Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

Sign in to follow this  
Followers 0
TeroLuu

Ahveniston moottoriradalle ympäristölupa 10 vuodeksi ja FIA Grade 4 luokitus!

0 posts in this topic

DNSF:n ratapäivien vakiorata, Hämeenlinnan kupeessa toimiva Ahvenisto Race Circuit on saanut ympäristöluvan seuravaksi kymmeneksi vuodeksi. Uutinen on suunnaton helpotus kaikille moottoriurheilun ystäville. Pitkä ympäristölupa mahdollistaa myös moottoriradan kehittämisen aivan uudella tasolla - kehittämisellä on vihdoin työrauha.

Moottorirata on saanut myös FIA:n Grade 4-luokituksen. Tämä tarkoittaa sitä, että rata on hyväksytty kaikille moottoriurheilun lajeille Formula ykkösiä sekä GP- ja Le Mans -autoja lukuunottamatta.

Vuonna 1999 aloittanut DNSF Ry on perinteisesti käynnyt Ahvenistolla useamman kerran vuodessa lähes kerhon perustamisajoista alkaen. Rataa voidaan myös kutsua DNSF:n kotiratana.

Tänä kesänä kerho käy Ahvenistolla vielä kahdesti. Liity kerhoon ja pistä aikataulut kalenteriisi. Nähdään Ahvenistolla! 

Lähde;

http://www.kaupunkiuutiset.com/uutis...-sai-tyorauhan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0