Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

tusa91

Klubilainen
 • Content count

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

tusa91 last won the day on October 20 2020

tusa91 had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About tusa91

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 05/05/91
 1. Skyline r33 gtst ratahauskuutin.

  Dodii! Kylkipullistusten lestit ready ja etusiin vedetty eka kierros hiilikuitua pintaan. Toivotaan, että lämpöset jatkuu tallissa niin pitkään, että ehtis tehdä noi pullikkeet loppuun ennen ku talli jäähtyy liikaa.
 2. Skyline r33 gtst ratahauskuutin.

  Oikeekin puoli olis sitten takusen viimesilauksia vaille, että pääsee kuidutteleen.
 3. Skyline r33 gtst ratahauskuutin.

  Vasemman puolen levitykset saatu muotoonsa. Seuraavaksi lähdetään kopiomaan muotoja toiselle puolelle, jonka jälkeen päästään kuiduttamaan.
 4. Skyline r33 gtst ratahauskuutin.

  Tuli vähän paneudutta paremmin tähän pitkästä aikaa. Konepellin ilmanpoistolle tein vähän nätimpää ja toimivampaa reunusta varten lestin. Teen siis samoin kuten muidenkin korin kuitupintojen kanssa, eli laminoin lestin päälle ja tasottelen lopputuleman siistiksi. Tämän jälkeen kuitupala irti ja alta ylimääräset veks. Säästyy rahaa ja aikaa kun ei tarvi muotittaa kaikkea. Eikä olisi edes kunnolla tilaa säilöä muotteja. Vasemman takakyljen lesti rupeaa olemaan viimeisiä silauksia vaille. Ja loppuun vielä aiemmin asennettu pulloteline.
 5. alusta

  Isketääs tähän väliin tänne kyssäriä, että onko kellään käytännön kokemusta r33 gtst pyöränkulmista grippiajossa? Sellanen sopiva omien säätöjen haku paikka olis hakusessa, ettei tarvi ihan tyhjästä lähtee mutulla säätään alotuskulmia.
 6. Skyline r33 gtst ratahauskuutin.

  Nyt on kamat roudattu omaan talliin. Päätin tehdä levikkeet toisella tapaa. Kun ei noi banaanikaaret oikeen istu omaan silmään ja hyvän sopivuuden eteen työmäärä olisi kuitenkin iso. Etuset teen kokonaan skrätsinä. Takapäähän osti aihioksi nuo puolikorkuiset gtr tyyliset. Niitä täytyy ehkä karvan verran levittää ja hieroa, että saa istumaan. Levitys riippuu siitä, miten sopii renkaiden kanssa yksiin, kunhan saa pyöränkulmat karkeasti säädettyä vähä sinne päin edes. Ideana istuttaa nuo levikkeet koriin kiinteästi ja sen jälkeen laminoida päälle kuidusta lopullinen osa aina c-pilarin yläosaan asti. Lopuksi tietysti leikata alta ylimääräiset pois. Näin pääseen eroon oikean kyljen korjauspalasta ja pakkelikerroksesta. Kylkihän on joskus vaihdettu ja sauma on pilarin puolivälissä. Ja sauman päällä reiluhko pakkelikerros. Tallitilan säästämiseksi laitoin vaihteiston paikalleen. Täytyy se vielä jotenkin pönkätä etupäästään tukevasti, että saa tunkin muuhun käyttöön ja autoa pystyy tarvittaessa siirtelemään. Sitten loppuun kyssäriä! Millaiset pyöränkulmat näissä laitteissa olis sellanen sopiva lähtöpiste ruveta hieromaan kulmia kohdalleen Suomen moottoriratoja silmälläpitäen? Tarkoituksena on ajaa jonopyörää tosissaan eli driftingit on vain satunnaisia leikkimisiä.
 7. Skyline r33 gtst ratahauskuutin.

  Käytiin sitten eilen rouvan kans laittaan nimet kauppakirjaan ja velkautumassa. Eli kuukauden päästä päästäis muuttamaan uuteen kotiin. Tallimuuton olen aikatauluttanut pääsiäiselle.
 8. Skyline r33 gtst ratahauskuutin.

  Saako yp siirrettyä tän yleiselle puolelle ??
 9. Face jne?

  Meikäläisen prokkiksen vois siirtää yleiselle puolelle kyllä 😅
 10. Face jne?

  Mielestäni foorumin vois avata vapaasti katseltavaksi kaikille ja kirjoittamisen sallia jokaiselle foorumille rekisteröityneelle käyttäjälle. Poislukien kerhon asioihin ja toimintaan liittyvät osiot, joihin pääsisi edelleen vain jäsenmaksun maksaneet henkilöt. Tällä konstilla olisi mielestäni mahdollista saada lisää käyttäjäkunta foorumille.
 11. Skyline r33 gtst ratahauskuutin.

  Kysellääs tyhmiä täälä. Eli saako autoon laittaa alkujaan moottoripyörään tarkotetut vilkut? Ideana olis siis upottaa noihin kuitukuoriin ledit parkeiksi ja prätkän vilkut. Kun todennäkösesti menee puskuri uusiksi enkä haluaisi laittaa noita orkkis klohmoja enää.
 12. Skyline r33 gtst ratahauskuutin.

  Josko olis joulu yms kiireet ohi. Paljon ollu vapaata, mutta tallille ei oo päässy irtautuun. Tänään kuitenkin pikkusen pääsi nyppimään ja hakemaa fiilistä. Parit nurkkiin kertyneet tarrat liimailin kiinni ja asensin ratin keskelle mr Sandelssin. Uutta takasiipeä tuli mallailtua kontin päälle ja mietittyä, että millaiset jalat siihen väkästäisi. Kun ei taida tuo lasikuitu kontti olla tarpeeksi järeä pitämään tuota siipeä paikoillaan. Puskurin keskellä lätkäsin tokmannilta huikeat 12e maksanut led takasumari. Vähän härö asennus, mutta ajaa asiansa. Koin sumarin hyödylliseksi, jos tulee sateella rataa kierrettyä. Takavalojen johtosarjan sain myös viimeisteltyä. Emää uupuu rekkarivalot. Niillekkin on johdot valmiina, että ei tarvi kun liittää piuhat valoihin kun han on valot lopullisella paikallaan. Sumarin johdot tuli laitettua johtosarjaan sisälle aikasemman erillisvedon sijasta. Nämä uudet johdotukset kun on helopo niputtaa samaan kasaan muiden johtojen kanssa, koska kaikki johtosarjat on auki tai tehdään kokonaa uusiksi.
 13. Skyline r33 gtst ratahauskuutin.

  Juuri mitään ei oo tapahtunu ku aika menny taas tehokkaasti perheen parissa ja rahavarat suunnattu tällä hetkellä omakotitalon ja sitå myöten oman tallin hankintaan. Jotain pientä kuitenkin tapahtunut. Venakopat, huohotinpönttö ja termarikotelo sai päällensä keltaista väriä. Vamhojen maalien poistamisessa oli yllättävän kova työ. Hiiret pääsivät hieman maistelemaan sparcoja joten myin vyöt ja penkit pois, koska niillä jo muutenkin ikää ja tarkoituksena ostaa uudet kunhan projekti on loppusuoralla.
 14. Skyline r33 gtst ratahauskuutin.

  Tuntee ittensä välillä tyhmäksi noitten sähköjen kanssa. Tuossa yks kerta asensin ovien johtosarjat paikalleen ja samoin kojetaulun alle alkuperäisestä sarjasta irrotetun osan sähkölaseja varten. Sitten ovipahvit paikalleen ja akusta virtaa johtoihin, että saa ikkunat ylös ja kokeiltua, että kuinka toimii. No kuskin ikkuna pelas niinku pitääkin, mut repsikan ei sit millään. Ei ku hanskat tiskiin ja seuraaval kerral ovipahvi irti ja vikaa etsimään. Mitään ei löydy ja uus kokeilu niin toimii ku unelma. Tulin siihen tulokseen, että on ollu vaan toi sähkölasin "lapsilukko" nappula päällä... Sitten näpräsin ovipahvien yläreunat kuntoon. Alkuperäisestä ovipahvista irrotetun listan niittasin alumiinikulmaan kiinni ja kombon kiinitin ovipahviin. Pientä muotoilua toki vaati, että sai jotenkuten fiksusti istumaan. Kuskin jalkatilan päälystin tuollasella bitumipohjasella liukuesteteipillä. Oli helppo liimailla, kun sai lämmön kanssa painella hankaliinkin muotoihin. Noihin ajovaloihin tuli tehtyä säädettävät alatuet pienistä vanttiruuveista ja alumiinin paloista. Aika näprääminen, että sai fiksun näköset niistä eikä jääny teräviä reunoja. Täytyy tuota kiinistystä kokonaisuutena vielä hieroa, kun saa valot joskus palamaan ja pääsee hakemaan suuntausta samalla. Lopuksi vielä tein tienen courney flapin tuohon konepellin ilmareiän eteen tehostamaan alipaine-efektiä jäähdyttimen taakse. Simppeli homma. Sopiva pätkä kulma-alusta ja polvea vasten hieman kaarella, että istuu konepellin muotoon paremmin ja popniiteillä kiinni. Eilen tuli vielä haettua venakopat ja huohotinpönttö hitsarilta, joka hitsaili niihin nuo alumiiniset an-nipat, sekä pari ylimääräistä reikää tukkoon. Kehu, että nipat oli aivan annelista hitsata, koska materiaali täyttä paskaa. Jälki kuitenkin kohtuullista siihen nähden. Hieman teräsharjalaikkaa niin näyttää jo hyvälle.
 15. Skyline r33 gtst ratahauskuutin.

  Lohko, kansi ja pakosarja kotiutettu koneistajalta. Kuskin ovipahvi niitattu kiinni. Lasikuituset heivasin kierrätykseen, kun ei sanu istumaan hyvin. Tei alumiinista sit uudet. Pikkusen täyty soveltaa ton sähkölasin katkasijan kanssa, että mahtuu fiksusti eikä oo vaarana lyödä kättä siihen. Eihän noi kauniit oo varsinkaan ku täyty turvakaarille tehdä tilaa. Meinasin vielä vetästö jonkun teipin päälle niin saa vähän fiksumman näköset. Toi kiinnivetokahva vaihtunee vielä johonkins sirompaan tuosta. Kun ei oo ku toi yks hinauslenkki ja täytyy jokatapaukses joku kiinnivetokahva hommata toiseenki oveen. Noihi pellien yläreunoihin pistän vielä kulmalistat, ettei vahingossa revi itteensä pellinreunaan ja saahan sillä myös ilmettä siistimmäks, joihin kiinnitän alkuperäsestä ovipahvista evakuoidut ikkunalistat. Myös tonne pellin alle meinasin liimailla jotkut muovit, ettei pääse sateella vesi vahingossakaan tuleen ohjaamon puolelle.
×