Jump to content

Tanelos

Vakkari
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Tanelos

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 28.04.1994
 1. Mulla gt28rs ar86 hukkaportin kellolla ollut ca:n kyljessä. Käytetty ja tuli auton mukana. tarkkaa ajomäärästä ei tietoa mutta toimivana purettu

  rosterinen pakosarja myös ca18det '

  yhteensä 450e

 2. Joo näin vähä arvelinki, myyjän mukaan toimivasta koneesta purettu, hyväkuntoinen . tänää siis hain ton vasta postista. Jos jollain oikeasti hyväkuntoista ca kampuraa myydä niin laittakee yv.
 3. Käytin Ca18det kampiakselia koneistamolla ja oli kuulemma 8 satkua heittoa, käski mun selvittää paljonko saa maksimissaan olla, ja manuaali näyttäis 0.025 mm. Eikös tuo ole vain 2 ja puol satkua?
 4. Ahtopaine ongelmaa.

  B450L lukee suuttimien kyljessä.. muistaakseni jostain toisesta japski autosta peräisin.
 5. Ahtopaine ongelmaa.

  Pitää tarkastaa toi numero / numerosarja heti kun kerkeää tallilla käydä!
 6. Ahtopaine ongelmaa.

  Uudet tulpat haettu, kokeiltu vakio 1.1mm kärkivälillä sekä 0,8mm kärkivälillä, ei vaikutusta. Vag puolat kiinni.
 7. Ahtopaine ongelmaa.

  Ahtovuoto havaittu ja korjattu, ongelman laatu samalla muuttui. Nyt kun lähtee vedättämään niin pätkii / röpöttää ja pahasti... alipaineiden puolella toimii ok. Mitähän sitte seuraavaks? Säädössä ei oo vielä käytetty, mutta tuntuu että on vielä vikaa jossain muussakin. Vielä kun oli ahtovuotoja niin toimi melkeen paremmin, niin kauan että ahdot katos.. nyt kun ahtovuodot korjattu niin voisko käydä liian rikkaalla? Ecu siis säädetty 444cc suuttimille ja 450cc suuttimet autossa kiinni, et ei kuiteskaan hirveesti isommat.
 8. Kyseessä siis s13 ca18det, ja ongelmana että paineet nousee normaalisti 1bar, mutta heti kun saavuttaa tuon 1 bar paineen, ahdot tipahtaa täysin. Kun kokeiltiin ajaa 0.5 bar paineilla, niin ahdot pysyi säädetyssä, mutta korkeammilla kierroksilla taas vedot heikkeni ja ahdot katosi. Mihinkä tuo vois viitata? Ongelmaa bensapuolella? Ahtovuotoja? Talven aikana kone täysin rempattu + uutta osaa mm. Walbron bensapumppu, ahtoputket + cooleri, s14 ahdin, pakosarja + 3" putkisto, skyline maff, 450cc suuttimet, Z-power kuulajousiventtiili, ECU Z-power lastulla (säädetty 444cc suuttimille + skyline maffille @1.2bar, vanhan omistajan toimesta).
 9. Eli kyseessä Ca18det, ja kampiakselin hihnapyörä pitäis saada irti, mutta tuntuu olevan jämähtänyt kiinni ja pahasti. Eli miten tuo normaalisti kuuluisi irroittaa? Vaatiiko jonkin ulosvetimen? Ja kyseessä siis jakohihnan hihnapyörä.
×