Jump to content

evo4

Vakkari
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About evo4

 • Rank
  Novice Member
 1. primera ei toimi

  Siis olin ottamassa pumppua pois kun aluks luulin että pumppu ei toimi koska ei saanu bensaa bensa suodatin tarkistettiin samalla mutta sitten huomasin että tankki on tyhjä, ja heti kun sai bensat tankkii nii heti lähti auto käyntii ihan hyvin ja nyt ei enään mitää ongelmaa. Eipä ainakaan tarvinnut uutta pumppua ostaa.
 2. primera ei toimi

  "vika" selvis tankki tyhjä, sai hommatua lisää bensaa ja taas toimii, pitäis varmaa korjata bensamittari kun näyttää mitä sattuu nii ei pääsis bensa loppumaan
 3. primera ei toimi

  Eli vaihdoin uuden ilmamasssamittarin vanhan rikkoutuneen tillalle mutta ei vieläkään toimi, käy sama juttu kuin sen vanhan osan kanssa eli ei pysy auto käynnissä, ja koska osa on uusi niin ja ehjä niin siinä tuskin on enää vika. Itselleni tuli mieleen että jos tyhjäkäynti olisi huono ja sen takia ei pysy käynnissä? voiko olla tyhjäkäynnissä vika vai missä ? auto 99vm p11-144 primera tulpat on myös vaihdettu. Bensapumppu toimii kyllä.
 4. Eikös toi lanka olekkin poikki tosta yhdestä kohtaa, motonettiin vaa uutta osaa ostamaan
 5. Eipä tapahtunu mitää, sama juttu ei vaikutusta
 6. Auto toimi eilen ihan hyvin, mutta tänään lähti käytiin mutta ei mitenkään hyvin ja ei pysy edes käynnissä vaan sammuu ja kaasua jos yrittää edes vähänkään painaa niin sama juttu sammuu bensapumppu toimii kyllä saa bensaa . Voiko moottorinohjaus yksikkö olla viallinen? voiko johtua siitä ? autolla on jo ajettu 359295 tkm ja autoa toimii p11-144 primera SR20DE 140hv koneella vm-1999
 7. Eli semmoinen juttu etä bensamittariin ei ole kauheesti uskomista, välillä näyttää että tankki tyhjä ja yht äkkiä pommppa noin puoleen väliin tai vahä alle puoleen väliin. Välillä on alle puolen välin vaikka bensaa on paljon enemmän niin mistä tämä johtuu ? eli bensa mittari näyttää omiaan ja viimeeksi kuin tankkasin 16l niin mittari ei noussut mihinkään vaan oli siinä punarajalla ja jonkuin ajna päästä nousi vain vähän. Mistä läheteä vikaa etsimään, empä usko että ihan normaalia on ?
 8. Ovipahvi irroitus

  p11-144 vm99 primera
 9. Yritin ottaa ovipahvit irti mutta en saanut miten ne saa irti? tarkoitus vaihtaa uudet kaiuttimet
 10. Ei oo mitää tietoa milloin on jäähdytysjärjestelmä huuhdeltu, ja neste paisuntasäiliössä on mennyt alle minimin rajan ei oikein näe minkä väristä netettä on käytetty.
 11. Minkäs väristä jäähdytysnestettä porukka on laittanut p11primeraan ?
 12. Radio ei kuulu

  Kyllä pelkkää kohinaa vaan kuuluu, vanhalla kuului ihan hyvin.
 13. Radio ei kuulu

  Kaikki johdot on kytketty oikein soitin menee päälle mormaalisti kun virrat laitetaan päälle, ainut mistä voi musiikkia tällä hetkelle kuunella on muisti tikun kautta.
 14. Radio ei kuulu

  Semmosta että tuli vaihdettua uusi soitin (pioneer) mutta radio ei kuullu miten saa kuulumaan.
 15. Soittimen vaihto

  Thänks, pitääpi käydä huomenna ostamassa.
×