Metallisti

Käyttäjät
 • Content count

  1 316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Metallisti last won the day on December 18 2016

Metallisti had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Metallisti

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 11.11.1982
 1. Jälleen parannusta Ahvenistolla. Autossa on nyt uudet ahtimet ja muutama lisäkaakki samalla tullut. Vähän nousi tehoalue ylemmäs ja saa taas opetella, jotta kulkisi niin kuin pitää. Vielä löytyy parannettavaa, kun hölmöilin varikon sivuuttavaa ajolinjaa liian keskelle. Tellu oli kyydissä, kun RaceChronoon tarttui aika 1:32.99. Taulukkoon samat perusspecsit ku ennenkin: R32 RB26DETT / Tein Flex / PS Cup / 16.6.2017 / RaceChrono
 2. No jep. Ois vissii kannattanu lukea tarkemmin... Ääni kans tolle hukkiksen reiän pienuudelle, olettaen että kellon ohjauspaine on kunnossa.
 3. Mun ahtimissa oli ostettaessa jäykät kellot. Teron kanssa testattiin onneks hyvissä ajoin ennen asennusta et portti alkaa raottua 1,0bar kohdalla ja täysin auki 1,2bar. Tilasin sitten 0,8bar kellot ja niiden kanssa asensin ja toimii just niin ku pitääkin.
 4. Mä kans seuraan kulutusta täysillä tankillisilla. Mun käyttismeset on käytännössä kaikki kaunistelleet n. litran kulutusta alaspäin todellisesta.
 5. Pintakaasulla kiihdyttäminen vie ainetta rutosti enemmän kuin ripeä kiihdyttäminen tavoitenopeuteen. Veikkaan pistoolin olleen oikeassa. Teepä toinen testikierros ja revitä kunnolla. Ei mee kone tukkoon eikä varmaan vie ainettakaan enempää. Kiinnostaisi kuulla mitä lukemia toisella taktiikalla tulee.
 6. Meinasin tossa turailla flektille erillisen kytkimen kabiiniin, mutta en vielä ehtinyt saada mitään aikaiseksi. Tarkistelin tuossa alkuun systeemiä ja kun tarjosin syylarin lämpöanturin tilalle hyppylankaa niin eipä se flekti lähtenyt käyntiin vaikka näin olisi pitänyt tapahtua. Releen alta nastat yhdistämällä flekti kyllä pyörähti. Manuaalin piirustuksista en päässyt kärryille, joten kysynkin mihin tuo piuha "22?" pitäisi mennä?
 7. mulla kans viestien sisältöä kateissa. ja kaikkein vanhimpia viestejä en vielä ees löytäny.
 8. Nyt siellä projektitopikissa näyttäis olevan normi postausmahdollisuus. Postattava asia on vielä vaiheessa, säästän tuonnemmaksi.
 9. En näköjään pystyny kommentoimaan tonne mihin ois pitäny valittaa mahdolliset puutteet. Sinne ei mulle ilmesty alle mitään postauskenttää. Lisäks oman projektitopikin kohdalla on uuden postauksen paikka mut valmiiks jo maininta: " Your content will need to be approved by a moderator "
 10. Kova myötäinen. Ei ois muuten kulkenu noin kovaa .
 11. Juu, mulle tuli se 249km/h ja vartti 14,009. Lähtö onnistui hyvin ja koko maili meni niin vakaasti ettei tuo edes tuntunut kovalta vauhdilta. Vuosia takaperin lamalla 214km/h oli paljon pomppuisemman tuntuista.
 12. Ajattelin käydä kokeilemassa. Onko täältä muita tulijoita?
 13. Kiitoksia. Pitää syssymmmällä kaivautua tuonne.
 14. Botniaringillä tänään uudet noteeraukset getarilla. Lyhyt rata 1:19.75 ja pitkä rata 1:57.20. Setup edelleen R32 RB26DETT / Tein Flex / PS Cup / 23.7.2016 / RaceChrono. Leveempi rengastus ois kova sana. Uusi asfaltti toki auttoi asiaa mut kyl noi 205:t alkoi turhan aikaisin hakea sivuttaista siirtymää mutkissa kun noi nopeudet oli täällä sen verran kovia.
 15. Laitan tänne kun liittyy aiheeseen. Kävin tossa Botniaringiltä palatessani motarin levähdyspaikalla kusitauolla ja huomasin, että toi R32 GT-R oli pidätellyt yhtä pitkään kuin minäkin ja laski ilmastoinnin kondenssivedet kertarujauksella pari-kolme desiä siihen taukopaikalle. Sama toistui kotona, ajoin ensin pihaan ja tyhjensin kamat pois autosta, ilmeisesti siinä ei vielä mitään, mut sitten kun ajoin 10min myöhemmin auton talliin niin sitten alkoi lorina taas kuulua ja Nissani laski taas sieltä ilmastoinnin lerssistä muutaman desilitran alleen. Mikähän tällaisen pidättelyn aiheuttaa ja missä tuo rakko tarkemmin ottaen sijaitsee? Pitäisi vissiin katetroida uudestaan tai jotain. Ilmastointi muutenkin vähän temppuilee ja tuntuu toimivan sykleittäin, saattaa liittyä asiaan.