Jump to content

jonesky12345

Klubilainen
 • Content count

  171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

jonesky12345 last won the day on March 13

jonesky12345 had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About jonesky12345

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 03.04.1991
 1. Nopeusmittaria en osaa kommentoida mutta eikös nykyään alustaosissa riitä valmistajan maininta sopivuudesta kyseiseen automalliin eli et tarvitse tuv-lappua vaan ihan kuvakaappaukset/tulosteet valmistajan tiedoista automallia koskien kelpaavat.
 2. Pistä talteen toi pdf koneelle niin voit jo valmiiks tulostaa katsastusta varten ton?
 3. Löyty muuten pikagoogletuksella esim tällanen foorumipostaus, jossa valitellaan, ettei obd ole tuettuna https://zclub.nz/viewtopic.php?t=4983&sid=d8d1f9af968c81914fc1abc571f569a0
 4. Lukaisin huolella pexin liittämän dokumentin, ja tuollahan tosiaan mainitaan, että hyväksytään, mikäli voidaan tarkistaa lambdan toiminta tai mikäli päästötesti tyhjäkäynnillä näyttää, että lambda on ok. Luulisi, että Nissanilta löytyisi apuja, vähintään silloin jos auton veisi marmorihuoltoon ja sanoisi, ettei obd toimi katsastuksessa. Tuo voi olla kalliimpi tie, mutta jokatapauksessa auto on päästöjen osalta hylätty väärin perustein, joten kannattaa tulostaa tuo liitteenä oleva dokumentti ja käydä konttorilla toteamassa asia.
 5. Pohjanlahden ympäriajo Tukholmaan (12.-15.7.)

  Foorumin lisäksi tuolla dnsf facepalstalla laaditussa ryhmässä olis varmaan hyvä tällaisista keskustella. Voin vaikka avata yleistä keskustelua tuolla facebookin puolella. Pitäis siis funtsia yöpymissetit/paikat, millasta mekninkiä iltoihin, onko lapsia/miten ne huomioidaan jne. Nythän facebook eventissä on kiinnoatuneita n. 40 että luotetaan nyt siihen että edes osa pääsee liikenteeseen!
 6. Pohjanlahden ympäriajo Tukholmaan (12.-15.7.)

  Tollanenhan olis mainiota. Jos huoltoauton puolesta olis ainakin isommat työkalut eli hylayt, tunkit, pukit, mahdollinen vararengas tai useampi, jne.
 7. Pohjanlahden ympäriajo Tukholmaan (12.-15.7.)

  Tässähän olis muuten hyvä sauma jollekin "race" liikkeelle tai motonetille olla sponsorina tukiauton muodossa, et letkaa seurais iso paku jossa olis varaosia vaikka myynnissäkin, tarjolla tarpeeseen ja työkalut + mekaanikko auttamassa kun jää autoja tielle Sit vaan roadkill hengessä konetta ulos ja uutta palikkaa vaan kun kamaa lahoaa..
 8. Tapahtumaa ideoitiin hetken mielijohteesta facebookissa, joten laitetaan tännekin. Tarkoitus olisi ajaa road trip Helsingistä Pohjanlahtea ympäri Tukholmaan. Ajatuksena vetää kerhokalustolla ja mieluiten jättää kiire/nopeuskilpailu matkalta pois, joten jos jollain auto jättää tienpäälle, niin ongelmia voidaan ratkoa porukalla. Muutamia yöpymispaikkoja matkalle voidaan katsoa, jolloin mahdollisuus illanviettoon ja kokemusten jakamiseen. Myös mahdollista tapahtumaa ja häppeninkiä etapin varrelle voi miettiä vapaasti. Kuitenkin ns. pitkän viikonlopun puitteissa tapahtuma lienee helpoin, jottei viikkoa tarvitse jokaisen varata lomiin. Ruotsissa on kyseisellä viikolla StreetWeek tapahtuma, jonka vanavedestä voidaan etsiä tekemistä, autojen katselua ja yhteisöllistä meininkiä. Vapaata kommentointia tarkemmista päivistä, reittitoiveista, menomestoista jne saa esittää. Tapahtuma ei ole DNSF-kerhon virallinen tapahtuma, eikä allekirjoittanut toimi virallisena tahona tapahtumassa. Jokainen osallistuu omalla vastuullaan ja toimii tieliikenteessä vastuullisesti. Minkäänlaista rahaa ei osallistumisesta kerätä. Mahdollisia majoitusasioita voidaan miettiä kimpassa ja mikäli tapahtumalle jotain sponsoreita saadaan niin sellaiset kuviot täytyy läpikäydä sitten erikseen.
 9. RB20DET viritystopic

  Aussifoorumeita lukeneena toi pienin 16g malli 8cm pakopesällä heräilis jo mukavasti tolla rb20 koneella, mut sit jää maksimitehot sinne vähän päälle 300heppaan. Pieni tradeoff siis olisi heräilyn ja maksimeiden suhteen. Varmaan tolla 10 pesällä vois olla järkevämpi kun pakopesä ei mene tukkoon niin herkästi?
 10. RB20DET viritystopic

  Joo, mut en usko et sellasiin lähen taidan ens alkuun liipasta tollasen 8pesällä olevan td05 että saa heräävyyttä ja mukavan käyttis katuauton. Kattoo sit tulevaisuudessa muuta kun ennen e85 hommia varmaan rb25 tulee kuitenkin tilalle
 11. RB20DET viritystopic

  Eikös 8cm heräilis paremmin? Jos olis tyylii TD05 ja 8 pesällä ja 20g siivellä vai onko noi pakopesät sit heti tukossa? Toi vakio rb20 kun ei älyttömiä tehoja kestä niin jos sais hyvää heräävyyttä tolla pienemmällä pesällä? Vai onko toi 10 pesä sit käytännössä sama asia?
 12. RB20DET viritystopic

  Osaaks sanoa et mitä eroa noilla td05 ja 06 on?
 13. RB20DET viritystopic

  Okei, eli tyylii 10cm pakopesällä ja toi 20g malli? Minkähä laista heräävyyttä tollaselle arvelis rb20 kaverina?
 14. RB20DET viritystopic

  Oon vähän harkinnut tollasta kinugawan ahdinta. Osaisko joku pikasesti antaa jotain perustietoa mitä nää meinaa? Ahdin: TD05H tai -06H Imusiipi: 16G/18G/20G/25G (Pakopesä: 8cm tai 10cm) Eli rb20 kannalta kumpi pakopesä on sinne n. 300hp tehoille ja hyvälle heräävyydelle hyvä ja mitä noi muut vaikuttavat?
 15. Joo, tuon havainnon tein, ajattelin kuitenkin foorumille koota tietoa talteen
×