Jump to content

Tuhiis

Vakkari
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Tuhiis

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 04.10.1995
 1. Ota irti ja laita sulkulaippa. Voi olla että se kiinnityslaipan juuresta vuotaa. Ootko varma ettei imuvuotoa ahtoputkissa jos maf käytössä?
 2. Tuntuu niinkuin ca koneessa tarvittaisiin siihen keskelle vielä yksi kiristyspaikka koska en ole 100% varma onko laippa kierossa vai vetääkö jonku muun takia pienen raon siihen väliin. Ei viitsisi suoristaakkaan tai laittaa enää yhtää rahaa kiinni siihen pakosarjaan... Pitänee kysellä jostain uutta topmount pakosarjaa tai tehdä itse.
 3. Vakiot vai paksummat tiivisteet pakosarjaan? Pitäiskö leikata yhtenäinen laippa irti joka sylinterin kohalta ja hioo tasaseks että painais tasasemmin tiivistettä? Tämmösiä nopeita kysymyksiä tuli mieleen tuos kun kuunteli pihinää.
 4. Onko kokemusta arp pulteista peltitiivisteen kanssa? Jostain muistan lukeneeni, että joku suosi vakio tiivistettä kun on paremmat pultit. Tällä hetkellä itselläni on arp pultit ja peltinen tiiviste, eikä ainakaan vielä yhden dynosessarin jälkeen mitään ongelmaa kun ahtoja 1.5bar.
 5. Nismo 555 latenssi?

  Varmaan jo selvinnyt asianomaisille, mutta ihan poikani puolesta kyselen että onko lag sama kuin suuttimien dead time?
 6. Onko ca18det tyhjäkäynti venttiili on/off venttiili vai pwm venttiili? Mitenhän saa toimimaan hyvin megan kanssa vai ostaisiko suoraan toisen venttiilin?
 7. Onko muilla ollut ongelmaa nakutus tunnistimen alla olevan putken kiinni laittamisessa kun kansi ja imusarja on jo paikoillaan? Varmaan helpoin ja kivuttomin tapa olisi laittaa kokomatkalle letkua vai onko jollain protippejä?
 8. Onko kannen ja lohjon välissä olevat holkit vain ohjureita vai onko niillä syvempi tarkoitus? Toinen meni rullalle ja mietein että kai sen saa osumaan muutenkin.
×