Metallisti

Käyttäjät
 • Content count

  1 320
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Metallisti last won the day on July 31

Metallisti had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Metallisti

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 11.11.1982
 1. Ihan mielenkiinnosta kysyn: Milloin hihna oli viimeksi vaihdettu? Kilometrisuositusrajat tuskin kenelläkään paukkuu, mutta iän puolesta enemmänkin.
 2. Alastarolta tulin R32:lla. Puuhalaput on pop.
 3. Alastarolla ekaa kertaa getarilla ja tuloksena 1:29.86. Tuli 2 muutakin 1:30 alitusta, mutta tohon jäi tämän päivän kunto. Specsit tutut: R32 RB26DETT / Tein Flex / PS Cup / 30.7.2017 / RaceChrono
 4. Jälleen parannusta Ahvenistolla. Autossa on nyt uudet ahtimet ja muutama lisäkaakki samalla tullut. Vähän nousi tehoalue ylemmäs ja saa taas opetella, jotta kulkisi niin kuin pitää. Vielä löytyy parannettavaa, kun hölmöilin varikon sivuuttavaa ajolinjaa liian keskelle. Tellu oli kyydissä, kun RaceChronoon tarttui aika 1:32.99. Taulukkoon samat perusspecsit ku ennenkin: R32 RB26DETT / Tein Flex / PS Cup / 16.6.2017 / RaceChrono
 5. No jep. Ois vissii kannattanu lukea tarkemmin... Ääni kans tolle hukkiksen reiän pienuudelle, olettaen että kellon ohjauspaine on kunnossa.
 6. Mun ahtimissa oli ostettaessa jäykät kellot. Teron kanssa testattiin onneks hyvissä ajoin ennen asennusta et portti alkaa raottua 1,0bar kohdalla ja täysin auki 1,2bar. Tilasin sitten 0,8bar kellot ja niiden kanssa asensin ja toimii just niin ku pitääkin.
 7. Mä kans seuraan kulutusta täysillä tankillisilla. Mun käyttismeset on käytännössä kaikki kaunistelleet n. litran kulutusta alaspäin todellisesta.
 8. Pintakaasulla kiihdyttäminen vie ainetta rutosti enemmän kuin ripeä kiihdyttäminen tavoitenopeuteen. Veikkaan pistoolin olleen oikeassa. Teepä toinen testikierros ja revitä kunnolla. Ei mee kone tukkoon eikä varmaan vie ainettakaan enempää. Kiinnostaisi kuulla mitä lukemia toisella taktiikalla tulee.
 9. Meinasin tossa turailla flektille erillisen kytkimen kabiiniin, mutta en vielä ehtinyt saada mitään aikaiseksi. Tarkistelin tuossa alkuun systeemiä ja kun tarjosin syylarin lämpöanturin tilalle hyppylankaa niin eipä se flekti lähtenyt käyntiin vaikka näin olisi pitänyt tapahtua. Releen alta nastat yhdistämällä flekti kyllä pyörähti. Manuaalin piirustuksista en päässyt kärryille, joten kysynkin mihin tuo piuha "22?" pitäisi mennä?
 10. mulla kans viestien sisältöä kateissa. ja kaikkein vanhimpia viestejä en vielä ees löytäny.
 11. Nyt siellä projektitopikissa näyttäis olevan normi postausmahdollisuus. Postattava asia on vielä vaiheessa, säästän tuonnemmaksi.
 12. En näköjään pystyny kommentoimaan tonne mihin ois pitäny valittaa mahdolliset puutteet. Sinne ei mulle ilmesty alle mitään postauskenttää. Lisäks oman projektitopikin kohdalla on uuden postauksen paikka mut valmiiks jo maininta: " Your content will need to be approved by a moderator "
 13. Kova myötäinen. Ei ois muuten kulkenu noin kovaa .
 14. Juu, mulle tuli se 249km/h ja vartti 14,009. Lähtö onnistui hyvin ja koko maili meni niin vakaasti ettei tuo edes tuntunut kovalta vauhdilta. Vuosia takaperin lamalla 214km/h oli paljon pomppuisemman tuntuista.
 15. Ajattelin käydä kokeilemassa. Onko täältä muita tulijoita?