Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

AkaMirte

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AkaMirte

 • Rank
  Pro Member
 1. Kone menee osina ja on vaivan arvoinen.
 2. CA16DE sytytyspuola

  Pitäs olla laatikollinen vanhoja 200sx puolia, mutta mikses swappaa vag sarjalle, sellasiakin löytyy..
 3. vesivuoto pakosarjan puolelta

  Pultti ilman prikkaa rikkoo ton koneistetun pohjan ja kantta ei saa enää momenttiin. Pari vuotta sitten tein koneen S13 punaiseen jossa mustat luukut, prikat puuttu ja vedet pytyssä, koko koneen sai vaihtaa..
 4. vesivuoto pakosarjan puolelta

  Hommaa toinen kansi, toi romukoppaan. Prikat pitää olla !
 5. vesivuoto pakosarjan puolelta

  Mitä ihmettä, kansipultteja ei ole katkennut koskaan, joskus vaihtanut jonkun joka tuntunut kiristäessä pehmeältä. Onko prikat pulttien alla ? Jos ei kansi on sökö.. Eikai tossa muu auta kun kansi pois.
 6. vesivuoto pakosarjan puolelta

  Mitä näitten kanssa puuhaillut niin aja myös lohkon pinta, muutamassa ollu syöpymiä jotka ei lähtenyt pois ekalla lastulla/ hionnalla. 4-5 kpl käyttäny koneistamolla aikalailla sama kaikissa. Tämän jälkeen öljy pääkanavan tulpat irti ja linjan puhdistus mahdollisista lastuista.
 7. Olis ca18det Jdm tuonti moottorista 120 tkm ehjä kompura, tarpeettomana. Yv. jos kiinnostaa
 8. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Onko kellään kytkentä kaaviota VAG cop R8 punaiselle puolalle, ei ilmeisesti ole sama kuin normaalisti käytettävälle mustalle lyhyelle cop puolalle Bosch 0 986 221 023
 9. Rb25det Bosh FSI puola ongelma

  Tutun rb25 samanlailla pytyt siistit mutta männänrengasvälit irti..
 10. Mihin turbo tulvii?

  Laita tulpan reijästä kamera pyttyyn ja kyllä lohko luultavasti naarmuilla tolla öljyn kulutuksella, männänrenkaat myös tai sitten rengasväli männästä irti, tyyppillinen ongelma esim rb.ssä. Kirjoitit myös tuossa että paskoo 4 pytyn tulpan! Kuulerissa reilusti öljyä ? Se on se vika! Justiinsa laitoin romuksi +1.00 mm lohkon jossa näin käynyt. Todennäköisesti laakeri jauhoa kierrossa, menee vaan uusi ahdinkin piloille..
 11. Moottorin osto

  Onko haussa ca18det? Työn alla kaksi konetta, toisen myyn.
 12. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Onko Borbetit vielä ? Takana 9x16, Ostin ne uutena. Edessä on S13.sen modattu jousitus, kato ne iskarit, toivottavasti ei ole ne samat..
 13. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Niin ja auto on päästöjen kannalta vapaa, eli tohon voi vapaasti tehdä. BMW 6 pyttystä, Saab T7+ b- omegan laatikko, Tellulla menossa Rover V8. Soita Zuikille, en mä muista tarkkaan. Mä hylkäisin ton ET tekniikan ja jotain spessumpaa kun kerran voi, miten olis sr20ve ? Oli tarkoitus jo meidän aikana swapata, mutta moottori ei hajonnu millään..Ruotsin aikana ollu oikea kiertopalkinto, oliko 36 omistajaa. Etulokasuojat eivät kestä mankelointia, kaaret on tehty suorasta pellistä.
 14. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Jäi sellainen muistikuva että Z powerin lastutuksen jälkeen twin sparkit ei toimi enää, eli voi käyttää normaali 4 tulppasta kantta ja kannattaakin kun noista ne pakopuolen jenkat on hounona. Siihenkin uudet jengat ja pultit.
 15. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Ahdin mikä siinä oli on S13 sr20redtop T25G, korjaus sarjaa saa, vähän ajettu T25 löytyis, T28r vois olla kuiteski nami. Poraa/vinguta se väliripa pois kokonaan, niin dettiinkin tehdään, T12-T28 on samalla kiinnityksellä. Z-power tekee lastun, bensapumpun rele on tarkoituksella ja tankissa on Walbro. Vieläkö perän pinjonin laakeri ulvoo? Urvanin lukollinen tasauspyörästö sopii tuohon myös..
×