Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Mikaz

Members
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mikaz

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 03/06/86
 1. Jääkiekkospekulointia

  Vs: Jääkiekkospekulointia Olihan se ruma taklaus, mutta kummasti Mikkola teki "mikko rauteet" ja taas tänään täydessä iskussa.
 2. Lemmikkisi.

  Vs: Lemmikkisi. 4,5kk Cavalier king charlesin spanieli
 3. 2010 inttiin menijät

  Vs: 2007 inttiin menijät Kyllä se niin on pojat, että parhaimmat kyydit tarjoaa zil. Eipä noita taida kyllä muualla enää ollakaan käytössä kuin parolannummella.
 4. 2010 inttiin menijät

  Vs: 2007 inttiin menijät Ei se vuosikaan paha ole, se on vaan ihan helvetin pitkä aika.
 5. 2010 inttiin menijät

  Vs: 2007 inttiin menijät Mitä olisikaan armeija ilman kunnon tornareita?
 6. Vs: Varastettu Work vanteet ja Origin Labs puskuri 10 000kr eli noin 650euroa. edit. Olinkin hidas
 7. Vs: Opastusta DVD- soittimen ostoon Ymmärsinkö nyt oikein, että soitin tulisi vain musiikki käyttöön? Eikös siinä tapauksessa joku vanha tietokonekin kävisi? Kiintolevylle mahtuu enemmän musiikkia kuin dvd:lle. Ja dvd-asemat ei juuri mitään maksa.
 8. 2010 inttiin menijät

  Vs: 2007 inttiin menijät Arvatkaa mikä vituttaa enemmän kuin inttiin meneminen? No tietenkin se, että joutuu meneen inttiin 2. kerran. Maaliskuussa oon menossa kärsiin loput n.150 aamua mitä vielä on jäljellä.
 9. GIS

  Vs: Gis 7 Mistä porukka on tota ostellu? Googlettamalla en löytäny muista verkkokaupoista myynnistä kun cdon.comista.
 10. Kortti hyllylle/Sakot!

  Vs: Kortti hyllylle/Sakot! Pieni OT tähän väliin. Oli Hämeenlinnan kaupunkiuutisten poliisi palstalla juttu miehestä, joka oli jäänyt kiinni kortitta ajosta. Tässähän ei sen kummenmin mitään erikoista, mutta oli vasta 27:s kerta vuoden sisään kun ko. mies on jäänyt kiinni kortitta ajosta. Nopeesti laskettuna 27/12=2,25. eli keskimäärin joka toinen viikko.
 11. Kortti hyllylle/Sakot!

  Vs: Kortti hyllylle/Sakot! Juurikin näin JOS on syntynyt ennen vuotta 85 ja näin ollen ei ole ikinä mopokorttia tarvinnut.
 12. Kortti hyllylle/Sakot!

  Vs: Kortti hyllylle/Sakot! No tuota olis kannattanu miettiä ennen kuin kaahaa toista sataa taajamassa. Olit varmasti kuitenkin tietoinen siitä, että siitä tulee seuraamuksia jos jäät kiinni. Ja tohon mopo juttuun, että noin se on kuten puuhis sanoi.
 13. Nissaneiden ruostumisesta

  Vs: Nissaneiden ruostumisesta Primerat on valmistettu britanniassa ja almerat japanissa.
 14. Vs: S13 200sx ja S13 240sx samaa mallisarjaa? Täkäläinen 200sx on malliltaa rs13. 240sx puolestaa ms13. Mutta samaa malliperhettä ovat.
 15. autonvalintakriteerinne?

  Vs: autonvalintakriteerinne? Hyvännäköinen, takavetoinen, turbo (+ tyttöystävä tykkää)
×