Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   24.05.2018

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

jonesky12345

Klubilainen
 • Content count

  221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

jonesky12345 last won the day on August 3

jonesky12345 had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About jonesky12345

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 03.04.1991
 1. Tarjolle 3" rosterinen catback. Uusi, asentamaton, laippojen tiivisteet ja kiinnityspultit/mutterit mukana. 4" ulostulo ja sopiva decibeli killeri mukana. Muuten suora paitsi yhdellä läpivirtaavalla takapöntöllä. Sovitettavissa varmaankin myös muihin malleihin. Tämä on japspeediltä briteistä tilattu ja työn jälki on erinomaista.
 2. Ison laatikon sovittaminen R32 Skylineen

  Siinä voi muuten jotain eroa olla, voi olla että joutuu custom hommiin sen kanssa
 3. Ison laatikon sovittaminen R32 Skylineen

  Eipä tarvita muuta. Laatikon tunneli voi vähän olla ahdas, mutta pitäisi mennä ilman vasarointia. Kardaanipaja sovittaa isolaatikon yoken siihen sun R32 kardaaniin, thätsit. Sellanen kommervenkki tossa on, että isolaatikon nopeussignaali on digitaalinen, ei vaijerilla kuten R32, ilmeisesti navaran se vaihdelaatikkoon tuleva osa passaa tuonne, jotta saat nopeussignaalin mittaristolle.
 4. kelkan puslat

  Jos puslat on ns paskana, niin yks vaihtoehto on käyttää niitä alumiinisia locking collareita. Ei tietenkään yhtä hyvä ratkaisu kuin kokonaan uudet puslat, mutta käytännössä lukittavat kelkan ja siirtävät puslanuusintaoperaation sellaiseen aikaan, kun on aikaa kunnolla irrotella se apurunko jne.
 5. Vapaamuotoista keskustelua

  @Dreadnaught muistan joskus tuolta autoharrastajien sivustoilta lukeneeni, että tuo teho-painosuhde ei välttämättä olisi niin kriittinen raja, koska osalla autoja ollaan jo tehtaalta tuota korkeammalla, jossain se raja tehokkaammillakin tosin tulee vastaan. Jos tuota ahtamista mietit ja kitillä on carb hyväksynnät, niin kannattaa katsurin kanssa tosiaan keskustella tuosta tehopuolen todistamisesta. Jos katsuri esimerkiksi hyväksyy penkkilapun, niin säädöissä tosiaan voi sytkän vetää niin myöhäiselle katsurin lappua varten, että tehot putoaa halutun rajan alle ja sitten kadulle vaan normaali säätö.
 6. Vapaamuotoista keskustelua

  Dyno mittaa pyörätehon ja kun vedon päätteeksi painetaan kytkin pohjaan ja dyno hidastaa, niin se dyno mittaa sen voimansiirron vastuksen laatikko mukaanlukien koko sille dynon nopeusalueelle, joka vedossa on käytetty. Tämä vähennetään sitten pyörätehosta. Otetaan esimerkki, että nelosvaihteella vedetään parista tonnista (n. 60 vauhtia) kiekat tappiin jonnekin 200 vauhtiin, lävästään kytkin pohjaan niin voimansiirto hidastaa dynoa alaspäin jollain x väännöllä kun ensin dynoa on kiihdytetty x väännöllä. Ideana tuossa systeemissä on se, että pyöräteho vaihtelee riippuen rengastuksesta, dynosta, kuinka tiukasti auto on dynoon sidottu jne koska tämä kaikki vaikuttaa rullaushäviöiden suuruuteen. Tuo koneteho vauhtipyörältä on oikein kalibroiduilla dynoilla aina vertailukelpoinen riippumatta muusta setupista. Toki voisi olla hyödyllistä nähdä osviittaa pyörätehosta tuon konetehon lisäksi, että näkee edes suuruusluokkaa paljonko tehoa hukataan. Takavetosilla autoilla varmaan n. 10-15% on sellanen suuruusluokka, nelivedoilla sit vielä enemmän. Mitä dynoista kun tossa mietit, niin AMW säätää ainakin melkoista repertuaaria amw:llä dynossa. En tiedä meneekö 350z siihen joukkoon, selviää varmaan nettisivuilta tai kysymällä. Zuikilla ei dynoa ole vaan säätää kadulla.
 7. Pohjanlahden ympäriajo Tukholmaan (12.-15.7.)

  Pohjanlahti on nyt taputeltu. 2 autoa lopulta lähti ja kumpikin kesti reissun rasitukset ongelmitta. Rankkaa ja hauskaa oli, ens kesänä sitten isommalla remmillä jotain vastaavaa.
 8. Parkkifirman kanssa eripuraa

  Kiinnostais joku perustelu tälle? Jos yksityisalueelle joku menee niin eikai sen yksityisalueen omistajan vastuulla ole jos alueen pinnanmuodot tms eivät sovellu jokaiselle autolle. Toi nyt on vaan oma haisuni, ei kuitenkaan olla jenkeissä.
 9. RB25DET viritystopic

  Tuntuu @Tanelos nyt siltä et säästetään vähän väärässä paikassa... Kiinaveivihän periaatteessa voi olla aivan yhtä hyvä kuin mikä tahansa muukin, valitettavasti laadunvarmistuksesta jne et voi tietää mitään ja jos veivi katkeaa, niin kone on kyllä entinen..
 10. Rb25det Bosh FSI puola ongelma

  Meniks tää vedossa vai normiajossa? Ettei ois naku ollu kylässä?
 11. Rb25det Bosh FSI puola ongelma

  Pääsääntö on, että kaikissa pitäis olla karkeasti sama paine eli automaattisesti pienet paineet ei tarkota huonoa. Jos haluat oikeita neuvoja täältä foorumilta vastaavissa asioissa, niin suosittelisin kuitenkin kertomaan kaikki asiaan liittyvät yksityiskohdat. Esimerkiksi missä kunnossa tulpat on ja millasessa tilanteessa tuo vika ilmeni, yhtäkkiä tasa-ajossa vai kovan vedon jälkeen. Jos vastaus on jälkimmäinen ja tulpat on kondiksessa, niin silloin varmaan vähän naku päässyt käväsemään ja siellä on männänrengasvälit halki/sulaneet tms vastaavaa. On kuitenkin epätavallista, että kaikki männät menis kerralla verrattuna siihen, että sieltä menis osa ja siks just toi paineiden tasasuus on avainasemassa. Summasummarum: Kerro koko tilanne, niin foorumilaiset voi vähän paremmin auttaa.
 12. Rb25det Bosh FSI puola ongelma

  Noi ei ainakaan maineeltaan oo mitenkään kovin vikaherkiksi osoittautuneet, mitä itse on tullut näitä sporttinismoja seurattua ja toihan on aika klassinen perusviri etenkin täällä pohjolassa. Kato nyt ensalkuun tulppien kunto ja kerro millasessa tilanteessa meni? Täyskaasuvedon jälkeen? Normaalissa tasa-ajossa?
 13. Pohjanlahden ympäriajo Tukholmaan (12.-15.7.)

  Eipä mahda mitään, katsotaan jos osallistujia saadaan lisää
 14. 2497,5cc on kylläkin vähemmän kuin 2498 tuon 0,5cc verran. Olet oikeassa, eli voit laskea prosenttilaskulla tuon suurimman tilavuuden vertailumoottorista tuolla esittämälläsi tavalla. Mun lasku oli vertailu, eli kuinka monta prosenttia tuo 2498 on suurempi kuin 1998 ja tuosta saadaan, että RB25 on 25,025% suurempi kuin tuo RB20 eli ei mene siihen 25% rajaan virallisesti, mutta koska toi 0,025% on niin merkityksetön luku voisi katsuri varmaan painaa asian "villaisella". Kyllähän näitä RB25 swappeja taitaa ihan kilvissäkin suomessa kuitenkin R32 korisissa alkujaan RB20DET koneisissa olla, joten ei pitäisi olla tekemätön paikka. Toki joku puuhaillut vois vahvistaa.
 15. Pohjanlahden ympäriajo Tukholmaan (12.-15.7.)

  Eipä mahda mitään. @xenon käyttäjälle ei vissiin voi laittaa viestejä. Koitetaan vielä pingata paikalle lopullisten kuulumisten/suunnitelmien osalta!
×