Jump to content

jonesky12345

Klubilainen
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

jonesky12345 last won the day on February 7

jonesky12345 had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About jonesky12345

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 03.04.1991
 1. Joo, tuon havainnon tein, ajattelin kuitenkin foorumille koota tietoa talteen
 2. Jeps, päivitin oikean koon tuonne topikkiin kun leikkasin oman vanhan hihnan kahtia.
 3. Nämä tiedot on kopioitu skylineownersusa - sivustolta, linkki: Skylineownersusa enkä vastaa niiden 100% oikeellisuudesta. Itse haen tämän mukaiset apulaitehihnat R32 RB20DET koneeseen ja voin raportoida, pitävätkö paikkansa niiltä osin. Ja Edittiä sen verran, että esim R32 RB20 koneella ei pidä tuo orkkis PS-hihnan mittatiedot paikkaansa, joten korjasin boldattuna viereen. Mikäli foorumialusta sallii editoinnit myös myöhemmin niin paremman tiedon tullessa kohdalle voi näitä päivittää oikeiksi RB26 R32 4 Ribs AC- 925 mm Power Steering- 950 mm Fan- 880 mm RB26 R33/R34- 4 Ribs AC- 910 mm Power Steering- 969 mm Fan- 875 mm R32- RB25 AC- 4 ribs 925mm PS- 3 ribs 845mm Fan- 4 ribs 860mm R32- RB20 AC- 4 ribs 925mm PS- 3 ribs 855mm PS- 4 ribs 950mm Fan- 4 ribs 860mm R33- RB25 AC- 4 ribs 910mm PS- 3 ribs 845mm Fan- 4 ribs 850mm R33-RB20 AC- 3 ribs 910mm PS- 3 ribs 855 mm Fan- 4 ribs 850mm R34- RB25/RB20 - 4 Ribs AC- 910mm PS- 865mm Fan- 890mm Nissan part #'s R33 GTS-25T Engine - Belt Fan & Alternator AY140-40850- - Belt Compressor AY140-40910- - Belt Power Steering and Oil Pump AY140-30845- - Belt Timing 13028-20P25-
 4. Öljyjäähdyttimet, suodattimen siirtosarjat

  RB20 koneessa ei muuten taida äkkiselailulla edes olla tota vaan on getarin ja rb25 koneiden juttuja?
 5. Öljyjäähdyttimet, suodattimen siirtosarjat

  @puliukk0 @matsuda Mä tilasin mishimoton inline termarin. Siinäkin on tuo maininta, että vähän öljyä kiertää coolerissa vaikka termari olisikin kiinni. Voin raportoida tänne ens kesänä ihan yleisesti, että kuinka hyvin wörkkii. Osaatko matsuda paremmin selittää tai kenties linkata minkälaista palikkaa meinaat, koska itsekin voisin tuon lämmönvaihtimen tuolta ottaa pois nyt kun tulee kunnon öljyjäähy.
 6. Öljyjäähdyttimet, suodattimen siirtosarjat

  Esim tällaisia saatavilla: https://www.mishimoto.eu/mishimoto-in-line-thermostat.html
 7. Öljyjäähdyttimet, suodattimen siirtosarjat

  Tollaset on tiedossa mutta tuo mun blokkiin tuleva palikka sisältää vain 2 letkulähtöä, eli pitää saada sinne linjojen väliin. 1linja menee suodattimelle, toka suodattimelta jäähylle, kolmas jäähyltä lohkoon, toi mishimoton palikka on mahdollisra yhdistää 2+3 linjoille niin että kylmänä öljy menee termarista jäähyb ohi, kuumana jäähyn kautta.
 8. Perustetaa topsu: Halpoja tai vähintään kohtuuhintasia settejä öljyjäähyjä, suodattimen siirtosarjoja ja näitä yhdisteleviä kittejä alkaa olla tarjolla ebaysta sekä muista liikkeistä. Pääosin kamat tulee kiinasta ja itse hommasin universaalin 19-rivisen coolerin sekä suodattimen siirron sisältävän sarjan noin 150€ hintaan alveineen ja posteineen. Sarjoja löytyy sekä suodattimen orkkispaikallaan säilyttävillä ryöstölaipoilla sekä suodattimen siirtäviä looppeja. Termarin tarpeellisuus sarjojen kanssa kiinnostaa itseäni. Joissain noissa jäähyn laipoissa on termari, mutta ne ovat malleja joissa suodatin jää orkkispaikalleen. Noissa suodattimenkin siirtävissä pitää jonkinlainen inline suodatin laittaa, jotta ölppä voi kiertää jäähyn ohi ennen kuin on riittävän kuumaa. Suosituksia konfiguraatioista saa esittää. Itse ajattelin iskeä ilman termaria alkuun tuon sarjan ja vääntää jäähylle ilmavirran blokkaavan kuoren viileille normiajoa sisältäville keleille, mutta jollain aikataululla tuollainen inline termari täytyy asentaa.
 9. E85 etanolia tankkiin?

  Onks tossa etanolin käytössä muita ongelmia kuin just noi linjojen, pumppujen ja suutinten kestävyys? Eikös se ainakin ruosteherkkyyttä lisää?
 10. Korotettu kylmäkäynnistys

  En siis tosiaan tiedä, onko tossa CA18 koneessa cold start valvea mutta kerrompa nyt kuitenkin miten homma esim skyllen RB-koneissa toimii, jotka ovat hyvin samantapaisia CA:n kanssa. Imusarja saa kaasuläpän ohi kahdesta paikkaa ilmaa: AAC-valvelta sekä Cold start valvelta. Noista cold start valve on käytännössä "imuvuoto" ja tuo kylmäkäynnistysventtiilin toiminta perustuu siihen, että lämpötila paisuttaa jotain venttiilin sisältä tukkien venttiilin lämpimänä. Tämän olemassaolosta en ca:n kohdalla tiedä. Tuo aac-valve kannattaisi nyt laittaa kondikseen ja sitten sun kannattaa seuraavaksi vierailla alle laittamassani linkissä, josta löydät latauslinkin tuolle S13 200sx korjaamomanuaalille, josta ainakin sivumäärän perusteella löytyy kaikki tyhjäkäyntiin liittyväkin asia ja ohjeet säätöjen tekemiseen.
 11. Korotettu kylmäkäynnistys

  @nissan200sx pysytään nyt yhdessä topikissa. Ensinnäkin miksi venytit sitä aac-valven jousta? Toisekseen eikös 200sx ole erillinen cold start valve kuten skylleissä? Itselläni on skylle
 12. Osaatkos @Isamu vähän kommentoida että miten tuntuma muuttui ja tuleeko kiinteiden palikoiden kautta paljon melua lisää hyttiin? Ajattelin lähinä josko nuo polyuretaaniset jäykistäisivät riittävästi mutta jäisi tärinä ja melu sinne kabiinin ulkopuolelle
 13. Oman takakelkan puslat R32 on parhaat päivänsä nähneet. Koska työinto ei riitä puslien vaihtoon niin ajattelin noita ilman takakelkan irrotusta laitettavia settejä. Nuo alumiiniset locking collarit käytännössä vastaavat kiinteää puslaa, joten ajatuksissa oli tuollaiset polyuretaani "pineapplet" eli rengasmainen pusla joka laitetaan alakautta sinne vanhan puslan sisään, joka jäykistää kelkkaa. Onko kokemuksia normi katuautoon kummistakaan?
 14. Sattu löytymään netistä linkki. Toivottavasti toimii jatkossakin. http://www.ne.jp/asahi/tomosang/skyline/data/option/op1.htm
 15. spoilerin kiinnitys

  Nostetaan ikivanhaa keskustelua ja kysytään seuraavaa: GT-R lasikuitukopio spoilerin kiinnitys GTS-T:n kontin päälle olisi tavoitteena. Kyllähän tuo ruuveillakin menisi, mutta minkäköhänlainen liima kestäisi noissa jaloissa, jos vain liimalla vetäisi. Auto on koriltaan hienokuntoinen neliovinen R32 ja suomen mittakaavassa harvinaisempi malli, joten pitäisin tuon mielelläni siistinä jatkossakin. Jos siis tulevaisuudessa seuraavat omistajat haluavat spoilerin vaihtaa, niin kontin pellit olisivat ehjiä. Noihin kun ei samoissa määrin purkukuntoisista autoista paikallisesti esimerkiksi takakontteja löydy. Kyselen siis ihan siltä varalta kun pinta-alaa liimausta varten noissa getarin spoilerin jaloissa on vähemmänlaisesti. Olisiko se nyt karkeasti jotain 10*4cm ovaali. Ja olisiko syytä maalipinnalle liimattaessa tehdä muuta kuin perusteellinen puhdistus paskoista ja lakoista. Sen verran pysyvää laatuahan tuo asennus sitten liimalla on että jo seuraaviin maalailuihin yms tarvitsee sitten käytännössä rikkoen irroittaa.
×