Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Lellona

Members
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Lellona

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 08/21/66

Recent Profile Visitors

978 profile views
 1. Kysyin Zuikkikselta. Ei saa mitään ennen kuin saa hommattua lisää osia. Osat on sillä finitto. Ja jos en väärin ymmärtänyt niin nuo holskut tekee conversion alkuperäiseen valon"heittimeen" eikä jälkiasennus "valoon"
 2. Moro. Onko kellään kokemuksia kyseisen yrityksen valomuutoksista? http://headlightconversions.com/ Konversion hinta nopeesti katsottuna rahtineen n. 300 eur. Mites tuosta osakaupasta? https://www.myjdm.de/nissan/nissan-skyline-r33-gtst/?p=1
 3. Edellisessä r33 ssa tuo BTDC pysy 15° tyhjäkäynnillä kuin atomikellossa Samaten pysähtyi kierroksilta tultaessa tuohon 15 asteeseen eikä vaeltanut. Siinä oli myös tyhjäkäynti rpm n. 750. Veikkaan edelleen CASin laakerit ja lisäksi polttoainepumppu ja/tai paineen säädin kun veti laihalle vedossa.
 4. A/F Alpha% onreilusti yli 100 eli ei pako/imu puolella vuotoja jos ymmärrän tuon datan oikein?
 5. Moro. Onko tietoa mikä vaivaa syyskuussa japseista tullutta r33 sta? Pääsin ekaa kertaa ajaa laitetta piuha (ecutalk) kiinni läppärissä. Huomasin heti että BTDC aaltoilee tyhjäkäynnillä 5 ja 15° asteen välillä. Vedossa ajoitus menee alle 20° ja seokset laihalle jos tulkitsin oikein ecu talkin dataa. Katso kuvat. Onko CAS vika vai jtn muuta???? Vakio RB25DET paitsi 3"catback ja HKS sieni (Cuscon coiloverit, Impulin poikkituet) Tuosta Skylinessä oli mennyt ns. rahtimatkalla akku paskaks ja luulin että se on syynä pieneen "rötäämiseen" nyt lähtee sahaamalla käyntiin eikä niin kuin pitäis eli hörähtää heti.
 6. Mittaristossa on tuo ledipolttimo (sisässä näkyis olevan mikrosiru) johon tulee piuhat "piirilevystä" niin se ois se airbagin valo, ja se syttyy kun piuhoihin antaa 12v. Mutta kun kytkee mittariston omat johtosarjat ei tapahdu mitään. Vähän aikaa sitten hävis käsijarrun valo ja ovi-auki valo??? wtf? Tuo oranssi piuha on vissiin jotenkin yhteydessä nopeustietoon / ecu:un?Help, tarjoon apsilla ruuat jos vika löytyy....
 7. Ei oo onneksi kun kuskin bagi. Mitä tarvii muutoskatsastukseen? Bagivalo pois? ratista jos ottaa itse bagin pois, mitä ongelmia se aiheuttaa? Siinähän on hicas yms. roinaa ja oma ecu bagille kyynertuen alla? Tarviiko jonkun paperin, kun suomalainen virkamies kun on mitä on???
 8. Ei hajuakaan, vielä. Katsuri pisti "hylätty" kun ei airbagin valo pala ollenkaan. Mitään muuta vikaa ei ollut autossa. Polttimo puuttui kokonaan airbagin kohdalta, ostin uuden alkuperäisen, eikä pala vieläkään? Voiko muutoskatsastaa ilman bagiä? Onko kokemuksia? Paperit mistä? R33 GTS-T 1995.
 9. en tiedä tosta, mutta mikä on toi piuhanippu (katkaistu) joka tulee virtalukolta?? ja mikä on toi EMO3 purkki?? Airbagin valo ei syttynyt vaikka vaihdoin polttimon. R33 GTST on kiesi.
 10. Lambda tuli DHL:llä viikossa kaukoidästä.... Lambda vaihdettu, just samanlainen ulkoisesti? Ja VITTU alkaa vituttaa. TYhjäkäynti hävis kokonaan, tasakaasulla röpöttää ja nykii, vedossa (kohtuu hyvät vedot) mustaa savua ja vaihtaessa metrin tulipalo putken päässä. Kone kuumaks ja päästömittaukseen. CO 8,0 - 9,0 ja HC 600-700, Lambda 0,8 !!!!!!!! Vanhalla pysy sentään CO 2-3 ja HC 200-300. Mitä helvettiä tolle tekee?
 11. No vaikka 17.5 lauantaina vois tehä ja halvalla tarkoittaa että molemmat on tyytyväisiä vaihtuvaan rahamäärään :-D , Nokialle ei oo pitkä matka täältä. Hierotaan asiaa mailissa?:-)
 12. No vaikka 17.5 lauantaina vois tehä ja halvalla tarkoittaa että molemmat on tyytyväisiä vaihtuvaan rahamäärään :-D , Nokialle ei oo pitkä matka täältä. Hierotaan asiaa mailissa?:-)
 13. Kuka vaihtaisi mulle halvalla kytkimen? Tuli just uusi kytkin postissa Clutchmaster Stage 4-6 keraaminen sintteri, niin ja auto R33 skyline GTS-T rb25det. Seuraavana pitäisi laittaa greddyn jakopää, rullat ja vesipumppu. Löytyykö ketään jolla on tilat ja työkalut, hinnat voin sopia sähköpostilla.
×