Arttu

Käyttäjät
 • Content count

  2 907
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Arttu last won the day on July 13

Arttu had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Arttu

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 03.05.1972

Recent Profile Visitors

4 959 profile views
 1. Kyllä joo, varsinkin jos sillä lataa vaan kännyä. Eipä siinä edes kuorma taida kasvaa juurikaan, taitaa se tupakinsytytin haukata aikalailla. Jos nyt kukaan enää sellaista varsinaiseen tarkoitukseensa käyttää. Oli mullakin kyssäri: Kestääkö anodisoidut (alumiini) liittimet jarrunestettä?
 2. No oliko se vanha poikki? Jos tosiaan oli niin lottoa lienee turha enää tällä viikolla tehdä.
 3. No juu, epoksi on hyvä jos sen saa tarttumaan kunnolla. Mahtaako kovin hyvin sopia samaan lauseeseen kosteudenkestävä ja helppo poistaa? Sekin tietty vaikuttaa että millä sen meinaa poistaa, puhaltamalla lähtee näpsäkästi mut hiomalla joku paksumpi saattaa laittaa hanttiin.
 4. Haluatko sä poistaa sen maalin uudestaan näistä kohdista mitkä on nyt paljaana? Jos niin, laita joku pintamaali mielummin. Pohjaväreillä on paha tapa päästää kosteus läpi. Tietty jos nää kohdat on jo " valmiit" niin sit joku epoksipohja tms, millä sitten meinaat pohjan vetääkkin.
 5. Mulla on ollut toi gt-sarjalaisiin tarkoitettu messinkikuristin ollut alusta saakka ilman kulmapalaa. Onhan tolla jo vuosia ajettu eikä ole edes hajonnut. Paluu samaa kokoluokkaa kuin alkuperäinen.
 6. Niin, tosiaan pitää itse tietää mitä on tekemässä ja mitä pyytää koneistamon tekemään. Siitä on hyvä aloittaa.
 7. Johtuu takajousituksen geometriasta. Sama juttu S13 kun on yhteneväinen apurunko. Liikaa anti-squattia. Eli eipä juuri auta poppakonstit, puslat jne...
 8. Eiköhän joo, samanlainenhan se ketju on. Siis sopii keskenään. Naprec:in ketju mullekkin tuli datsunin moottoriin.
 9. Tehtiin primeraan (P11 SR20De) budjettihuolto. Mulle jäi vähän ajettu DET-koneen ketju lojumaan ja vaihdettiin se tohon primmuun. Orkkisketju oli sen millin kapeampi ja lenkin verran venynyt verrattuna turbokoneen ketjuun. Ilman kannen irrotusta ja kone paikoillaan. Onneksi paremmalla puoliskolla on pienet kädet. Kone hiljeni tyystin ja vetojakin on taas ihan eri malliin. Nykiminenkin loppui tyystin. Ehkä paras 20€ (venttiilikopan tiiviste) jota on tohon rakkineeseen sijoitettu. Kilsoja nyt 230t.
 10. Se on ihan liimattu peltiin kiinni. Ohut vaahtomuovi välissä. Ensin irrottelee reunat listojen alta ja sit vaan varovasti nykimään.
 11. Juu on 240SX:n satuloihin mut euromallissa taitaa olla erillaiset.
 12. Liukupultit S13:n takasatuloihin mistä? Oli aika piukassa yksi kun onnistuin vääntämään sen poikki...
 13. Niin tosiaan mulla ei kyseisessä asennuksessa ole sulaketta ollenkaan.
 14. Sulakkeen mitoitus on hankala. Pitäisi olla tarpeeksi iso ettei pala startatessa mutta täydellisessä oikosulussa palaisi. 150 ei taida riittää 250 voi olla lähempänä. Automaatti tietty kätevä. Meneekö tässä maajohto runkoon ja siitä moottoriin? Jos näin niin sitten ei liene niin väliä, kunhan saat johonkin kiinni pois heilumasta. Moottorin ja rungon välinen kontakti pitää kuitenkin olla kunnossa. Toinen mikä tuli mieleen, itse tein konttiin erillisen maadoitupisteen kun tuntui toi varakenkaan pultti hiukka heppoiselta.
 15. Prkl, alkoi kompura kolisemaan. Kampikammiossa oli pientä feelua....