Jump to content

arttuhalinen

Vakkari
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About arttuhalinen

 • Rank
  n00b
 • Birthday 09.09.1994
 1. Vapaamuotoista keskustelua

  Juu mullakin neliö kilpi takana 🤔 voishan tuo vaikka ollakki sitten sama vehe. Ahtaminen tosiaan ens talven suunnitelmana ja ajattelin että miks ei säätäis sitä nyt jo etanolille. Rakentelen myös tässä samalla uudet polttoainelinjat ja paluun ja vaihdan bensapumpun. Kaikki tehonlisäys on plussaa oli se sitten kartoista tai polttoaineesta ja voihan tolla saavuttaa jopa pienen säästön vaikka sitä joudutaan ruiskuttamaan enempi. Tällä ei ajeta talvella. Öljyt vaihtuu jokatapauksessa usein oli polttoaineena etanoli tai bensa. En näe siitä mitään haittaakaan. Ennestään jo kaks autoa etanolilla joista toinen ahdettu ja toinen vapari ja hyvin perkaa. 🙄 Sillon kun ton kävin hakemassa ni kerrottiin että just kone vaihdettu mut syytä ei osattu kertoa. Kerkesin ehkä 3kk ajamaan ja kauhee rapina koneesta kesken motarille liittymisen. Kone sammuksiin ja tiensivuun ihmettelemään. No sit soitin liikkeeseen että miten edetään ja käskivät soittamaan liikkeeseen jossa kone on vaihdettu, joka onneks sattu olemaan amiksen aikasen luokkakaverin isän pulju ja saatiin homma hoidettua hienosti maaliin. Uus 40tkm ajettu moottori tuli auton myyneen liikkeen piikkiin ja samalla vaihtoivat koneen johtosarjan ja ecun. Vitos pytyn mäntä oli hävinnyt tästä koneesta. Se mikä sen aiheutti on mulle mysteeri.
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  Perävälityksestä en osaa sanoa varmaks mut ainaki pirusti vikkelämmän olonen tää on kun 2 muuta lähes vakio zetaa mitä oon ajanu.
 3. Vapaamuotoista keskustelua

  Muutaman vuoden zetan jo omistaneena nyt vasta päädyin tänne lueskelemaan ja ajattelinkin kysyä että onko kellään mitään tietoa tosta vehkeestä? Cyx-89. Aikamoisen pommin hankin ja hemmetin kalliillakin vielä.😅 2 vuotta pelkkää alamäkeä mut on se vaan pirun hieno peli ja alkaa se kohta olemaan iskussa että pääsis radallekkin testailemaan vaikka todennäkösesti siitä räjähtää kone tai lasken sen kaiteeseen. Joskus ruotsista tuotu suomeen ja tehtaalta tullut hopeana. Sen jälkeen ollu kirkkaan pinkki ja sitten erittäin huonosti maalattu mustaksi. Ostaessa oli siis törkeen huonokuntonen musta ja veilsiden korisarjalla josta sittemmin puskurit ajettu kaiteen kautta vintille odottelemaan korjausta. Jotkut vähän kyseenalaiset hifiasennukset oli tehty jotka päivitin vähän parempiin ja vetelin piuhat uusiksi. Jotain osia mitä autosta löytyy: hotchkis vakaajat. hardrace säädettävät ylätukivarret pillow balleilla. bc racing alusta. joku intake kitti. plenum spacer. borlan pakosarjat, invidia katinkorvaus putket ja greddyn loppuputki. Reijitetyt ja uritetut levyt. Joku kevyempi vauhtipyörä ja uusi kytkin. Ilmeisesti myös laatikko päivitetty cd009 edellisen hajottua. Etu ja takapuskurit vaihtui aerokit spec r-1 puskureihin josta takaa tasoteltiin kilvenpaikka. Koko auto purettiin muttereiksi ja maalattiin nissanin super blackilla. Vanteina oz ultraleggera hlt 20"x11" takana ja 9.5" edessä. Kumeina michelin pilot sport 2. +paljon kaikkea muuta pientä on uusittu ja vaihdettu. Viimeviikolla saapui plug and play linkecu sporttiautolta ja ajatuksena tehdä muutama muutos ja säätää etanolille ennen kesää. Myös muutama setrabin pieni jäähdytin odottelee asennusta. Toinen moottoriöljylle ja toinen ohjaustehostimelle. Ohjaustehostimelle ulkonäön vuoksi ja siksi että orkkis on ihan tuhannen solmussa.. Ehkä kesän aikana haalisi osia ja ens talvena rakentais koneen ja laittais vaikka yhden tommosen garretin vauhdittamaan menoa. 🙄 niin ja tosiaan ainakin kolmas moottori menossa tällä hetkellä..
×