Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Aku313

Klubilainen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Aku313 last won the day on May 14 2019

Aku313 had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Aku313

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 05/01/67
 1. Ajettu 116 000 km. Kotimaasta ostettu 08/2006. Valmistunut linjalta 02/2006. 300hv moottorilla ja CD009 vaihdelaatikolla. Tehtaan jäljiltä pieniä puutteita paranneltu vuosien varrella. Erittäin hyvässä kunnossa. Huollettu säännöllisesti. Hp. 14600€. Ei vaihtoa. Täydellisen huoltohistorian + muut tiedot lähetän mielelläni e-mailina. Kuvia lähetän, jos tapaaminen ei onnistu. Jos tiedät jonkun etsivän tällaista , niin myynti ilmoituksen välittäminen on myös toivottu asia. Kiitos. Auto Vantaalla. Aku 0407757311 tai YV.
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  Mä tuun kanssa, säävarauksella.
 3. 350Z käynnistyy kuumana huonosti

  Kiitokset kaikille myötä eläjille. Super, super kiitokset sulle JV-Z, sä olet nero. Eikä sulla mene hermo, niinkuin mulla . Ja Pexi, sun piuha mahdollisti ainakin mulle lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi kunnon unet. Fyrkkaa paloi vähän turhaakin, mutta eihän se ole mikään harrastus, mikä ei kaikkia rahoja veis? Jos mä olisin tiennyt, että on olemassa noinkin simppelisti sopiva ja käytännössä äänetön pumppu, niin olisin sen vaihtanut heti kun auton hommasin. Tämä mun vakio yksilö on jostain syystä aika hiljainen kabiinista, ei nitise natise. Nyt kun tuo pumpun äänikin on poissa, niin avot. Mukavaa kesää kaikille, ei muuta kuin isompaa sisään!
 4. 350Z käynnistyy kuumana huonosti

  Nokkien asentotunnistimet vaihdettu viime syksynä ja liittimet kiinni. Vikakoodeja ei ainuttakaan. Kylmänä lähtee heti käyntiin, kuumana joutuu sahaamaan.
 5. 350Z käynnistyy kuumana huonosti

  Tulpat Denso iridiumit ja niillä ajettu 20000km. Voishan ne kyllä katsoa, ja vaihdan ehkä samalla varmuuden vuoksi. Eikö noi pitäs kestään vähintään toiset mokomat? Pexi, mä joudun sahaamaan sitä kuumana, kylmänä lähtee heti, hyvä jos avainta edes ehtii kääntää : ) Mä tarvitsen sit jeesiä ton loggauksen kanssa. Mä olen yhteydessä teihin molempiin, katsotaan sitten. Kiitos!
 6. Eli -06 malli lähtee kyllä kuumana käyntiin, mutta joutuu sahaamaan jonkin aikaa. Kylmänä lähtee heti. Vikakoodeja ei ainuttakaan. Nokkien asentotunnistimet vaihdettu varmuuden vuoksi. Maf puhdas ja kaasuläppä puhdas. Vuotoja ei ole. Akku tikissä ja startti pyörii vimmatusti. Ja kaiken tämän lisäksi luettu kaikki jenkkifoorumit läpi. Siellä monella hyvin kuvattuna sama harmi ja ehdotuksia kuntoon saattamiseksi monia. Kuitenkaan lopullista ratkaisua ongelmaan ei ole luettavissa. Coolant temperature sensor menee seuraavaksi tutkintaan. Kaikki ongelman ratkaisu ehdotukset ovat tervetulleita! Kiitos.
 7. Kimppatilaukset

  Courtesy - CZP akselilla ajattelin. Kysyin Courtesylta pelkkiä bensapuolen O-renkaita (21 kpl - 20$), ja näiden rahti on 75$. Jos kimppatilauksella ei saa mitään rahti-etua, niin jääköön tähän. Jos joku kuitenkin kokee, että rahti-etua voisi saada ja tietää miten kuvio toteutetaan, niin laita mulle yv:tä, olen mukana.
 8. Kimppatilaukset

  Laitetaas jo nyt tänne. Oma lyhyt ajokausi on nyt taputeltu ja jotain kilkkeitä tarttis tilailla talven aikana. Kuitenkin niin, että ei jää viime tippaan. Itellä ei ole kokemusta tilaamisesta rapakon takaa, joten jos joku teistä on tilailemassa rompetta, niin lähden kimppatilaukseen mielelläni mukaan. Kiitos.
 9. Uusi Z omistaja kaipaa apua!

  Jag mää tarttisin jeesiä, että mistä lähtisin ettimään vikaa. Eli Z haisee bensalle ajon jälkeen tallissa. Aamulla ei enää haise, eikä tiputa mihinkään, ainakaan lattialle asti. Tyhjäkäynnillä konepelti ylhäällä, niin hieman haisee, kun nenä kiinni moottorissa. Ajossa ei tule käryä sisään, mutta hiljaa ajaessa ikkuna auki taas haisee. Help!
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  Arvosta en tiedä, mutta auton osto kannattaa aina! Tuli toteutettua sellainen haave, joka tässä elämässä pitää vielä tehdä. Siitä seuraavasta elämästä kun ei tiedä. Eli Z:ta tuli talliin ja shakedown suoritettiin viikonloppuna. Tuli auto tutuksi ja vaimokin sanoi, että on tää aika kiva. Ja se on häneltä paljon sanottu. Ajellaan sillä nyt vielä vähän aikaan, ennenkuin laitetaan nukutuspiikki talvea varten.
×