Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Dreadnaught

Klubilainen
 • Content count

  505
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Dreadnaught last won the day on June 5

Dreadnaught had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About Dreadnaught

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 09/02/80
 1. Vapaamuotoista keskustelua

  Ai saakeli kun siisti pätkä! Mulla ois kanssa ollu kuvauskalustoa mutta en jaksanut ottaa kun meni eilen detailoideissa niin myöhään. Kiitos kun kuvasit. Oma putkisto kuulosti hiton siistiltä ulkopäin
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  370:ssä ainakin kylmää alkaa puskea aikalailla samantien. Siitä on aikaa kun mulla oli 350 mutta muistelisin että sen kanssa myös alkoi tosi nopeasti puskemaan kylmää.
 3. Vapaamuotoista keskustelua

  BK:han siinä on nykyään ja siinähän tavattiin viimekin vuonna. Kannatan tätä ehdotusta, koska sitten saadaan porukka nätisti samaan jonoon.
 4. Vapaamuotoista keskustelua

  Juhannusaaton projekti: kajarien päivitys. En varmaan muuten olisi tehnyt näin pian mutta matkustajan puoleinen kajari oli paskana ja rätisi aina kun matalia taajuuksia. Tilalle tuli Focal PS 165FX, jotka mahtuivat adapterien kanssa juuri ja juuri. Veikkaisin, että clearancea ikkunamekanismiin jäi muutamia millimetrejä. 370Z:n diskantit dashboardissa ihan tuulilasin tuntumassa kiinni neljällä ruuvilla. 3D-tulostin sopivat adapterit, että sai aftermarket diskantit suoraan orkkiksien paikalle. On kyllä niin paljon helpompi auto audion kannalta kuin 350Z. Siis saada kuulostamaan hyvältä. Ja just noi diskantit on tehtaalta jo hyvissä paikoissa, 5 kybäsessä diskantit surkeassa paikassa kuuluvuuden kannalta. Seuraava proggis audion kannalta olisi takakonttiin stealth subbari vararenkaan sisään. Suunnitelmissa joko 8” tai 10” shallow mount ja lasikuitukotelo. En ole ikinä tehnyt lasikuidun kanssa mutta eiköhän se ole opeteltavissa.
 5. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla on kanssa keula ihan hirveässä kunnossa. Koko auton ylimaalaus olisi houkutteleva siinä mielessä, että saisi paremman maalin kuin Nissanin surkea tehdasmaali.
 6. Kaasuläpän kalibrointi ei onnistu

  Mun edellisessä 350 zetassa oli kanssa imupuolella vuoto mutta en millään löytänyt sitä. Oli kaasuläpän tiivisteessä ollut. Ei löytynyt starttipilotilla vaikka kuinka ruiskutteli. Oireena oli, että joskus kuumana käynnistettäessä kierrokset laski niin alas, että auto saattoi sammua ellei antanut pientä näpäytystä kaasua. Eli jos on vuoto niin se saattaa olla niin pieni, että on hiton vaikea löytää starttisprayllä. Minunkin kohdalla sen vuodon löysi vasta seuraava omistaja.
 7. Vapaamuotoista keskustelua

  Pioneerin halpispään SPH-DA130 soitin asennettu. Johtosarjasta tuli aika eeppinen kun siinä oli Pioneer, Connects2, antenniadapteri sekä rattinapit tulkkaava purkki samassa. Mutta olin tehnyt sen verran ansiokasta työtä, että viritys toimi kertalaakista. Eniten meni aikaa dashin purkuun ja takaisinkasaukseen. Oli myös airbag-valon kanssa pieni välikohtaus mutta sain sen nollattua. Otti ilmeisesti hernettä nenään kun mulla oli soittimen koekäytön aikana yksi airbag-indikaattorivalo irti. Löysin kuitenkin jenkkien 370Z foorumilta ohjeet valon nollaukseen.
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Epäonnea riittänyt matkassa! Jos vaan saat auton nippuun niin ehdottomasti paikalle. Milloin olisi realistista odottaa, että se on ajokunnossa?
 9. Vapaamuotoista keskustelua

  Tänä kesänä taas zetamiittiä? Olisi kiva turista taas face to face. Helppo ratkaisu olisi taas se sports car breku, vaikkei se aamiainen ole mun mielestä mikään ihmeellinen ja tapahtumakin jo vähän nähty, mutta ihan kelpo viitekehys miittaamiseen.
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  Uusi Supra vaikuttaa todella herkulliselta! Mulla ei ole mitään tunnesidettä vanhaan Supraan eikä 2JZ moottoriin niin en pane pahakseni, että on bemarin moottori. Kaikki kunnia Toyotalle, että ylipäänsä tekivät kaksipaikkaisen urheiluauton. Ei tunnu Nissanilta enää onnistuvan. Jännä nähdä mikä tulee olemaan hinta Suomessa. Ja voihan tällaisen uittaa käytettynäkin sitten joskus. Laitetaan harkintaan 370 zetan seuraajaksi sitten joskus jos Nissanilta ei ole siihen mennessä tullut mitään. Omassa 370Z mittarissa vasta 32 tuhatta mailia niin ei ole vielä ajankohtainen siinä mielessä
 11. 350Z käynnistyy kuumana huonosti

  Akun kanssa juteltukin tästä ongelmasta ja mä heitin veikkauksena kampiakselin asentotunnistimen. Googlailin myös nyt vähän lisää ja tässä videolla jollain 370 zetan omistajalla sama, että lämpimänä lähtee huonosti. Vika oli ollut vuotavat suuttimet.
 12. Vapaamuotoista keskustelua

  Erittäin totta. Esim. mun Seatissa en näe mitään syytä lähteä vaihtamaan soitinta kun siinä on valmiina Carplay, Android Auto, navigointi sun muut. Vanhemmissa autoissa tämä tarve vaihtaa soitinta.
 13. Vapaamuotoista keskustelua

  Laitoin tilaukseen Saksan Amazonista Pioneer SPH-DA130 soittimen ja pari adapterikaapelia. Mulla oli 350Z:ssa ton soittimen edeltäjä SPH-DA120 ja se toimi Carplaynä riittävän hyvin, joten päätin laittaa samasta sarjasta soittimen. Yleisesti ottaen ketuttaa näissä autosoittimissa se, että samaan aikaan kun puhelimet ja tabletit menneet hulluna eteenpäin prossutehon ja näyttöteknologian osalta niin nämä autosoittimet edelleen 800x480 ja nykivät UI:t. Kenwoodilta oli tullut joku missä huima 1280x720 reso mutta sitä ei saa Euroopasta ja hinta lähes tuhat dollaria! Toi Pioneerin SPH-DA130 oli vähän päälle 300 euroa.
 14. Vapaamuotoista keskustelua

  Paras korjaus Bosen vehkeisiin on repiä ne helvettiin koko autosta 350Z on tosin helvetin haastava auto saada audiot kuulostamaan hyvältä, vaihdoin itse kaiken aftermarket kamaan ja ei silti kuulostanut ikinä omaan korvaan loistavalta, korkeintaan välttävältä. Iterakentamani 10" JL Audion elementtiä käyttävä subbari kyllä potki niin perkeleesti, että sitä on vähän ikävä. 370Z:ssa mulla base audio ja se kuulostaa 100x paremmalta kuin 350Z:n Boset mutta hitto soikoon matkustajan puoleinen elementti lahosi ja alkoi särkeä viime syksynä. Eli tänä kesänä edessä päivitys. Ajattelin laittaa Carplaytä tukevan 2DIN-soittimen ja Focalin kaiutinelementit. Subbaria sitten ehkä joskus myöhemmin.
 15. Vapaamuotoista keskustelua

  Noihan on Nismo V3 etupuskurin kopioita. Samaa mieltä, että nuo aiemman version rivat näyttää rumilta ja ylempi on hienompi. JV-Z: en oo softannu, hitosti osamaksuja vielä jälellä ja viiden vuoden takuu, mitä en halua lähteä tässä vaiheessa voimalinjan osalta vielä sössimään. En välttämättä lähde myöskään vaihtamaan putkistoa, kun tän on tarkotus olla vaan rivakampi kauppakassi. Puoliso ei välttämättä myöskään arvostaisi pakosoundeja kauppareissuilla käydessään. Pitää kyllä koodata feikkimoottoriäänet veke. Noloa kun valmistajat laittaa noita autoihin. Uudemmissa 370 zetoissa on kanssa joku äänigeneraattori mutta onneksi ei omassa 2011 vuosimallissa.
×