Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Gallu

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gallu last won the day on April 30 2020

Gallu had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Gallu

 • Rank
  Rookie
 1. Kuskinpuolen lukko

  Hyvä neuvo kiitti,mut sen verran eilen tutkiskelin ,että oven sisältä kuuluu ääniä kun painaa säätimestä,nii taitaa olla mekaaninen syy ,joko vaijeri tai tanko irti jostain.
 2. Kuskinpuolen lukko

  Tais käydä niiku useissa ,että kuskinpuoleinen ovi ei enää toimi kaukosäätimestä,mutta avaimella kylläkin.Mistähän lähtis selvitteleen vikaa.Repsikanpuoli toimii kylläkin.Kyselen nyt,että pääsis mahd helpolla?jos vaikka pikkujuttu etten nyt heti repis kaikkea irti.
 3. No kyselen taas kokeneemmilta Z harrastajilta.Nii ,että kuinkahan paljon tolla n.9kg vauhtipyörällä on vaikutusta tohon pataan ,nii että kiertääkö paljonkin herkemmin vs org. ja tuntuuko tossa takapuolidynossa kuin paljon.Ja nythän tossa on toi kinetixin kiiltävä osa niin on tullu luettua maailmalta kokemuksia ,ett voi jopa kadottaa tehoja,nii onks tällä kellään oikeeta tietoa mikä on totuus.Vaiko vaihtaako suosiolla alkuperäsen kotelon spacerilla ens talvena.Jos meinaa laittaa peltisarjat ja toiset katit ja uudet putket . nii samalla vaivalla tekis noi hommatkin.Ja tietty uus kytkin.Ja jos oikee innostuu nii vielä se vahvempi loota.
 4. TomeiV2

  TomeiV2 pakosarjat? Kokemuksia onko kellään ,mahtaako toimia kuten kehuvat n.+10hp?, kattelin vaan eilen jos vaikka ens talvena yrittäis saada ton Z:n hengittämään paremmin.Ja mites muut peltisarjat.ym katit. Pikkuhiljaa alkais hommaileen osia,kesän aikana ehkä? Myyntipapereissa on kaikenlaisia hienoja käyriä mutta miten on sen takia kyselisin täältä kokemuksia.
 5. Pohjassa oleva rauta?

  Näyttäishän noita juu suomestakin saavan ja halvemmallakin sitä parempaa versiota,futurezilta ku tarmacilta.Nää on vähän vielä hakusessa mistä näihin noita osia kannattaa hommailla.On nii eripaikat noilla USA laitteilla,mitä on ennen rakennellu.
 6. Pohjassa oleva rauta?

  Kiitti tiedoista Tarmac Sportzilta lötyy jonkinnäkönen lattaraudoista hitsattu hässäkkä.Onko kokemuksia kellään?
 7. Pohjassa oleva rauta?

  Mikähän sen raudan tai pellin oikea nimi on mikä on suunnilleen keskellä autoa ja menee poikittain missä on reikiä..Joku tukihan tuo on.On vähän puhalluksen ja maalauksen tarpeessa.Tai jos vaikka uusi nii osais ettiä oikeella nimellä.
 8. Moro! Oon entinen elämää nähny jenkkiautoharrastaja kymenlaaksosta.Tulihan ihan uteliaisuuttaan hommattua tommonen 350Z.Kauhistuuttakin kun avaa ton etuluukun miten ahasta ja sekavaa siel on,ei muuta kun luukku säppiin.No onhan joku tolle joskus jotain tehnykkii kaikenlaista kinetixiä ja putsaria ja pakoputkee on viritelty tiedä sitte niiden hyödyistä.Saishan tossa vähä enemmän jytkyä olla.Virittämisestä taitais olla helpoin konsti olla tihee perä,ssais ainaskii meteliä tonne kabiinii.Vaikka kivahan tolla on ajella noinkin vs viilattu mustangi.
×