Arttu

Käyttäjät
 • Content count

  2 897
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Arttu

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 03.05.1972

Recent Profile Visitors

4 883 profile views
 1. Se on ihan liimattu peltiin kiinni. Ohut vaahtomuovi välissä. Ensin irrottelee reunat listojen alta ja sit vaan varovasti nykimään.
 2. Juu on 240SX:n satuloihin mut euromallissa taitaa olla erillaiset.
 3. Liukupultit S13:n takasatuloihin mistä? Oli aika piukassa yksi kun onnistuin vääntämään sen poikki...
 4. Niin tosiaan mulla ei kyseisessä asennuksessa ole sulaketta ollenkaan.
 5. Sulakkeen mitoitus on hankala. Pitäisi olla tarpeeksi iso ettei pala startatessa mutta täydellisessä oikosulussa palaisi. 150 ei taida riittää 250 voi olla lähempänä. Automaatti tietty kätevä. Meneekö tässä maajohto runkoon ja siitä moottoriin? Jos näin niin sitten ei liene niin väliä, kunhan saat johonkin kiinni pois heilumasta. Moottorin ja rungon välinen kontakti pitää kuitenkin olla kunnossa. Toinen mikä tuli mieleen, itse tein konttiin erillisen maadoitupisteen kun tuntui toi varakenkaan pultti hiukka heppoiselta.
 6. Prkl, alkoi kompura kolisemaan. Kampikammiossa oli pientä feelua....
 7. Itse taisin painaa viilapenkissä pois sopivien holkkien avulla. Asennus samalla metodilla.
 8. Ei tosta mitään erityisempää ratalaitetta tehdä, toki sielläkin varmasti joskus ulkoiletaan. Tästä nyt on muutenkin tullut jo semmoinen matka on tärkeämpi kuin päämäärä-tyyppinen juttu. Toi voiman siirtyminen onkin varmaan hankala pähkäiltävä. Toi kattorakennelma ei liene näissä laitteissa niitä vahvimpia. Onko siihen jotain keksitty, muuta kuin kaaret tietenkin?
 9. Hybridz:llä on muistaakseni asiasta joku topikki, siis jäykistämisestä. Mulla nyt tuli eräänsortin integroitu runko tohon kun tein lattialle uudet palkit keulasta perään saakka. Niitä sä tuskin alat tekemään mutta onhan noita parannuksia. Jostain jäi päähän että toi putki helmasta lähelle etuiskarin yläpäätä olis ollu hyvä idea. Tein sitten semmoisenkin. http://baddogparts.com/ Bad dogillahan on sit näitä lisäpaloja taakse, niistä vois apinoida jotain.
 10. On ollut grillissä. En huomannut mitään vääntelyä, kori oli kylläkin aivan hylsy eli ei kovin painava... Etupäähän kiinnityksen saa tukevaksi pienellä telineellä, takapää on hankalampi. Tos on jotain kuvaa, eihän mulla kunnon kuvaa takapäästä ollutkaan. Siellä kiinnitys puskurin reikiin ja siitä tuki vielä ylöspäin. Mulla oli takapään kiinnitys liian alhaalla mut kyllä tollakin pärjäsi. Kyllähän nämä varmasti jonkin verran flexaa, siitä voidaan olla montaa mieltä että mitä autolle saa tehdä. Jotkut on varmaan sitä mieltä että nää pitäis kaikki museoida. Mä oon ainakin pelastanut omani museoinnilta...
 11. Oiskohan noin. Kyllä meillä on ajettu sr koneisella primeralla 95:lla ihan sujuvasti monta vuotta.
 12. Jaa kampiakselilla? Tokassa sen kuuluukin olla niinkuin tekstissä sanotaan. Eikä se selittäis sitä että ajoitusmerkit ei näy lainkaan lampulla.
 13. Onko joku aftermarket ecu? Kyllä sen pitäisi aika kohdillaan olla jos 1. pytty on puristustahdin ykk:ssa ja cas:n merkki kohdallaan. http://www.frsport.com/How-To-Set-Crank-Angle-Sensor--CAS--Timing-on-the-SR20DET-Engine_t_25.html Tossa vielä sama ohje eri muodossa.
 14. Tätä tarkoitin. Eikös sulla ollut kone osina niin cas pitää saada oikealle hampaalle että saa sytkän edes tontille.
 15. Cas kohdistettu oikein?