Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Jupe B

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jupe B

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 10/05/84
 1. Vs: Auto kaiteen läpi päin seinää Tampereen asematunnelissa No just. Uskomatonta! Oonko minä ainut, joka tuntee tulleensa kusetetuksi omassa ajokortti käsittelyssään? Tasan ei käy tuomiot.
 2. Vs: Tre hämeenpuistossa joltain lähti lapasesta? Vai jenkkiromu... Ennemmin oisin sen sierran romuks mieltäny. Corsicahan tuo taitaa olla.
 3. N13 yleistopic

  Vs: N13 yleistopic Tuossapa kuvaa entisestä sunnystani, joka oli omistuksessa puoltoista vuotta. -35mm alusta, tummat lasit, etulippa jostain hondasta, maski, "bad boy" konepelti, korinvärissä puskurit, 14" vanteet leveellä kumilla, n14 ratti ja 135.70 db popit. Saatto siinä muutaki olla, muttei muista.
 4. Joensuu-meeting!

  Vs: Joensuu-meeting! Olisko kellään myydä halvalla 200sx:n välijäähdytintä? Alkuperäinen kelpaa hyvin ja halapa sais olla. Sitten myös kaks sarjaa samanlaisen käkättimen suuttimia. Pistäkkee vaikka yv:tä tai jotain.
 5. Vs: Auto kaiteen läpi päin seinää Tampereen asematunnelissa No niin... mikäli jotakuta kiinnostaa, menetin oman korttini tänään kuudeksi viikoksi. Odotellaan miten Mäen käy.
 6. Vs: Auto kaiteen läpi päin seinää Tampereen asematunnelissa Yhdyn tähän. On se typerää kun saat pienemmän tuomion ajaessasi 100:sta Hämeenpuistossa (40- alue), kun että ajat 3krt pienestä ylinopeudesta kortin hyllylle. Jos päiväsakkojen määrä 36 yhdessä vuodessa, rangaistuksen liukuma 1-3kk. Jos päiväsakkojen määrä yli 36 yhdessä vuodessa, rangaistuksen liukuma 2-4kk. Säännöt on sääntöjä, harmi vaan ku ne on niin perseestä. Asian voi katsoa toiseltakin kannalta, jos saat neljä ylinopeussakkoa vuodessa on se merkki että olet jatkuvasti piittaamaton liikennesäännöistä eli ei tuollainen rangaistus useasta sakosta ole ollenkaan aiheeton... En kiistä etteikö olisi aiheeton, selvästi näyttää että olet piittaamaton nopeusrajoituksista. Kuitenkin kokemuksesta voin sanoa että todella moni meistä ajaa päivittäin sen normaalin ylinopeuden rajoissa ihan huomaamatta, esimerkiksi maantiellä 70- tai 80 rajoituksella. Kuitenkaan moni meistä ei aja samaa ylinopeutta taajamissa 30- ja 40- alueella missä vaaratekijät kertaantuvat tuosta maantiestä. Kumpi tekijä aiheuttaa enemmän vaaraa omalla piittaamattomuudellaan? Rangaistuksen pitäisi mielestäni olla verrannollinen teon mahdollisiin seuraamuksiin esimerkiksi kuinka isoa vaaraa kyseinen piittaamattomuus aiheuttaa? Jep, ja ei taida olla väliä ajaako sen 25km/h ylinopeutta rekkaa ohittaessa vai 25km matkan.. Hyvä, että saadaan keskustelua aikaiseksi! Kertaan nyt niin hyvin kuin muistan nuo ylinopeudet... 50@62, 60@75, 40@65 ja joku pieni ylitys viidenkympin alueella. En ole ohittanut ketään tai aiheuttanut konkreettista vaaraa muille tielläliikkujille. Yleisesti ottaen nämä ovat sattuneet arki-iltoina hiljaisessa ja risteyksettömässä paikassa. Eniten harmittaa tuo 75 km/h kuudenkympin alueella kun samassa paikassa sai parivuotta takaperin ajaa 70km/h.. Turha selitellä ja tuomio tulee sellaisena kuin tulee, mutta jos tässä tunnelinonnettomuudessa kuljettajaa ei tuomita törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja häneltä ei otta ajokorttia talteen on minun mielestäni oikeuslaitos tällöin erittäin puolueellinen, voisiko jopa sanoa lahjottavissa? Korostan vielä, että en varsinaisesti pidä omia, useita liikennerikkomuksiani tuomiollisesti verrannollisena Mäen yhteen ylinopeuteen, mutta seurauksia katsoessa hänellä se yksikin ylinopeus oli liikaa.
 7. Vs: Auto kaiteen läpi päin seinää Tampereen asematunnelissa Missä vaiheessa ylinopeudesta saadut rangaistukset on sidottu loukkaantumiseen? Olet mielestäni noilla 25km/h ylityksillä ihan samalla viivalla kuin tuo 350z:n mällääjä. Sinun kohdalla on ainoastaan ollut se tuuri että kukaan ei ole loukkaantunut. Mutta kyllä olet oikeassa siinä että jos mäki ei saa normaalin tuntuista rangaistusta, niin sitten tätä tapausta voidaan ja pitää yrittää käyttää hyväkseen, kun tavis saa tuomion vastaavanlaisesta tilanteesta. En siis väheksy ajamieni ylinopeuksien riskiä, vaan vaikuttaa siltä, että Mäkeä suojellaan jo lööpeissäkin ja mikäli hän saa "kevyen julkkis-kohtelun" ja saa pitää korttinsa, on kaikkien syytä nostaa kissa pöydälle.
 8. Vs: Auto kaiteen läpi päin seinää Tampereen asematunnelissa Oli vauhtia 40 tai 140, on tuo "törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen" ja mikäli Mäkeä suositaan jotenkin, johtuen kilpa-autoilu taustastaan (eli jos ei menetä korttiaan) tulee moni varmasti älähtämään. Esimerkiksi minä, ajokortti lähtee hyllylle 1-3kk ajaksi neljästä ylinopeussakosta kahden vuoden aikana. Ylinopeus ollut maksimissaan 25km/h eikä kukaan ole edes loukkaantunut.
 9. Joensuu-meeting!

  Vs: Joensuu-meeting! Onko kukaan kuullu JaniH:sta mitn? Miehellä on ollu viikon puhelin kiinni (tai sitten numero vaihtunu?) ja muutenkaan en oo nähny. Jos Jani ite lukee eikä oo esimerkiks kuollu niin ota yhteyttä! Ois asiaa!
 10. Joensuu-meeting!

  Vs: Joensuu-meeting! Ei muuta kun john mukaan (ja kaikki muut myös) 4.11 kello 18 carlsonin pääsisäänkäynnille! Vieläkö John:illa saab löytyy? Asuitte nimittäin samassa rapussa taannoin...
 11. Joensuu-meeting!

  Vs: Joensuu-meeting! pitää yrittää tulla kattelemaan vaikkei tossa värkissä nyt mitn kateltavaa ookkaan.
 12. Vs: Millaisia foorumilaiset on? Nimi: Jupe Koti: Joensuu Auto: N13 L(aiska) Harrasteet: Autohifi Liitto:avoliitto Entisiä autoja: Kadett D ja Corsa A Siinäpä sitä jo olikin.
×