Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Cider

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cider

 • Rank
  Novice Member

Recent Profile Visitors

516 profile views
 1. Löytyisikö keltään naarmutonta kuskin ikkunaa, tai tietoa mistä löytyisi? Korjaamot ei löydä mistään. Omassa ilkivallasta jääneet pahat skraidut. Hommasin jo käyttönaarmusen ikkunan (aika paljon naarmuja, muttei yhtä syviä), että josko ne hiois sen, mutta ilmeisesti se ei ole mikään juttu kellään.
 2. S13 nykii ja röpöttää

  Oliko sulla ahtopainemittaria? Halvalla saa ja se kertoo jo paljon. Edit: tuli mieleen myös se joku fail safe/"fuel cut" ominaisuus ecussa, mulla toisessa säxässä on se vielä päällä, ahtoja jos nostaa, niin kovassa kiihdytyksessä rupee pätkimään/nykimään/rykimään. Myöskin, mitä sulla näyttää seokset kiihdytyksessä?
 3. Eli Type-X korisarja on hakusessa nykyisen origin labin tilalle, kaveri väitti yhdestä kuvasta että kyseessä olisi joku "Navan" korisarja mutta ei löydy tuloksia ja nekin mitä löytyy näyttää Type-X sarjalta. Huomauttakaa jos tässä on joku jippo. Vinkkejä mistä kannattaisi katsoa kyseistä korisarjaa? Eli tulisi -92 vuoden 200sx s13 yksilöön. Löysin kyllä yhden myyjän ebayssa nimeltä jdmbodyshop.pl, onko kellään tietoa tästä myyjästä ja sen tuotteiden laadusta? Kiitos.
 4. 200sx s13 ssa on R100 kippikuppi -penkit mutta edellisen omistajan itse räiskityt ja korkeat kiinteät raudat (pohjakiinnitys). Pitäisi löytää kunnolliset ja matalat kiinteät raudat tai kiskoilla, Nykyisillä on turha edes haaveilla radalle pääsyä kun kypärä ei mahdu mitenkään 179cm pitkälle henkilölle kyseisessä autossa. Vinkkejä mistä löytyisi? olen nyt viikon googletellut tuloksetta ja löysin vain Z1 motorsportin sivuilta jenkeistä Sparcon 600 sarjalaiseen sparcon oman kiinteän raudan, joka ei välttämättä sovi R100 penkkeihin, plus aina parempi jos ei sieltä asti tarvitsisi tilata. Kiitos.
 5. Zuikkis on kova, on se kova. siellä minä käyn "lastuttamassa" tulevaisuudessakin. Ecumasterista en tiedä, varmaan hoituu, tehnyt ilmeisesti useen kymmentä vuotta "säätöjä" nissaneihin. Itelle maksoi viimeksi vain 200e säätö. Oli lastu omasta takaa jo valmiina. tuonne kyselyä: https://www.z-power.fi/catalog/index.php
 6. Pahoittelen jos vastaus löytyy jo, itse en löytänyt. (Tai osannut etsiä) -93 vuoden s13 kyseessä, josta repsikan iskari ei mennyt viimeksi katsurilta läpi. Osaako joku kertoa/linkittää paikan mistä saisi halvalla alkuperäistä vastaavat tai kybin iskarit eteen? Auto pitäisi saada katsastuksesta vain läpi myyntiä varten. Katselin kybbejä https://www.mister-auto.fi/etuiskunvaimentimet/kyb/331003/ koska näyttäisivät samalta ja sopivalta mitä nissanissani on. Autossa on jotkut madallusjouset (vaikuttaako iskarien valinnassa? Tietotaitoni ei ylety jousitukseen). Mister autolla (ja ilmeisesti muuallakin) huutaa vain ei-oota. Myös muita merkkejä saa ehdotella jotka kyseiseen kaaraan sopivat. En ole varma mitkä sopivat ja mitkä ei. ilmeisesti nuo kybit ainakin menisi.
 7. Aivan, se unohtuki. Mites sieltä kannattaa ottaa, poraamal reikä läpän jälkeen? Sori oon suht vihree viä näis jutuis.
 8. Olenko oikeessa?: Otan ahtopainemittarille paineen turbon ja imusarjan välistä? Letkuksi käy perus muutaman millin muoviletku? Muuta ei tarvi? (Paitsi sähköt mittarivalolle)
 9. Dodi, kiitti! olin näköjään missannu tuon. Löyty video 240sx mutta eii ollu vissiin ihan identtinen euroopan mallin kanssa. Tai sit oon puusilmä. Kokeilen varmaan irrottaa ni en poraa mitään paskaks.
 10. Onko kellään kokemusta s13 kojelaudan irroittamisesta? Moni sanoo että ihan helvettiä mutta löysin myös vanhan kommentin täältä että olikin helppo ja meni tunti. Ei kuitenkaan kertonut miten ja linkki ohjeeseen oli vanhentunut. Vinkkejä miten se onnistuu helposti jos se kerran on mahdollista? Tarkotuksena on siis asentaa lisämittari keskelle kojelautaa ja toinen vaihtoehto olis ehkä että en irrota kojelautaa jos saan ujutettua repsikan puolelta laajakaistapiuhat esim kepillä reikään kojelaudassa ja poraan mittaritelineen ruuveilla siihen mutta sit herää kysymys että mitä siinä kohtaa on kojelaudan alla... Ettei sit poraa piuhalle reikää ja ruuveja ja sit siä onkin jotain mikä vaurioituu tästä operaatiosta..? Halp?
 11. Kiitos! kerkesinkin jo löytää vastaukset suurimpaan osaan. Vakio antoi painetestillä 0.78 ja t28 antoi 0.38 bar. Ohjeisti turpoliikkeessä bleedin sun muut. Fuelkutti onkin tuttu ilmiö mitä oon miettiny pitkään, edellinen omistaja oli iskenyt pari prikkaa vakiokelloon.. tämä fuelcutti siis johtuu siitä että kone saa liikaa ilmaa suhteessa bensaan?? suojaustoimenpide joka ei anna niin käydä? Eli laihan puolelle ei vahingossakaan mene? Ajattelin hommata laajakaistankin tässä samalla että nään jos menee laihalle ilman uutta lastua.
 12. Tarkennusta: vai miten paineita säädetään? törmäsin meinaan joihinkin "säätimiin" kai.. Mutta ei sinänsä hajua, eli saako esim painemittarillisen säätimen johkin väliin että voi säätää halutun paineen mahollista lastua varten? Onko tietoa mitä kyseisessä pelissä on vakiona paineita? Vitsit oon hukassa tän kaa.
 13. Niija vastauksen tarvis puolipäivään mennessä ku pitäs päättää korjautanko t28 vai pitääkö ostaa/yrittää korjauttaa t25.. ':D
×