Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

saimo0

Members
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About saimo0

 • Rank
  Novice Member
 1. Juu, kiitos linkistä 🙂
 2. Merkkasin sen ennen irrotusta. Täytyy säädättää ajoitus myöhemmin, veljellä on ajoituslamppu. Vika vaikuttaisi poistuneen 🙂 2 kertaa ajanut lenkin eikä pätkimisiä ole ilmennyt. Eli tässä kaikille vielä tiedoksi, jos tämän ketjun kaltaisia ongelmia Almerassa niin vika VOI olla virranjakajassa.
 3. En ole autoa sepitellyt. Huomena laitan uuden (käytetyn) virranjakajan paikalleen joka tuli hankittua, sekä uudet tulpanjohdot.
 4. Kiitos vastauksista, täytyy tehdä näin 😊
 5. Vaikkei vika olekaan varmaan tulpanjohdoissa niin tilasin ne siis sen takia vaan koska se yks oli vähän löysä. En tiedä pitäsköhän jo ens kuussa viedä korjaamolle tutkittavaks kun alkaa itellä kohta hermot mennä. Haluaisin kyllä ite korjata vian mutta käy kalliiksi ostella vaan osia koko ajan. Niin ja varmaan se korjaamokäynti maksaa paljon 😔 koitan kuitenkin nyt vielä mietiskellä itse jonkun aikaa ennenkuin vien autoo mihinkään.
 6. Lisätietoa jälleen ! Minusta tuntuu että se on melko varmasti sytytyspuolella se vika. Kävin ajamassa lenkin jonka jälkeen jätin auton tyhjäkäynnille, siinä se kävi ihan normaalisti jonkun aikaa kunnes vika ilmestyi. Rupes pätkimään tyhjäkäynti. No kokeilin sit tulpanjohtoja irrotella testimielessä koneen käydessä, yhen pytyn johdon irrotin niin tuli ihan pieni muutos käyntiin, ei raju. Laitoin sen takasin niin kone kävi kuin pitääkin heti 😄😄 Tulpanjohdot on tulossa uudet ne tilasin.
 7. Oisko teillä antaa vinkkejä miten todeta virranjakaja ehjäksi tai vialliseksi? Se tekeekin virranjakajan tutkimisesta varmaan haastavaa kun auto toimii välillä ja sit taas ei. Voisko bensapuolen vikoja jotenkin todeta ilman sitä painemittaria?
 8. Laitoin nyt videon youtubeen siitä käyntihäiriöstä
 9. Tulpat on juuri ne mitkä pitääkin olla ohjekirjan mukaan, kävin katsomassa. Tässä video miten auto käyttäytyy, nyt ei oo koko päivänä käynnistynyt normaalisti. Tuo kierroslukumittari on hyppinyt tolleen aina, mittarissa häikkää. En saa videota tänne laitettua, tiedostomuoto väärä.....apuva 😄
 10. Juu on NGK. Nyt en enää muista mitkä ne oli, siinä tais olla jossain järjestyksessä kirjaimia ja numeroita "5BK" jotain ja "R" kirjain saattoi olla myös. Käyn katsomassa ne. Kärkivälit näyttää silmämääräsesti olevan ok, mitä nyt autojen kanssa pelannut paljon, näyttäs ettei oo säädetty itse. Jotkin tarvike johdot hankin siihen, tuolta kylältä käyn hakemassa autotarvikeliikkeestä joku päivä. Täytyy muuten selvittää bensan paineet onko ok kunhan muistaisin, ei oo itsellä mittaria mutta voisi sellasen ostaa. Se sammahtaa vähän siihen tyyliin niinkun ois nykästy bensapumpun sulake irti (n. 5 sekuntia käy)
 11. Noniin nyt on tutkittu lisää. Eli lähtee taas käyntiin väh. 5 sekunniksi ja sammuu itsekseen. Käynti kuulostaa diesel moottorilta. Yksi tulpanjohto onkin vaurioitunut kun tarkemmin katselin, se tulpan puoleisessa päässä oleva putkimainen osa heiluu, muut ei heilu yhtään. Ostan seuraavaksi tulpanjohdot ja jos vika ei poistu niin virranjakajan. Koitan heilutella rikkinäistä tulpanjohtoa ja muitakin kolmea että pätkiikö kunhan auto taas jäisi käyntiin.
 12. Kattelin tulppia tänään. Tuo viimeinen oikealla eli 4 pytyn tulppa on muita puhtaampi, voisko tuosta päätellä mitään? Joissakin tulpissa haisi voimakkaasti bensa, käynnistin auton eilen illalla n. 5 sekunniksi koska vika tuli just sillon jälleen. Sen jälkeen ei käynistetty ja tulpat avasin vasta nyt aamulla. Tarkkaan kun katsoin niin taisi joissakin tulpissa näkyäkkin ihan pieniä bensapisaroita heti kun pyörittelin ne irti. Voiskohan olla sytytyskatkoksia kun bensakin haisi tulpissa nyt? Haiseehan niissa bensa varmaan aina 😄
 13. Välillä toimii ihan ongelmitta. Esim tilanne että käynnistän auton ja lähden suoraan ajamaan vaikka 50 kilometriä, toimii noin. Mutta sit jos päivän ainoana ajona käyn vain esimerkiksi kaupassa (kauppaan n. 2 km) niin se saattaa matkalla alkaa yhtäkkiä pätkimään, tai kaupasta tullessa kun käynnistää niin pätkii ja ei pääse ajamaan kun sammuu noin 5-10 sekunnin päästä. Akkukengät ja kaapelit on ok, ne jo tutkin ja puhdistin, maajohdotkin putsasin.
 14. En nyt muista tulppien merkkiä. En oo kurkannut millaset nyt ovat (väri jne). Nissani ei oo mulla kotipihassa niin en koko aikaa oo sen lähettyvillä kattelemassa. Voisin kyllä ostaa käytetyn virranjakajan nyt seuraavaks, niitä näkyy saavan 40€:sta ylöspäin. Niin ja voisin uusia nekin tulpan johdot, ulkoisesti ne näyttää olevan hyvät ja kiinnittyvät hyvin, mut eihän näistä aina tiedä. Jos jollakin ois jakajaa myydä niin saa kirjotella!! Kuvan kanssa viestiä tulemaan, se pitää olla ennen faceliftiä. Matkahuollon kautta esimerkiks. Asun keski-karjalassa.
 15. Miettikääs vielä mikä vois tehä tuon vian? Yleensä se tulee kun olen ajanut kaupan pihaan (matka noin 2km). Eli vika tulee kun käynnistän auton kaupasta tullessa. Hirveän huono ja matala tyhjäkäynti, humppaa ja pätkii. Yleensä ei voi ajaa koska sammuu kaasua painaessa. Auto toimii ongelmitta sitten kun antaa sen vaan olla 1,5 tuntia tai enemmän, näin olen testannut.
×