Jump to content

Maurizio

Vakkari
 • Content count

  521
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Maurizio

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 18.06.1980
 1. On kohtuu jorma homma. Itse tein jatketut segerpihdit hitsaamalla jatkopätkät väliin jolla lukkorenkaan sai paikoilleen. Jotenkin hommaan liittyi myös 1/4" 10mm hylsystä laikattu välipätkä ja jarrumännän sisällä oleva pienempi mäntä joita yhdessä käyttämällä pikkumäntä piti jousta ja sen "häkkiä" painettuna ja lukittuna (ei kiertynyt auki) jolloin lukkorenkaan sai paikoilleen. Olipa sekavasti selitetty ja kuviakaan operaatiosta ei löydy.Edit. Löytyipäs. Kuvassa jatketut pihdit ja hylsystä leikattua välipätkää pitikin käyttää siksi että pihdit mahtui välistä lukkorenkaaseen asti. Tekniikkalaji' date=' ekalla kerralla menee kaksi tuntia, tokalla kaksi minuuttia.[ATTACH=JSON']{"data-align":"none","data-size":"medium","data-attachmentid":1408214}[/ATTACH][ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"medium","data-attachmentid":1408217}[/ATTACH][ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"medium","data-attachmentid":1408219}[/ATTACH][ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"medium","data-attachmentid":1408221}[/ATTACH]
 2. Kysymys jäi edellisen sivun vikaksi joten vastauksia ei ole tietenkään tullut. Onko tietoa?
 3. Onko lampunpesimet pakolliset autossa jossa H1 + HB3 polttimot? Haittaako jos risat pesurit on puskurissa kiinni kun vie auton rekisteröintikatsastukseen (avk:n lunaripeli kyseessä)?
 4. Avautukaa tänne!

  Perkele. Hain lauantaina avk:lta auton ja tänään tuli rekkarit postissa. Uudeksi omistajaksi oli laitettu joku automaalaamo Siilinjärveltä...
 5. Mihin tollaisten dieselmoottorin tehoboxien toiminta perustuu? Esimerkkinä: http://www.racechip.com/chiptuning/nissan/x-trail/t31/2-0-dci-dpf-127kw/index.php
 6. Avautukaa tänne!

  Ja lentävällä sormeen. Päivystyksessä meni tosin alle tunti ja liimaus riitti, ei tikkejä.
 7. Primera ja isofix

  Eikös noi olekaan 144:ssa vakiona? Eikö takapenkkien tikkauksissa siellä alhalla ole isofix-lappuja?
 8. Avautukaa tänne!

  Hain x-trailin pajalta lähes kolmen viikon siellä olemisen jälkeen. Kaiken piti olla kunnossa niin olikin kiva huomata kahden kilsan päästä että limp modessa ollaan. No, auto sivuun ja ajattelin että jos nollais obd-pulikalla viat että matka jatkuis sukkelammin. No eipä nollaantunutkaan. DPF:ää herjaa vttu.
 9. GTI-R asbsien poisto?

  GTI-R Sunnyä on ainakin saanut absittomana. Pulsariakin luultavasti, siitätän oli alpha-malli kadulle herkuilla ja beta-malli ralliin. (lyhytvälitteinen laatikko, ei sähköherkkuja, ilmastointia eikä varmaan absejakaan)
 10. Päivän rassailut

  Finnmasteria puunattu koko pääsiäispyhät. Eikä valmis ole vieläkään.
 11. Tämä ei ole varma tieto mutta se voisi mennä näin jos Almerassa on samanlainen kuin Primerassa. Kiristysmutteri löytyy käsijarrukahvan alta, M6, eli 10mm avainkoko. Tarvitset pitkän 10mm hylsyn ja räikkäavaimeen jatkon. Otat käsijarrua muutaman naksun kireälle (sen verran että saat avaimen paikalleen, ei kannata ylös asti vetää) ja kiristät mutterista kunnes kireys on haluamasi.
 12. Jos siellä on sellainen pultti jossa ei ole kantaa millekkään avaimelle niin poraa keskelle pienen reiän ja iskee sopivan reikätorxbitsin siihen. Johan lähtee.
 13. P11-144 ongelmatopic

  Itse itselleni vastaten. Kyllähän se auto paremmin käynnistyy jos lämpöanturi antaa oikeat lukemat eikä -40c kokoajan. Eli anturin vaihtamalla vika poistui.
 14. Alunperin tuohon on ainakin kuulunut NGK PFR6G-11 plattaritulpat. Mutta ei ne sen kummemmat ole kuin nuo normitulpatkaan.
×