Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

janzpeetter

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About janzpeetter

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 08/23/88
 1. Mistä sopiva laippa pakosarjaan kiinalaista 60mm hukkaporttia varten? V-band laippa. Onko nuo jotain perusmalleja mitä laitetaan esim pakoputkiin? Kiitos ja anteeksi!
 2. X-Trail 2.2 dCI -06 kulutus

  Itselläni oli myös x-trail BENSAkoneella ja siinä oli suunnilleen vastaavat lukemat.. Ajatko neliveto päällä? Ei tuollasen dieselin ainakaan mun mielestä pitäs nuin paljoa kuluttaa..
 3. Jos sulla on ne projektorit paikoillaan ja niistä tulee oikeenlainen valokuvio nii mars mars A-Test:iin hakeen lausunto valokuvion soveltumisesta Suomen liikenteeseen! Ainii.. Ja laita niitten projektorien sisälle h7 polttimot xenonien sijaan nii ei tarvi ruveta väsään valonpesimiä.. Ainaki katsastuksen ajaksi!
 4. Itse olen nyt vuoden ajellut stagealla "dot-kuviolla".. katsastuksessa oli paikoillaan eri auton umpiot ja projektorit oottais asennusta alkuperäsiin umpioihin.. Suora kuvio onnistuu xenon umpiossa polttimon varjostinta muokkaamalla(ehkä myös ns. E-kuvio, en vaan jaksanu tutkia), bongasin joskus netistä ohjeen mutta en just nyt löytäny sitä... Niin olikos tuossa muuten xenonvalot?
 5. Astra F elvytystä

  Kaveri tainnu tehä ennenki peltitöitä! Komeaa jälkeä!
 6. Hmm.. joskus tormänny vastaavaan mutta ääni kuului tuosta vieressä olevasta relerasiasta.. oli yhden releen pinnikontaktit hapettuneet ja ruosteessa niin avasi ja sulki kärkiä koko ajan.. lähti ihan mukavat sävelet ja kyseessä oli juurikin almera..
 7. Skyline kilvitys FAQ

  Noniin, nyt on Stagea peltikilpien välissä. Hiukan kesti kun todistuksen "aitoa" kappaletta ooteltiin, konttorin kaveri ei uskaltanu kilpiä antaa ennenkuin lappunen on fyysisesti suomessa. Takapenkille en tehny sen kummempaa kun laitoin keskipaikan turvavyön penkin alle, ja perustelin hienosti kuinka kahden lastenistuimen välissä ei mahtuisi kukaan istumaan. Valoasian ratkaisin perinteisesti, eli nakkasin keulille kauniit f-korisen astran lyhdyt joihin siis pelkät lyhyet kytkin toimimaan. Valitettavasti unohdin ottaa kuvan tästä kauniista yhdistelmästä. Ja pesuriakaan ei tosiaan tarvinnut näille valoille..
 8. Micran käynnistysongelma

  Voiskohan olla jotain niinkin yksinkertasta kun virtalukonpohja?
 9. Omista kokemuksista voin sanoa että ei tee. En kylläkään ole kokeillut bilteman tavaraa.. Jotain perus varaosaliikkeen myymiä joskus kokeiltu, ja ei pysy liimauksissaan kahta päivää pitempään.
 10. Tuskin siellä edes laakeria on.. ei nuissa etuvetosissa yleensä ole. Tosin en yhtään p12 kytkintä ole vaihtanut. Viisaammat korjatkoot.
 11. Skyline kilvitys FAQ

  Kattos perkaletta.. Kiitos Joni vinkistä! Jotenki elin siinä kuvitelmassa että se asiantuntijan lausunto vaatis kuitenki sen "hirvipiikin" sinne kuvioon kun eivät enää ton ikäseen niitä dot valoja kelpuuta. Toki olishan se piikki kiva olla siellä mutta eiköhän tuo suoraki toistaseks riitä! On muuten tossa vermeessä iha järettömän hyvät orkkisvalot.. Ps. Oli muuten aika työlästä mutta viihdyttävää kahlata tää topicki läpi!!
 12. Skyline kilvitys FAQ

  Ei kyllä nyt ole skyline mutta liippaa aika lähelle.. Elikkäs alottelin tällä viikolla -98 stagean rekisteröinnin oulun seudulla, ja yllättäen hylsyhän sieltä tuli.. Puutteina tüv todistus joka on tulossa (kopio käynyt konttorilla-kelpaa), takapenkiltä keskivyö pois 4-paikkaseksi massoilla 1705 ja 1935 (lievästi kevennettynä), ja ajovalojen kuvio sekä pesuri. Onko kukaan värkkäillyt nuihin orkkis xenoneihin oikeaa kuvioa? Itse sain varjostinta muokkaamalla kuvion suoraksi, mutta eihän se tuon ikäisessä riitä..
×