Jump to content

AkaMirte

Vakkari
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AkaMirte

 • Rank
  Novice Member
 1. O: S13 energy suspension 8310 2kpl

  Taka alatukivarisnkin käy jos on uretaani puslalla.
 2. O: S13 energy suspension 8310 2kpl

  Ostetaan S13 Energy suspension taka alatukivarren 2 puslaa nro. 8310 Turku yv.
 3. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Onko Borbetit vielä ? Takana 9x16, Ostin ne uutena. Edessä on S13.sen modattu jousitus, kato ne iskarit, toivottavasti ei ole ne samat..
 4. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Niin ja auto on päästöjen kannalta vapaa, eli tohon voi vapaasti tehdä. BMW 6 pyttystä, Saab T7+ b- omegan laatikko, Tellulla menossa Rover V8. Soita Zuikille, en mä muista tarkkaan. Mä hylkäisin ton ET tekniikan ja jotain spessumpaa kun kerran voi, miten olis sr20ve ? Oli tarkoitus jo meidän aikana swapata, mutta moottori ei hajonnu millään..Ruotsin aikana ollu oikea kiertopalkinto, oliko 36 omistajaa. Etulokasuojat eivät kestä mankelointia, kaaret on tehty suorasta pellistä.
 5. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Jäi sellainen muistikuva että Z powerin lastutuksen jälkeen twin sparkit ei toimi enää, eli voi käyttää normaali 4 tulppasta kantta ja kannattaakin kun noista ne pakopuolen jenkat on hounona. Siihenkin uudet jengat ja pultit.
 6. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Ahdin mikä siinä oli on S13 sr20redtop T25G, korjaus sarjaa saa, vähän ajettu T25 löytyis, T28r vois olla kuiteski nami. Poraa/vinguta se väliripa pois kokonaan, niin dettiinkin tehdään, T12-T28 on samalla kiinnityksellä. Z-power tekee lastun, bensapumpun rele on tarkoituksella ja tankissa on Walbro. Vieläkö perän pinjonin laakeri ulvoo? Urvanin lukollinen tasauspyörästö sopii tuohon myös..
 7. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Minlaista teho tavotetta ? et kanget tais olla heikommat ja detin kampurassa on enempi pultteja, meillä vauhtis löystyi muutaman kerran. Lohkon jäykkäri käy suoraan ja on romuraudan hinnassa.
 8. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Vois olla setti detin mäntiä kangilla ja niihin uudet renkaat/laakerit. Lohkon jäykkäreitäkin pulteilla on. Ahdinkin voisis olla, saitko ylimmääräisen kannen mukaan ? Pakosarjan pultit ei pysy kannessa sitten millään..detin kytkin ja asetelma pitäis siinä ollakkin.
 9. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Ostettiin tua Ruotsista, 2-3 vuotta oli meidän sällillä ja maalattiin yli. Löytyis rempattu ca18det kellari, siihen saa et hatun sopimaan päälle. Löytyy irtonakin kaikki mitä et.hen oot vailla.
 10. Vapaamuotoista keskustelua Silviasta

  Kiinnostaisko swapata Silviaan kunnostettu ca18det ? Onko väriltään valkoinen, taitaa olla meildän vanha.
 11. S13 murikkaan tiheä välitys

  Lukitaan mulle, kunhan tarkastat välityksen 4.1 ja 4.3 tai 4.6 kiinnostaa, ABS kuoria euro välityksellä löytyy 3 kpl tallista. Laita yv.
 12. S13 murikkaan tiheä välitys

  Onko jdm S13 180sx sr20det 4.364 vai 4.083 välityksellä ?
 13. S13 murikkaan tiheä välitys

  Vanha topic, mutta saako Urvanin tai King-Cap välityksen S13 R200 perään ? On työn alla laittaa 1.5 way paikoilleen ja S13 vakio välitys turhan raskas ..
 14. Sr20det vaihdelaatikon pääakseli.

  Purkanut S13 ja S14 vaihteiston ja mielestäni osat yhteensopivia keskenään, S14 huhujen mukaan vahvempi ? oli siellä apuakselin takapäässä rullalaakeri ja S13 vasttaavasti normi kuulalaakeri, mitoitus sama. 120ZZZ varmaan löytyis.
×