tahonen

Käyttäjät
 • Content count

  1 577
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About tahonen

 • Rank
  Moderaattori
 • Birthday 14.12.1981
 1. Mä oon leimannut joka toinen vuosi Tänä vuonna on se joka toinen, kun se nyt on ajossa. Koskas olis kahvihetki??? Anyone?
 2. Seinäjoella ei ilmeisesti ole datsuneita ollut pariin vuoteen?
 3. Jotenkin edelleen kallistuisin sen lämpötila-anturin puoleen, ehkä siellä on jotain häikkää yhdistämisen kanssa. Itsellä joskus vuonna kanto muistaakseni teki vastaavanlaista puutumista kesken matkan ja ropailin liittimiä, niin vika poistui, eikä koskaan palannut. Edelleen sama anturi on paikallaan.
 4. Liitin tämän uuden aiheen vanhan perään, koska liittynee samaan aiheeseen, joten tämän puimista voitaneen jatkaa tässä aiheessa. Toki tuo aloitettu aihe ja sen viesti on sisällöltään sellainen, joka aiheuttaa kysymyksen: Tämän pointti oli?
 5. Marmoritiskiltä, jos ei muualta löydy.
 6. Virtalukko pitää porata kiinnikkeistään irti ja marmorilta uudet murtoruuvit tilalle (paitsi jos ei ole väliä, saako sen lukon irti sieltä esim. kuusiokoloavaimella kätevästi). Lukkopesän sisuskalujen uusimisesta ei ole tietoa, vaihdoin aikanaan kaikki lukot jostain purkuautosta, koska vanhat olivat, mitä olivat.
 7. Jos sieltä pumppu on mennyt tai mahdollisesti pumpun rele, niin sen vian varmaan saa selvitettyä pää takakontissa. Pumppuhan huutaa muutaman sekunnin sytytysvirran kytkemisen jälkeen, mikäli autoa ei käynnistetä.
 8. Selaile vähän foorumia läpi niin löydät vastauksen.
 9. Moottorinohjaukselle ja mittaristolle on oma anturinsa. Itsellä oli joskus aikanaan jotain käyntiongelmia, kun oli huono kontakti moottorin lämpötila-anturilla. Tarkista se moottorin lämpötila-anturi ja sen liitin, että varmasti yhdistää.
 10. Olisko tuossa? https://plxdevices.com/product_info.php?id=ACCEO2TYPEA Tai käviskö tuolta esim? http://www.speedimports.fi/epages/speedimports.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20130214-11092-191125-1/Products/WB-LSU42
 11. Mitä maksaa tiskillä uudet? Ei ne muistaakseni ihan ilmaiset ollu, mut ei taida kovin kauas heittää noiden hinnasta.
 12. Ei taida saada.
 13. Koitas ottaa lambda irti, niin ainakin selviää, onko se lambdaan liittyvä vika.
 14. Eiköhän tuo käyne.... mihin aikaan?
 15. Aktiivisuus on kyllä mitä mainioin...