Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

tusa91

Klubilainen
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

tusa91 last won the day on June 2 2018

tusa91 had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About tusa91

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 05/05/91
 1. R33 projekti

  Meinaatko sitä turvakaarellista projektia? Sen otin pois ku ei mitää järkeviä tarjouksia tullu ja löysin rakentelumotivaationi kuopan pohjalta. Enää täytys vaan sitä budjettia löytää jostain, mut pikkuhiljaa 😅 Ja näköjään oli se valkoseks maalattukkin poistunu myynnistä. Siitä taas ei oo tietoo muuta ku et ollu pitkään myynnissä ja muistaakseni pirkkalassa. Ja työn jälki oli komeeta.
 2. Kerhon sivut

  Pikkunen kuva näköjään tulee läpi noi isommat ei. Ennen on kyllä voinu isompiakin tuoda. Onkohan tähän jotain rajoituksia nykyään ku ennen oon pystymy tällä samalla puhelimella otettuja lataileen. 🤔
 3. Kerhon sivut

  Millä lailla kaksi käyttäjäryhmää aktiivisena? En usk että tuo sau foorumille kirjautuminenkaan vaikutti aiheeseen kun ongelma oli ennen sinne rekisteröitymistä. Ei vieläkään onnistunut kuvan lataus.
 4. Kerhon sivut

  Tähän koiti juur ladata 4,82mt kuvaa ja heitti samaa herjaa
 5. Kerhon sivut

  Poppuppi sanoo englanniksi, että ladatun tiedoton käsittelyssä joku ongelma ja koodi -200 Ihan samanlailla koitan ladata puhelimesta kuvaa niinkö ennenki.
 6. Kerhon sivut

  Onkohen sivustossa jotain vikaa kun en saa kuvoa lisättyä projekti topikkiin? Herjaa jotain error 200 juttua 🤔
 7. Jonkun verra edenny. Koppa käyny vartaas jatakas pyörillään. Alusta täys uutta, kunnostettua ja paranneltua osaa.
 8. Nuo tuplaturbo "gp-portterin" vanteet kyl tiedossa. On vaan 17" kun 18" olis kiva löytää. Tuntuu vaan, ettei niitä oo tehty tai sit on syvällä kiven alla piilossa.
 9. Onkohan mistään mahdollista löytää 18" peltivanteita 5*114,3 pulttijaolla tai ylipäätään millään 5-pulttisella jaolla, mihin löytäis jaonmuutos spacerit?
 10. Eikös noissa oo 4-5 vuotta se aikaraja riippuen hihnan valmistajasta? Monesti tosin kestää tupla ajan, jos ei jatkuvasti revittele eikä kilometrejä tuu hirveesti.
 11. RB25DET viritystopic

  Ahdin tulee ylös. Ja saa konehuoneen siistimmäks samalla. Eikä tuosta freddyn imusarjasta ihan hirveesti joutunu köyhtyyn.
 12. RB25DET viritystopic

  Eipä tuolla kombolla ole oikein tehotavotteita muuta, kun pääsis ens kesänä ajaan, kun kori valmistuu. Imusarja vihtu siks, että saa ahtoputket järkevämmin konehuoneeseen.
 13. RB25DET viritystopic

  Orkkis turposta meni pakopesä halki ja hukkis jumiin jo viimekesänä ja oli viriturbo kiin, mut kauppasin sen myös jo eteenpäin. 😂 Ideana olis heittää vaan uudella turbolla ja imusarjalla kone keulille avaamatta ja tehdä sit rahan ja ajan kans kone uusiks myöhemmin.
 14. RB25DET viritystopic

  Minkäs laisia ahtopaineita rb25det kestää vakio kansipahvilla ja vakiosisuksilla? Ens kesäks olis hinku ajamaan, kun tää vuos jää välistä ja budjetti ei kestä koko koneen rakentamista. Perus laakerointi, rengastus ja metallipahvilla kasaminen on yks vaihtoehto, mut ei viittis lähtee siihen ja sit heti vuoden päästä kone kokonaan uusiks tyyppisesti touhuaan. Varmaan löytyy aiemmin kirjotettuna, mut tostä yli 90-sivun topikista en osaa sellasta ettiä oikeilla sanoilla. Ja kuvalla huomioo.
 15. R33 Rb25DET Projektitopic

  Ainakin tasohionnan tarttee kansi, kun on kerran irrotettu ja metallipahvin pistät.
×