Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Mursu

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Mursu

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 02/17/87
 1. auto löytyny mut ei varmaan enää tarvii miettiä tota kulutusongelmaa. Kiitokset auttaneille!
 2. Helsingin vesalasta varastettu 11-12.12 välisenä yönä viininpunainen nissan primera p10 gt rekisterinumero VXF-903. Auto vituttaa ku sain just laitettuu kuntoo ja kaikki tavarat mitä lähti ni ne vituttaa eniten + poppi vehkeet ei nimittäin ollu mitkää halvat. Auto löytyny kiitos kaikille silmäpareille!
 3. Ei tarvii näitä tällä hetkellä miettiä ku auto varastettu viimeyönä
 4. mistäs alkais sit tota kulutus ongelmaa ratkomaan? tosin ite kyllä ajan suurimman osan kaupunkiajoa.
 5. Paljonko muuten tämmösen vehkeen pitäis viedä 100km bensaa? ku tankkasi 31L ni sil pääs ajaa 255km onko kulutus suunilleen edes semmonen ku pitäis?
 6. Semmonen homma et mulla on 2 anturia vierekkäin eli toi punanen anturi mihin tulee 2 johtoa mut sit siin vieres on toinen anturi mihin tulee 1 johto ni mikähän se mahtaa olla?
 7. On se vaan kumma ku auto voi yhtäkkiä alkaa toimimaan. En kerenny käydä ostamassa anturia ku nyt auto toiminu 2pv paremmin/normaalisti eli vian syy ei ole vielä tiedossa ja toivottavasti ei tuu takaskaan.
 8. Mä en omista manuaalia. Yritin haulla ettii mut ei tullu yhtään tulosta tai sitten en osaa käyttää. Noh mut missä se mahtaa sijaita ja mitkä arvot pitäis olla?
 9. Nyt on bensanpaineet kans mitattu ja about 3bar eli kunnossa on. On se kumma et tää koko homma voi olla näin helveti vaikee ratkoo.
 10. Elikkäs viisaammat ja kokeneemmat sanokaahan mistä voi johtua kun antoi vikakoodiksi 34 eli nakutusanturi ja se ei kuittaantunut pois. Sitten siihen vaihdettiin nakutusanturi ja se piuhan pätkä mut siltikin antaa vikakoodia siitä tällä kertaa se kuittaantuu pois mut tulee heti takasin. Hermot menee ton anturin kanssa ku kauhee homma vaihtaa se ainaki oli. Nii ja semmonen asia vielä et voiko auton hyytyminen kiihdyttäessä johtua tosta anturista ja autolla ei voi kylmällä koneella edes miettiä lähtee ajamaa ku hyytyy/tukehtuu mut sit ku lämmöt puolvälis ni voi vasta lähteä ajamaa ja tehot on hukassa. Auto nimittäin pätkii sopivasti myös tyhjäkäynnillä sen huomaa parhaiten. Nyt vaihetut osat tulpat,pyörijä ja bensasuodatin. tulpan johdot mitattu ja kunnossa on ja virranjakajankansi suht tuore. imm:sta putsattu ne langat ja vaihettu uus laturiki.
×