Jump to content

tusa91

Klubilainen
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tusa91 last won the day on November 18

tusa91 had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About tusa91

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 05.05.1991
 1. Muuton yhteydessä löyty kaapista iskemätön muoveissa oleva ilmastoinnin kuivainpatruuna. Sopii ainakin r33 skyline. Ehkä myös muihinkin. Hp 20e/tarjous. Sijaitsee Tampereella. Lähetys onnistuu ostajanpiikkiin. Yhteyttä yv:llä tai whatsupilla numeroon nollaneljänolla- 527766kasi.
 2. Nuo tuplaturbo "gp-portterin" vanteet kyl tiedossa. On vaan 17" kun 18" olis kiva löytää. Tuntuu vaan, ettei niitä oo tehty tai sit on syvällä kiven alla piilossa.
 3. Onkohan mistään mahdollista löytää 18" peltivanteita 5*114,3 pulttijaolla tai ylipäätään millään 5-pulttisella jaolla, mihin löytäis jaonmuutos spacerit?
 4. Eikös noissa oo 4-5 vuotta se aikaraja riippuen hihnan valmistajasta? Monesti tosin kestää tupla ajan, jos ei jatkuvasti revittele eikä kilometrejä tuu hirveesti.
 5. RB25DET viritystopic

  Ahdin tulee ylös. Ja saa konehuoneen siistimmäks samalla. Eikä tuosta freddyn imusarjasta ihan hirveesti joutunu köyhtyyn.
 6. RB25DET viritystopic

  Eipä tuolla kombolla ole oikein tehotavotteita muuta, kun pääsis ens kesänä ajaan, kun kori valmistuu. Imusarja vihtu siks, että saa ahtoputket järkevämmin konehuoneeseen.
 7. RB25DET viritystopic

  Orkkis turposta meni pakopesä halki ja hukkis jumiin jo viimekesänä ja oli viriturbo kiin, mut kauppasin sen myös jo eteenpäin. 😂 Ideana olis heittää vaan uudella turbolla ja imusarjalla kone keulille avaamatta ja tehdä sit rahan ja ajan kans kone uusiks myöhemmin.
 8. RB25DET viritystopic

  Minkäs laisia ahtopaineita rb25det kestää vakio kansipahvilla ja vakiosisuksilla? Ens kesäks olis hinku ajamaan, kun tää vuos jää välistä ja budjetti ei kestä koko koneen rakentamista. Perus laakerointi, rengastus ja metallipahvilla kasaminen on yks vaihtoehto, mut ei viittis lähtee siihen ja sit heti vuoden päästä kone kokonaan uusiks tyyppisesti touhuaan. Varmaan löytyy aiemmin kirjotettuna, mut tostä yli 90-sivun topikista en osaa sellasta ettiä oikeilla sanoilla. Ja kuvalla huomioo.
 9. Lisätään listaan siistikuntoinen mokkaratti. 90mm syvä ja halkaisija 350mm. Ilmeisesti joku kopio ruori, mutta jämäkän tuntuinen silti käteen. Nismo drodeerauksella ja kaiverruksella. Hp. 40e. Ja samalla uppia tietty
 10. R33 Rb25DET Projektitopic

  Ainakin tasohionnan tarttee kansi, kun on kerran irrotettu ja metallipahvin pistät.
 11. Tampereen seudun nissanit

  Olikos täällä ketään kuka tunnustaa oleensa ideaparkilla lempäälässä 240z datsunilla tänään 21 päivä? Oli kyl siistikuntosen näkönen laite
 12. Kattoluukku ja poikkituki myyty.
 13. Itselle ylimääräiseksi jääviä skyline r33 gtst spec1 osia myyntiin. -Keskikyynernoja. Mukiteline ja takapenkkiläisten tuhkis mukana. Alareunassa hieman mustaa maalia, mutta muuten siisti ja ehjä. 30e -Kattoluukku 50e -Kattoverhoilu 30e -A-B-C-pilareiden muovit. Kuskin a-pilarin muovissa lisämittariteline kiinni. Könttä 30e -Takakylkien verhoilut 30e -Rb25det tarvike maf+apex kartiosuodatin 50e -Cusco etupoikkituki 40e -Etupuskuri+vilkkujenkuoret. Puskurissa pieni halkema ja käytönjälkiä alareunassa. 100e -Orkkis pissapojansäiliö 20e -Catpak putkisto. Mukana orkkis katti, jolla ainakin viimeks pääsi leimasta läpi, mut vetelee viimesiään. 100e Yhteyttä saa yvllä tai whatsupilla numeroon nollaneljänolla-5277668 Osat sijaitsee vesilahdessa. Mieluiten nouto, mut pienempiä voin lähettääkkin.
 14. Avautukaa tänne!

  Posti.... Onnistunu hukkaan mun auton osat jonnekkin. Eilen tuli viesti, että on perillä postissa ja tänää kävin hakeen niin ei olekkaan sielä vaikka kone väittää. Eikä oo mikään iso toimipiste, että vois isot osat kovin helposti hukkua päivässä varaston nurkkaan.
×