Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Holdren

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Holdren

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 10/10/94
 1. r33 s1 puutuu kesken vedon

  On se nyt kumma tapa ihmisillä, kun laitetaan uutta palikkaa säätämättömään koneeseen kiinni ja kuvitellaan että sillä veetään jo täyskaasuvetoja motarilla ja veetään 10h drifting sessioita paikallisen esson pihassa. Kyseessä oli siis varovasti kokeilua tallin ympäri, että pätkiikö se ja onko kenties puolissa vikaa kun tuntu että ei yhtään paineen alla toimi. Joo eiköhän tässä jo vastaus selvinnyt, lukkoa vaan.
 2. r33 s1 puutuu kesken vedon

  Tarkotushan se onkin säätää, mutta ennenkun vie säädätettäväksi olis ihan jees tietää että onko tuo normaalia käyttäytymistä autolta joka ei ole säädöissä vai onko muualla vika. Säätämättähän nämä on hyvä jättää.
 3. Kyseessä siis kaverin r33 gtst s1, nistunen eculla, 550cc suuttimet, z32 maf. Ei säädöissä. Eli siis palikat paikallaan ja kesken vedon heti kuorman alla tuntuu puutuvan. Ykkösellä meno tökkää 4500 rpm kohilla ja hyvällä pätkimisellä jatkuu abaut 5800rpm paikkeille missä auto alkaa taas pelaamaan ja rykäsee rajottimelle. Tulpat vaihdettu iridiumeihin sekä jokaisessa puolassa halkeama joita tosin on yritetty vähän korjailla teipillä. Alkuperäsellä maffilla ei anna check engine valoa mutta z32 maffilla antaa. Omat johtopäätökset ollu nyt että VAG-puolat tilaukseen ja uutta yritystä. Onkohan muilla ollut vastaavanlaisia ongelmia?
 4. Ilmoituksia nettiauto yms.

  http://www.nettiauto.com/nissan/skyline/6771902 Siinä näköjään saman auton pikkuserkku ?
 5. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Mullekkin väitti ettei ollu huomannu koko systeemiä
 6. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Ihan swappi käsittääkseni. Ja väitti se kyllä että ois isolla laatikolla ja jollain kunnon lukolla, mutta kun ei aluks ees kertonu että on vaparista rakennettu niin enpä nyt sitten oikein tiedä uskoakko. Tuo vaparisysteemikin tuli ilmi kun huomas että eihän tossa oo niitä mittareita kojelaudalla ja pyysin tyyppikilvestä kuvan niin siellähän se RB25DE tönötti. En mene spekuloimaan "salasko" Viherkoski tuota sen enempää, mutta todennäkösesti kyllä oli jo tiedossa. Itse kyllä pyytäisin nähä auton ihan nosturilla, voi olla ihan asia kampe jos on kunnolla rakennettu.
 7. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Viherkoskella aka JDM Tradingilla oli myynnissä vielä viime kesänä, vaparista rakennettu. Ei tuntunut oikein olevan täysin varmaa tietoa, millä laatikolla ja perällä tuo on.
 8. Projekti r34 gtt vm.98

  Eikö noita takakylkiä löytyny muuten muovisena mistään? Voi olla aika ynsee aina kerran vuodessa maalailla niitä
 9. Projekti r34 gtt vm.98

  Ei saatana tuo on hyvännäkönen. Myytkö?
 10. Lähinnä ihmettelin ääneen, että miten vähän noita on myynnissä.
 11. Missä ihmeessä kaikki getarit on? Onko ne niin rakkaita että kukaan ei raaski niitä nettiautoon pistää Pistäny merkille kun ei tuolla oo pitkään aikaan oikein ollu mynnissä kun 1-2kpl.
 12. Ilmoituksia nettiauto yms.

  http://www.nettiauto.com/nissan/skyline/6026780 Nyt jos jollain löytys tästä tietoa niin olis jees.
 13. Joo hainkin tuolla mun kysymyksellä lähinnä ajo/kyydissä olo -kokemuksia tuosta R34:sesta, en niinkään teknisiä eroja Aika kumma, luulin aina että tuo R34 olis jotenkin ylijumala-malli tuon päivittyneen ATTESSA-järjestelmän myötä + mitä muita kilkkeitä siinä nyt olikaan lisätty. Mites kun sulla näyttää ainakin että on/on ollu molemmat kuningas-mallit niin onko se R34 GT-R ollut hintansa väärti vrt. R32 GT-R? Kun nuita R32sia näyttää saavan ihan järkihintaan ja sitten lähinnä jos R34sta halajais niin pitäs tuoda ulkomailta ja ei varmasti kovin paljoa alle kolmen kympin pääse, ennenkuin on Suomen kilvissä.
 14. No huhhuh. Koitin etsiskellä täältä foorumiltakin kokemuksia tuosta R34 getarista, mutta ei tuntunut löytyvän. Vähän silmäillyt tuollasia, että jospa lähitulevaisuudessa Supra vaihtuiskin tuollaseen, niin olis kiva kuulla miten tuo eroaa aiemmista gtr-malleista.
 15. Pidemmän aikaa jo miettinyt, että montahan noita R34 getareita on Suomen kilvissä? Kellään tietoa?
×