Jump to content

Judez

Vakkari
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Judez

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 19.07.1994
 1. Onko kellään muilla ollut ongelmia takakontin sulkeutumisen kanssa ? On kokeiltu säätää luukkua, vaihdettu lukkoa ja salpaa kontin sekä rungon puolelle ja voideltu yms mut silti jää sellain veemäinen kahden sentin rako valopaneelin ja puskurin väliin sekä kontinnurkat paistaa kylkien yli
 2. minkä näköinen on sinun s14(a)?

  Madallusta hän kaipaisi
 3. Riemua ilmassa, bensalinjat ruostuneet puhki tankin vieressä. Tarviiko tankki irrottaa kokonaan pois vai saako putket irti letkuista tankki paikallaan ?
 4. Alkoi vuotamaan nipponi aika runsaasti öljyä. Onko näissä jotain yleisiä paikkoja mistä vuotaa ? Vuotaa vasemmalle eteen niin viittaisi ahtimeen aika vahvasti mut mistään ei näe vuotokohtaa..
 5. Mistähän saisi A/C controlleriin sopivat ledi polttimot ? Tilasin kasan vääriä, vai pitääkö ite väsätä moiset ?
 6. Siis ihan täysin orkkis alusta, ei mitään madallusjousia tai muutakaa. Meidän kylän marmoritiskikin oli vähän nihkeä eikä osannut sanoa juuta eikä jaata.
 7. Mistäs tälläseen kannattaa taka-iskareita ja jousia lähtä metsästämään? Kouvolan puljuista ei saa mistään ja Nissan partsilta ei iskaria löydy ja olis parempi että tulee samassa paketissa. Vai kannattaako vaan hommata joku coilover sarja ?
×