DRG

Käyttäjät
 • Content count

  449
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DRG

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 17.11.1982
 1. Tuo tyhjä lastukanta juotetaan ecuun alkuperäisen lastun tilalle ja tökätään nistunen piiri siihen tyhjään kantaan kiinni.
 2. Oliko kesäksi tulossa uusia holset-kokoonpanoja liikenteeseen? Miten olette toteuttaneet maffillisella moottorinohjauksella (esim Nistune) suodattimen ja maffin sijoittelun? Itsellä vähän epäilyttää toimivuus Z32 maffin kanssa kun mahtuu vain lyhyt imuputki turbolle, johon maffin laittaa, enkä oikein keksinyt miten se kannattaisi toteuttaa.
 3. Kysyppä nimimerkiltä jh. Uskoisin, että häneltä löytyy apuja.
 4. Z-Powerilla ilmeisesti hoituu tuo vanhan nistunen fläshäys feature packille? Koska Zuikkis laittaa Ostosparatiisiin noita flexfuel-antureita ja converter boardeja myyntiin? Tää on kyllä mielenkiintoinen kuin itsekkin meinasin etanolilla alkaa ajelemaan jossain vaiheessa.
 5. Ei ole sitten metelinkään puolesta väliä kumman laittaa. Walbrossa kai tulisi suodatin ja asennussarja mukana, joten se on "voitolla" tässä vaiheessa.
 6. Kumpi pumppu E85 käyttöön, AEM 380LPH vai Walbro 400LPH? Molemmissa varmasti riittäisi tuotto ja hintakin suurinpiirtein sama. Mietin vain, että onko jotain muuta syytä miksi ostaa jompikumpi?
 7. Mistä löytyisi S13 kiinanpakoputkeen uusi kolmiomallinen tiiviste outletin ja downpipen väliin? Putki ostettu aikoinaan muistaakseni käyttäjältä HBC21 täällä foorumilla. Eli siis tämän näköinen tiiviste: Motonetin tiivisteistä 3" oli aivan älyttömän liian iso ja 2,5" hitusen pieni. Voin kaivella myöhemmin tarkempia mittoja jos tarvetta.
 8. Työkaverilla oli aikoinaan ennenkuin varastettiin ja poltettiin. Italian tuonti.
 9. Kyllä se on nimenomaan vain lisäosa...tai siis tarkemmin kaikki lisäosat mitä BF:ään on tehty. Lisäksi sillä taisi saada jotain muuta extraa 'premium only' -juttua. Vaatii kuitenkin peruspelinkin lisäksi.
 10. Kävihän tuokin mielessä mutta mitähän paskaa siitä olisi tullut? Enpä ole aikaisemmin vastaavaan tilanteeseen joutunut, niin paha sanoa. Osittain oli myös pakko saada osat itelle piakkoin kun menee kohta leima umpeen autosta, kun meni jo 3 viikkoa hukkaan tuota ootellessa. Kertoo varmaan jotain myös puljun ammattitaidosta jos tuommoiseen saa tuhrattua tuntikausia hommaa? Kysyin myös hinta-arviota parista Etelä-Suomen koneistamosta, ja sanoivat, että tuo olisi parin-kolmen tunnin homma korkeintaan, jos joutuu jotain kiinnikkeitä rakentamaan.
 11. Eipä paljoa tullut neuvotteluidenkaan jälkeen koneistamo vastaan hinnassa. Selityksenä oli, että reilu 4h tehty hommia ja ~80€ tuntiveloitus eli hintaa jäi nyt sitten 368€. Paikka oli siis Oulun Moottorikoneistamo (http://www.omk.fi/index.php?page=etusivu). Nyt on kyllä ihan kunnolla kusetettu olo mutta tiedänpähän ainakin mihin puljuun meikän auton osat ei enää eksy. Toivottavasti ees työn jälki on hyvä (en oo vielä nähny osia). Karppa varmaan sanois, että joskushan ne on oppirahat maksettava
 12. Jep, näin kun olisivat toimineet niin homma olisi vielä ollut ok. Alunperin kun sinne soiteltiin, niin sanoivat, että ehkä samalle viikolle ehkä ehtisivät suoristaa laipat (tiistai-päivänä toimitettu sarja koneistamolle). Lopulta tässä hommassa menikin 3½ viikkoa ja hinnan kuulin tänään iltapäivällä.
 13. Tuon hinnan kun ois tienny niin oisin suoraan tilannu Lakelta tai KKD:ltä kunnollisen sarjan. Pitää yrittää huomenna hieman keskustella minkä verran työtä tuon eteen on tehty. Toki myönnän, että omaakin virhettä kun en etukäteen tajunnut kysyä tuota hintaa.
 14. Tuleekohan tuosta nyt sitten maailman kallein kiinapakosarja vai millähän perusteilla tuota hintaa lähtisi neuvottelemaan tässä vaiheessa? Pyysin jo tekstiviestillä, että laittaisivat sähköpostiin laskuerittelyn, mistä näkisi mistä tuo hinta muodostuu.
 15. Ymmärsin, että hankaluutena oli nimenomaan tuo pakosarjan koneeseen kiinnitys. Tämän takia monet koneistamot sanovat ettei heillä kyseinen oikaisu edes onnistu (myös täällä Rovaniemellä paikallinen). Olisipa tuollakin sanottu niin olisin kanssa vetänyt isolla nauhahiomakoneella tuon laipan suoremmaksi.