Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Tanelos

Members
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Tanelos

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 04/28/94
 1. Tämä oli kyllä jo tiedossa, menee vaan leima muutaman päivän päästä umpeen eikä kerkeä osat tulla amayamalta. Mutta ei kait se auta kun pistää tilaukseen.
 2. R33 gtst tarvis koiranluut eteen, saiskohan motonetistä jonkun toisen nissanin tiedoilla sopivia?
 3. RB25DET viritystopic

  Vastaan itselleni Hätähousuna laitoin jo kiinaveivit tilaukseen. Mites ootteko käyttäny noita jossain koneistamolla tarkistuttamassa ennenkuin lyönyt autoon kiinni?
 4. RB25DET viritystopic

  Mäntävaurion myötä rb25 remppa menossa ja wisecot pitäs laittaa tilaukseen heti kun selviää riittääkö 86.5mm poraus 1 sylinterille. Mites noi vakio kankien kestävyys? Tehotavoite n.400hp mutta tiedä nyt sitten kuinka nopeesti tohonkin kyllästyy. Kumpaako kannatatte vakio kanget vai markkinoiden halvimmat alle 300€ kiina h-profiili veivit? Budjetti aika tiukka. Saa myös ehdotella edullisia kankia, ja muita parannuksia mitä koneelle olis hyvä tehdä nyt samalla kun on paloina.
 5. Mulla gt28rs ar86 hukkaportin kellolla ollut ca:n kyljessä. Käytetty ja tuli auton mukana. tarkkaa ajomäärästä ei tietoa mutta toimivana purettu

  rosterinen pakosarja myös ca18det '

  yhteensä 450e

 6. Joo näin vähä arvelinki, myyjän mukaan toimivasta koneesta purettu, hyväkuntoinen . tänää siis hain ton vasta postista. Jos jollain oikeasti hyväkuntoista ca kampuraa myydä niin laittakee yv.
 7. Käytin Ca18det kampiakselia koneistamolla ja oli kuulemma 8 satkua heittoa, käski mun selvittää paljonko saa maksimissaan olla, ja manuaali näyttäis 0.025 mm. Eikös tuo ole vain 2 ja puol satkua?
 8. Ahtopaine ongelmaa.

  B450L lukee suuttimien kyljessä.. muistaakseni jostain toisesta japski autosta peräisin.
 9. Ahtopaine ongelmaa.

  Pitää tarkastaa toi numero / numerosarja heti kun kerkeää tallilla käydä!
 10. Ahtopaine ongelmaa.

  Uudet tulpat haettu, kokeiltu vakio 1.1mm kärkivälillä sekä 0,8mm kärkivälillä, ei vaikutusta. Vag puolat kiinni.
 11. Ahtopaine ongelmaa.

  Ahtovuoto havaittu ja korjattu, ongelman laatu samalla muuttui. Nyt kun lähtee vedättämään niin pätkii / röpöttää ja pahasti... alipaineiden puolella toimii ok. Mitähän sitte seuraavaks? Säädössä ei oo vielä käytetty, mutta tuntuu että on vielä vikaa jossain muussakin. Vielä kun oli ahtovuotoja niin toimi melkeen paremmin, niin kauan että ahdot katos.. nyt kun ahtovuodot korjattu niin voisko käydä liian rikkaalla? Ecu siis säädetty 444cc suuttimille ja 450cc suuttimet autossa kiinni, et ei kuiteskaan hirveesti isommat.
 12. Kyseessä siis s13 ca18det, ja ongelmana että paineet nousee normaalisti 1bar, mutta heti kun saavuttaa tuon 1 bar paineen, ahdot tipahtaa täysin. Kun kokeiltiin ajaa 0.5 bar paineilla, niin ahdot pysyi säädetyssä, mutta korkeammilla kierroksilla taas vedot heikkeni ja ahdot katosi. Mihinkä tuo vois viitata? Ongelmaa bensapuolella? Ahtovuotoja? Talven aikana kone täysin rempattu + uutta osaa mm. Walbron bensapumppu, ahtoputket + cooleri, s14 ahdin, pakosarja + 3" putkisto, skyline maff, 450cc suuttimet, Z-power kuulajousiventtiili, ECU Z-power lastulla (säädetty 444cc suuttimille + skyline maffille @1.2bar, vanhan omistajan toimesta).
 13. Eli kyseessä Ca18det, ja kampiakselin hihnapyörä pitäis saada irti, mutta tuntuu olevan jämähtänyt kiinni ja pahasti. Eli miten tuo normaalisti kuuluisi irroittaa? Vaatiiko jonkin ulosvetimen? Ja kyseessä siis jakohihnan hihnapyörä.
×