Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Arttu

Käyttäjät
 • Content count

  2 890
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Arttu

 • Rank
  Klubilainen
 • Birthday 03.05.1972

Recent Profile Visitors

4 856 profile views
 1. Ei tosta mitään erityisempää ratalaitetta tehdä, toki sielläkin varmasti joskus ulkoiletaan. Tästä nyt on muutenkin tullut jo semmoinen matka on tärkeämpi kuin päämäärä-tyyppinen juttu. Toi voiman siirtyminen onkin varmaan hankala pähkäiltävä. Toi kattorakennelma ei liene näissä laitteissa niitä vahvimpia. Onko siihen jotain keksitty, muuta kuin kaaret tietenkin?
 2. Hybridz:llä on muistaakseni asiasta joku topikki, siis jäykistämisestä. Mulla nyt tuli eräänsortin integroitu runko tohon kun tein lattialle uudet palkit keulasta perään saakka. Niitä sä tuskin alat tekemään mutta onhan noita parannuksia. Jostain jäi päähän että toi putki helmasta lähelle etuiskarin yläpäätä olis ollu hyvä idea. Tein sitten semmoisenkin. http://baddogparts.com/ Bad dogillahan on sit näitä lisäpaloja taakse, niistä vois apinoida jotain.
 3. On ollut grillissä. En huomannut mitään vääntelyä, kori oli kylläkin aivan hylsy eli ei kovin painava... Etupäähän kiinnityksen saa tukevaksi pienellä telineellä, takapää on hankalampi. Tos on jotain kuvaa, eihän mulla kunnon kuvaa takapäästä ollutkaan. Siellä kiinnitys puskurin reikiin ja siitä tuki vielä ylöspäin. Mulla oli takapään kiinnitys liian alhaalla mut kyllä tollakin pärjäsi. Kyllähän nämä varmasti jonkin verran flexaa, siitä voidaan olla montaa mieltä että mitä autolle saa tehdä. Jotkut on varmaan sitä mieltä että nää pitäis kaikki museoida. Mä oon ainakin pelastanut omani museoinnilta...
 4. Oiskohan noin. Kyllä meillä on ajettu sr koneisella primeralla 95:lla ihan sujuvasti monta vuotta.
 5. Jaa kampiakselilla? Tokassa sen kuuluukin olla niinkuin tekstissä sanotaan. Eikä se selittäis sitä että ajoitusmerkit ei näy lainkaan lampulla.
 6. Onko joku aftermarket ecu? Kyllä sen pitäisi aika kohdillaan olla jos 1. pytty on puristustahdin ykk:ssa ja cas:n merkki kohdallaan. http://www.frsport.com/How-To-Set-Crank-Angle-Sensor--CAS--Timing-on-the-SR20DET-Engine_t_25.html Tossa vielä sama ohje eri muodossa.
 7. Tätä tarkoitin. Eikös sulla ollut kone osina niin cas pitää saada oikealle hampaalle että saa sytkän edes tontille.
 8. Cas kohdistettu oikein?
 9. Ihan ekana tuli mieleen vaihtaa konttoria. Miks pitäisi sietää tuollaista entiseltä kuulostavaa virkamiespompottelua kun asiat voi hoitaa fiksustikkin. Mitään virallisia lappuja on nihkeästi nissanilta saanut mutta jos epäviralliset riittäisi. Otat printit esim fast:sta tms. Josta näkyy jarrujen jne osanumerot. Kuten huomaat ne on samat molemmilla koneilla varustetussa autossa. Edelleen jos ei ymmärrä jarrujen kokoa/rakennetta sen vertaa että tajuaa niiden olevan vähintään yhtä tehokkaat kuin mallisarjan tehokkaimmassa niin kyse lienee katsurin vittumaisuudesta. Printtaat samalla R32GTR:n speksit niin luulisi valkenevan.
 10. No jos sulla on hicas niin tietty siitä sitten. Eli itse laittaisin silloin pelkät camper-varret.
 11. Aurausvarret (säädettävät) kun lisäät niin tulee toimeen ihan mainiosti. Voi olla että camberia säädettäessä ei aurauksen säätö enää riitä myöskään. Toisaalta jos saa koko paketin tukivarsia melkein samaan hintaan niin miksei. Traction-varsilla tosin saa lähinnä säädettyä aurauksen muutosta joustossa.
 12. Kyllähän kuulalaakeriturbossa on kuivana klappia myös aksiaalisesti. Riittää kun funtsii kuulalaakerin rakennetta.
 13. Eli puuttuu vaan jousi ja siihen liittyvät jutut. Kyllähän homma silti toimii, pitää vaan katsoa silmällä hihna sopivaan kireyteen.
 14. Mitenkäs tuossa kun öljyhän menee alkuperäiselle nokkapyörälle, että pitääkö erikseen tukkia jotain? Niin että vuotaako öljynpaineet nyt sieltä nokkapyörän kanavasta ketjukoteloon tjsp.
 15. No pitäiskö ne kamat ottaa suurimmalti markuksen nurkkiin? Mun ja teemun kamat sit länsi-suomeen. Mulle kyllä mahtuu kamaa säilöön jos näin tehdään. Mut ihan kuinka vaan. Aika iso satsi tosin tulee toisesta että liekö sillä enää mitään väliä vaikka menis kaikki sinne. Vai laittaako 3 pakettia? Toisaalta mä oon ilmeisesti pääsiäisen aikoihin ajamassa kokkolan ohi. Mut ehtiikö tavarat siihen mennessä tänne ja mahtuuko ne mun autoon...