Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Juucso

Members
 • Content count

  119
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Juucso

 1. S13 Korisarjat...

  Tra Kyotolta saa.
 2. Minkä näköinen on sinun s13?

  Nää on näitä... Tuli tämä viesti mieleen joten nostellaas tätäkin topiccia! Vielähän se moottorin tartteis, mutta eiköhän sekin sinne syksyllä/talvella istuteta.
 3. Minkä näköinen on sinun s13?

  Raatona.. IMG_3467 by juucso, on Flickr
 4. Minkä näköinen on sinun s13?

  Neinei. Eka ostetaa auto, sitte vanteet ja sitten tarpeeks levee korisarja! Tyylinsä kullakin, mutta mulla on ollut tälle autolle suunnitelma ennenkuin edes ostin sen.
 5. Maantiellä bongattuja?

  s14a äskettäin kajaanissa! Mustasta suprasta lapaa nostettu
 6. Minkä näköinen on sinun s13?

  Eteen 18X12" ET: +24 ja taakse 18X13.5" ET:+16. Sitten siihen vielä 25mm jaonmuutos limput.
 7. Minkä näköinen on sinun s13?

  Kuukauden vanha kuva kun mitään ei ole päässyt tekemään. Tuli muutto eteen ja uudessa harrastetilassa ei oo sähköjä niin hieman vaikea ruveta tekemään mitään kun ei ole eles valoa. Ruma ku korotettu rullatuoli tässä vaiheessa, mutta eiköhän se siitä etene kunhan saa sähköö ja paineilmaa!
 8. Päivän rassailut

  Autoon ei koskettu, mutta jenkkilöihin/japaniin (En oo varma kummassa paikassa keskusvarasto on) lähettelin kyseylä, että paljonkos olisi korisarjan toimitus suomeen. Näytti tuote olevan loppu, mutta siitä nähden. Toivottavasti ei aivan kauhea olisi, koska muutenkin toi sarja maksaa hunajaa! 700USD näyttää olevan eri firmalta postitukset samalle korisarjalle USA:sta. Katsotaan millon tulee vastaus.
 9. Alright! Pistetään vaan sillä metallipahvilla kun kyllä se tuntuu noin x100 kertaa paremmalta idealta kuin vakio. Ja pistetään ny ne ACL lakrut kerta ne on jo tulossa.
 10. Nepä kun on sitä mieltä, että vakiot oli 200hp tai 500hp..
 11. ACL laakerit kiertokankiille ja kampiakselille vai vakiot? Cometecin kansipahvi vai vakio? USA:n pojjat sitä mieltä, että vakiot ja täällä näyttää, että kaikki laittaa ACL lakrut ja cometecin pahvin.
 12. Hymyä peliin

  Koko moottorin tiiviste sarja tuli tänään! Alkuperänen näytti olevan! Pääsee kohta kasaamaan kunhan on lohko käytetty oikasussa ja lakrut tulloo!
 13. Voi perse.. Saiskohan tota jostain ulkomailta hommattua. Tais jäädä siihen All Black konehuone suunnitelmat! >
 14. Mistä voi yksityinen hommata vht wrinkle plussaa? UK:sta eivät suostu lähettää ja suomessa eivät myy. Prkl
 15. Päivän rassailut

  Konetilan värimaailma alkaa ruveta olemaan tiedossa..
 16. Mistä tietää mitkä on auton "äärilinjat"? Voihan vaihdettu takapuskuri olla vaikka 20cm pitempi kuin vakio. Spoileria tässä nyt mietin kun ei saa mennä ajoneuvon äärilinjojen yli jalankulkioiden turvallisuuden vuoksi.
 17. Avautukaa tänne!

  Eipä sinne konttorille kerenny! Jospa sitä ensviikolla tai sitäseuraavalla kun loma alkaa..
 18. Avautukaa tänne!

  Koitin mä mut tänään ei oo järki luistanu.. Kerro vaan Ja poikkeuslupa 9cc varmaanki myönnettäisiin.
 19. Avautukaa tänne!

  Itseäni lainaten, olisikohan sellanen konsti mahdollinen, että käyttäisi lohkon oikasulla eli ottais siivun pois. Sehän laskee litratilavuutta ja tuollainen 9cc pois ottaminen ei varmasti kovin isoa "viipaletta" lohkon päältä tartteis.
 20. Avautukaa tänne!

  No voi perse ku mä laskin suoraan 2400x1.25.. Pitääpä silti kiusata katsatajaa!
 21. Avautukaa tänne!

  Joo ja isällä olis ylimääränen tekniikka.. Pitää käydä konttorilla kysyy ja kattoo mitä sanovat. Jos saa laittaa niin pitää ruveta polvillaan rukoilee jotain kauheeta alennusta!
 22. Avautukaa tänne!

  Pitää käydä kyselee. Kiinnostaa ihan perhanasti saako suomessa laittaa 2JZ koneen S13 koriin vaikka ei varmasti ikinä tule laitettua.
 23. Avautukaa tänne!

  Mistään ei löydy tietoa mikä luetaan auton sisarmalliksi! Tai sitten en osaa käyttää googlea. Prkl.... >
 24. Päivän rassailut

  Luulin, että velottaavat ainakin 100€ ku vaihdetaan tommosiin pieniin. Pitääpä käydä ostamassa tommoset!
×