juurikin tämä confirm your credit card ja nuo salasana ym hommat hyväksy kun tein ja tarkistin mutta tuota pankkikortti hommaa ei hyväksy. Näppäilin sivuille kortin numeron ja siinäkin vaiheessa kysyy vielä nykystä kotiosoitetta jonka tarkistin että on oikein mutta silti kun painaa hyväksy nappia niin ilmoittaa vaan että tili on rajoitettu. En oikein käsitä tuota että käskevät kirjoittamaan pankkikortin numeron että voivat muuttaa tilin takaisin rajoittamattomaksi mutta ei anna syöttää sitä numeroa koska tili on rajoitettu.
 12. Nostellaampa vähän tätä. Eli onko muilla ollu samaa ongelmaa että tullut ilmoitus paypal tilin rajoittamisesta? Tuli vain sähköpostiin ilmoitus että tilisi on rajoitettu ja nyt ei voi ebayn kauttakaan mitään tilailla. Sivuille kun menee niin käskevät tarkistamaan sähköposti ym osoitteet ja vaihtamaan salasanan ja nämä kaikki on tehty mutta edelleen tili pysyy rajoitettuna. Tällä hetkellä profiilissa on ainoana esteenä rajoittamattomalle tilille teksti "confirm your credit card" ja kun painan siitä ja näppäilen kortin tiedot ym niin tulee vain teksti että tilisi on rajoitettu. MItähän tuolle nyt sit pitää tehdä?
 13. Kellään vastauksia näihin kysymyksiin? Pitäis kohta alkaa tilailemaan kannentiiviste ym. viimisiä osia koneen kasaukseen niin tietäs ettei tilaa väärää.
 14. Minkä paksusta kansipahvia porukka käyttäny ca18det moottorissa? Vakio alakerralla mennään ja tarkotus 300-350hp ottaa tehoa eli ei lähdetä tavottelemaan kovin mahottomia tehoja. Metallitiiviste tarkotus kuitenkin nakata paikoilleen mutta näyttää olevan vaikka minkä paksuista saatavana. Pikasella vilkasulla näyttää nuo cometicit olevan 85mm reijillä ja eikös ca:n poraus ole 83mm? Kannattaako tuosta sen kummemmin välittää vai nakkaako vaan tiivisteen paikoilleen?
 15. Ca18dettiin menossa kk-laakereiden vaihto ja sen kummemmin ei nyt aleta mitään takohiluja sisään laitteleen. Kysymys kuuluukin että minkälaisia tehoja nuo ca:t kestää vakio alakerralla? Kummat on se heikkolenkki. Männät vai kanget? Metallinenpahvi tulossa kuitenkin.
 16. Mahtukos ca18det tulemaan laatikon kanssa pakettina ulos konehuoneesta?
 17. Juu näin minäki sen ajattelin että kyllä se vika sieltä laakereiden suunnalta taitaa löytyä. Ei muutakuin konetta ylös ja tutkimaan. Onkai se tuo 500km kesässä nissanille ihan riittävä määrä.
 18. Kaverin puolesta kyselen kun ei hänellä tunnuksia foorumille. Eli käski kysellä että näyttääkö normaalilta tämä sytytyskartta? Ja jos ei niin mitä nuo lukemat suunilleen pitäis ca moottorissa olla? Tuomosta antoi kun löi ecun piuhan nokkaan.
 19. Mitäs sanoo arvon raati. Tuossa tämä ilta säädeltiin kaverin kanssa 200sx ca18det koneellista ja kaikki meni hyvin. seosmittari näytteli 14,7 eikä nakuluurit antanu huolenaiheita. Lopuksi sitten moottoritielle meno ja oisko ollu 3 vaihteella rajottajalle jonka jälkeen alettiin nouseen rampista ylös kun ihmettelin terävää naputusta konehuoneesta. Auto pysähdyksiin ja n.2000rpm jälkeen nopea naputus moottorista ja loppuu n. 3000rpm. Ajellessa pinta kaasulla ei kuulu mutta vähänkään kun lisää kaasua niin alkaa todella nopea naputus. Onko tässäkin nyt syyllisenä ne surullisen kuuluisat alakerran laakerit? Pakopuolelta käytin venakoppaa pois ja yksi nostaja meni aika kevyesti meisselillä painaen pohjaan. Muut oli jäykkiä, ehkä pientä liikettä tekivät meisselillä painaessa. Nostajat tosiaan viime talven aikana purettu, putsattu ja laitettu tyhjinä takaisin. Kilsoja siitä kertynyt 500km.
 20. Pitää kai se tännekkin nyt päivittää kuva omasta kiposta kun sen vihdoin on saanut ajoon ja tuoreen leimankin haettua.
 21. Tällä hetkellä paikoillaan uusi tarvike anturi jonka johtoihin laitettu alkuperäisen tyyliset liittimet ja pukattu se alkuperäinen harmaa muovi ympärile joten menee auton johtosarjan liittimeen suoraan. hyvä että tuli nyt varmistus tuohon että normaalia tuo seilaaminen.
 22. Eli kuuluu tehdä nuin? Kun ei varmuutta ollut että kuuluuko tehdä nuin niin aattelin kysellä ennenkuin lähtee konttorille leimaa yrittämään.
 23. Mistä johtuu että lambdan voltit seilaa nistunen mukaan tyhjänkäynnillä 0.05 - 0.8 ja välillä pysyy hetken siinä 0.8 ja taas putoaa 0.05 ja alottaa seilaamisen?