Api(na)

Käyttäjät
 • Content count

  521
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Api(na)

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 03.01.1986
 1. No juu, nyt sieltä löytyy editointi nappikin.
 2. Kivasti päätti photobucket pistää vuosimaksuksi 399.99$ että sieltä linkatut kuvat näkyisi foorumeilla. Tähän yhtälöön kun vielä lisätään se ettei vanhoja viestejään pysty muokkaamaan niin on aika kuva köyhä toi mun projekti topic.
 3. Onko se varsi mikä menee polkimelta pääsylinteriin säädetty oikein? Mulla oli zetassa samanlaista ongelmaa keväällä kun oli talvella vaihdettu uus kytkin eikä ollut tuota liikerataa säädetty.
 4. Tuolta pääsee, näköjään tuon sun linkkaaman osotteen liity nappi ohjaa vaan kerho sivulle. http://www.dnsf.org/index.php?/liity/
 5. Se on huohotuksen nippa. Öljynjäähdyttimen lähdöt on laatikon oikeassa kyljessä ja nekin löytyy vain euro mallin laatikosta.
 6. Tuohonkin virheeseen vaikuttaa että onko käytössä zetan tt vai na laatikko kun niissä on erillaiset anturit johtuen eri välityksistä perässä. 3.67 tt:ssä ja 4.08 na:ssa.
 7. Ihan omaksi asti ei löydy, mut lainata voin. Sijainti tosin lapinjärvellä (100km helsingistä).
 8. Kovasti tuossa kuvassa näyttäisi olevan Defi-Link systeemi, eli anturi tiedot tuodaan tuohon boksiin ja siitä voidaan tuoda yhtenä piuhana mittareille jotka ketjutetaan. Käsittääkseni Autogaugella ei tuommoista systeemiä ole olemassakaan. Tosin tuossa nyt jäi sekin ihmetyttämään että miksi etsit Autogaugen osia Autometer:n sivuilta.
 9. Jos meinaa vaihtaa suoraan tt:n moottorin niin niissäkin on eroja. Taitais automaatti mallin motilla mennä ihan suoraan läpi tehon mittauksesta kun siinä on aavistuksen pienemmät turbot ja loivemmat imunokat. Jos en ihan väärin muista niin siinä on vähän reilu 260hv.
 10. Eikös tuo mene niin että jos alkuperäisestä tehosta nousua max. 20% niin ei vaadi mitään muutoksia, mutta jos nousee alkuperäisestä tehosta enemmän kuin 20% joudutaan vertailu kohdaksi ottaa tt malli. Tuossa vielä ihan hyvä lista eroista. https://z32.wikispaces.com/NA-TT+Differences
 11. Datsun/Nissan Z-mallit osiossa Z31 on hypännyt väärään väliin, on nyt Z33 ja Z34 väilissä.
 12. Juurikin tuollaiset.
 13. Useamman vuoden oli catco:n 2,5" jalometalli katit ja tän kesän oli ajossa magnaflow:n 2,5" jalometalli katit eikä kumpienkaan kanssa ole ollut ongelmia päästöjen kanssa kuhan kaikki on kunnossa ja katit tarpeeksi lämpimät. Catco:t oli vielä muutaman vuoden käytössä konerikon jälkeen vaikka saivat öljyt sisuksiinsa mutta ne pestiin siinä välissä liuottimella ja painepesurilla. Niiden tilalle valikoitui nyt magnaflow:t ihan vaan edullisen hinnan perusteella.
 14. Pää on niin hatara ja papereitakaan en operaatiosta onnistunut löytämään, joten parempi olla sanomatta mitään.
 15. Kuinkahan paljon vesipumpun kierrosnopeus tippuu tuolla micco:n setillä?