Jump to content

jepeliux

Vakkari
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About jepeliux

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 19.05.1995
 1. Väännöt hukassa

  Ok. pitää kokeilla tota
 2. Väännöt hukassa

  Cassiin vois perehtyä. Mites tota sytytysennakkoo lähetään selvitää. Nakutusta ei ainakaan oo ollu, mitä nyt vipecin antamasta informaatiosta älyää. Ainakaan vielä. Ja eikös jos ahtovuoto olisi syynä, tehohävikki tulisi esille myös isoilla kierroksilla ja kovassa vauhdissa?
 3. Väännöt hukassa

  Hmmm.. Lambdakin on pyörinyt mielessä.. bensapumppu on walboron joku parempi tuottavampi pumppu. Mites siitä pumppua kannattaa lähtee tutkimaan, testailee ?
 4. Elikkä autona on r33 gts-t spec2. Ja nyt jokunen keskikesällä huomasin semmosen jutun että ei lähe auto luisuun eikä sudi paikoiltaan lähtiessä jos ottaa rivakan lähdön. Ei sade kelillä, EI 1 vaihteella eikä 2 sella. Itessäänhän tuo ei mitään periaatteessa haittaa mutta kertoo se että jotain häikkää jossain on. tehoja se päälle kolmisen sataa. ja 400 nm. Vakioahdin 1,1-1,2 ahdoilla. Säädöt hoitaa vipec. Vaikka onkin levet renkaat niin on se aina aikasemmin ihan vaivattomasti antanu pyöritellä jne.. Jos ihan tavallisesti rauhallisesti kiihdyttää niin ihan pirteästi kiihtyy ja normaalisti käyttäytyy. Seokset heijaa normiajossa kummallisesti, tyhjäkäynnillä usein seos 16,5-17 paikkeilla jolloin käynti epätasaista ja välillä normiajossa 12,9. Ja toisinaan taas hyrskyttää ihan kiltisti ja seos on 14,7 paikkeilla. Kiihdytyksessä käy välillä aika rikkaalla 11 paikkeilla jopa 10,7. Vikakoodia ei anna. uuet tulpat vaihdettu(iridium) Alipaineletkuja vaihdettu metreittäin, ahtoputkien suorat silikooni liitokset, huohotus vaihdettu catch tankkiin. Periaatteessa lähtö on kuin olisi lauch control päälllä vaikka ei ole. Kytkin se ei pitäs olla, eikä ahto vuoto, pitäs jossain olla iso aukko jos vieläkää ei ois löytyny. Ilmamassamittarikaan se ei ole koska poistettu käytöstä ohjelmoinnissa. Eili kysymys nyt olis että mistä rueta ehtimään vikaa. Onko ahdin antautumassa? Perä ? IDLE valven meinasin vielä puhdistaa jos auttais tyhjäkäyntiin.
 5. Välystä tuennassa

  Joo kiitos. On tosiaan kyllä aika hintava. Ei hirveemmin huvittas maksaa tommosia summia jostain laakereista. Tuokin jo paljo auttaa mitä etsii. Pitää rueta metsästämään.
 6. Välystä tuennassa

  Kertokaahan mikä on kyseinen tuki kuvan keskellä. Ei oo aikasemmin tullut vastaan. Katastus mies anto korjattavaks kun oli välystä mutta olisi hyvä tietää mikä tuossa aiheuttaa välystä onko sisällä laakeri, pusla vai mikä on homman nimi. Osan nimenkin tietämine edistäisi jo paljon jotta saisi osaa tilaukseen. Vielä paras olisi suora linkki
 7. mikähän on kun monen tunnin kikkailun jälkeen on lopulta saatu ilmattua kytkin mut poljin on edelleen ihan lörö. jossain vaiheessa oli silleesti että poljin palautu puoleen väliin ja myös polkemalla puolessa välissä vasta rupes tuntumaan vastus. auto on skyline r33 gts-t spec 2 ja ei mistään tirsku nesteen pihalle myöskään tästä on kyllä viestiketju mutta sieltä ei saanu vastausta eikä myöskään siellä olevat ohjeet toiminu
 8. gts-t kytkin luistattaa

  hyvä kiitos juuri tälläisesta on ollutkin puhe, mutta ei vaan ole ollut selvillä mikä olisi aiheuttaja, tää pitää tutkii.
 9. moro oikohan kellään tietoo mikä on vialla kun kytkin ei pure ollenkaan, eli kun painaa kaasua niin kytkin vaa luistaa vaikka siis päästää polkimen ylös. kytkin on Os Gigen että ei mikää ihan huono ja aikasemmin ei ole mitään oireillu, kun vaa yks päivä otin auton tallista poikkeen nii sitten se ei enää toiminu, talliin mennessä toimi kun unelma ja sitten se seiso siellä ehkä viikon nii sitten se ei toiminu. pois ottaessa kyllä pohja otti kiinni rampin reunaan. pari päivää pysty ajelee mut se joka päivä vaan huononi ja sitten ei voinut ajaa kun 20 km/h kun se luisti nii paljo jos kovempaa ois ajanu. ja alussa sitä ei meinannu huomata ollenkaa koko luistoo. laatikko pitää varmaan joka tapauksessa käyttää ulkona mut jos joku tietäs missä vika vois olla nii ois kyllä ihan kiva
×