Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

120ZZZ

Klubilainen
 • Content count

  986
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

120ZZZ last won the day on September 29 2020

120ZZZ had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About 120ZZZ

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 03/19/68
 1. Paluumuuttaja!

  Hetkeen ei ole tullut tähän päiviteltyä,kun ei oikein mitään asiaa ollut. Tänään tämä laite muutti uuteen kotiin kauas länsirannikolta. Toivottavasti uus käskyttäjä antaa autolle kunnolla kenkää,mihin se on tottunut. Joten this case close. Kiitos ja the end.
 2. Paluumuuttaja!

  jep,ei mitään jousitusmuutoksia.Vakio tukivarret ja halppis coilit.Kuuma keli ja nyt oli hieman pienemmät ahdot kuin yleensä. Noin 8.5s aikaan on joskus mennyt 1/8 mile on parhammillaan,kun on ajettu 1/4mileä.
 3. Paluumuuttaja!

  Säksä toiminut nyt jokusen viikon ihan työmatkakulkineena.Kesäloman alettua ehtis yhden päivän tehdä rästiin jääneitä huolto/korjauksia.PA-pumppu ja suodatin tuli uusittua ja samalla turvonnut pensaletku tuli vaihdettua.Samalla hävis hieman vaivannut käyntiongelmat. Kesän eka kiihdytyskisaan päästiin vasta 8.8.2020 Pori wcsc street bracket luokkaan.Heti ekasta lähdöstä asti huomas,että auto toimis ihan niin kuin pitikin.Helteisessä kelissä auto tikkas kuin sveitsiläinen käkokello.12 lähtöä ja luokan ykköspokaali tuli pokattua.Myös vanha tiimi oli täys kun crew chief Jze- oli tukena.
 4. Paluumuuttaja!

  Leimattu ja etsii uutta kengittäjää.
 5. Nissan 200sx s13 etuiskunvaimentimet

  jos autossasi on vain madallusjouset,niin perusiskarit käy ihan hyvin niiden kanssa.Normi-iskareita löytyy kohtuu halvalla ja edullisesti yleensä S13 harrastajilta,mutta ongelma on yleensä se,että ketä viitsii vastata jos sellaisia löytyy nurkista.
 6. Paluumuuttaja!

  kytkin vaihdettu ja löytys hyvä laatikko vispattavaksi.Leima tuli,tosin joutus pari paikkaa ensiksi laittamaan pohjaan.Torin vannemarkkinapaikasta löytys nyt 7x15" vanne+rengassetti edullisesti ja siten noi 6.5x15 setti meni kaverin Primeraan loppusijoituspaikaksi.
 7. Paluumuuttaja!

  Vauhtipyörä kunnostettu ja kytkinlevy sai uudet palat...ja itse niittasin.
 8. Paluumuuttaja!

  Jatketaan taas.Syksyllä tuli viellä käytyä ajamassa rataa Alastarolla ja auto toimis käyttiksenä lumen tuloon asti.Talven tämä vietti syvässä lumikasassa ja välillä käytellen sitä lämpimäksi.Kevät sulatti lumet ja tuli tämäkin ajettua esille. Aika on taas alkaa touhuta.Vanha loota pois ja paljon rääkätty ja kenkää saanut kytkin esille.Olis luullut tuon noin 20000km ja rata-ajon ja varttimailitouhun ruoskineen kytkimen huonoon jamaan,mutta olikin yllättävän hyvässä kunnossa. Levyyn on jo tilattu uudet palat+niitit ja vauhtis on jo sorvarilla ja asetelma menee tuollaisena takasin. Väliajaksi menee paikalle varapaketti,jospa kävis yhden kisan ajamassa.
 9. Turun sporttinissanit (ja datsunit)

  Valkoinen Z32 turun oharilla,hinausauton roikotuksessa.
 10. Paluumuuttaja!

  Ja sitten oli vuorossa Kiikala burnout party ja Jze-n vuoro ajaa säksällä.Itse sain lainaksi työkaverin pösö 206 RC (n.180hp).Hauskoja noi kisakatsurit,kun ne kisakatsastaa näitä tavisautoja. Akkua ravistaa ja rykii ja painaa jarrua ja hyvä on ja tarran antavat. Luokkana oli ET Bracket,siis tietty. Lajittelut oli 3 rundia ja tulos oli mitä pitikin. Jze- 1. 0.540s reaktioilla ja allekirjoittanut 2 sija 0.592s. Jze-lle eka pudotusajolähtö soolona. Mulle vastaan chevy komero,lähdössä kumpikin alle indeksin,mutta komero meni reilummin alle indeksin. Kumpikin semissä jo.Jze-lle vastaa hapan oranssi möpäri ja sen Jze- passitti laulukuoroon ja tiimin toinen auto finaalissa. Mulle vastaan green mopari.Hyvin tasaisen lähdön jälkeen green mopari lähti laulukuoroon ja pösöllä finaaliin Jze-a vastaan. Reaktioissa Jze- oli parempi,mutta matkalla hän hieman aikaili ja mulla oli aikaa jarrutella,mutta enpä jarrutellut tarpeeksi vaan rykäisin 0.033s alle indeksin.Siispä Jze- ykkönen ja minä pösöllä toinen.Mutta tulos oli just täydellinen. Hauskaa oli.
 11. Paluumuuttaja!

  Hieman jäänyt tämä päivittämättä,mutta jatketaan siispä WCSC Pori II ja siis kauden kolmannesta kisasta. Keliksi luvattiin todella lämmintä päivää,joten suunnitelmana oli ajaa rata-ajon aikaisilla pikkupaineilla eli n. 0.6-0.7barilla. Rengaspaineet 0.95baria ja stripille. Eka veto testinä ja 14.021/154.91kmh ja 1.891s 60ft . Rata tuntus heti tosi hyvältä. Regaspaineiden tarkstu ja takasin radalle. Nyt uus 60ft ennätys 1.810s ja reaktiot 0.559s (0.059s) . Siispä 5n lajittelulähdön jälkeen pudottelemaa. Indeksiksi 13.90s ja eka rundi soolona. 13.933s.Mutta nyt 60ft 1.801s eli se oli taas uus ennätys. Toisella kierroksella kumpikin mentiin alle indeksin, oma aika oli vähemmän alle eli vastustaja pakkaamaan ja itse jatkoin kisaa. Oma aika 0.007s alle indeksin,lähelle meni. Kolmannella rundilla vastaan kova luu Mustangilla ajava Sven,mutta hän kämmäs sen verran paljon,että sain maalissa jarrutella ja ottaa helpon erävoiton.Semifinaaliin mentiin eli 4. parhaan joukkoon. Semifinaalissa vastaan keltainen Komero. Lähtökuusella tuli vähän kiusattua vastustajaa ja hän sortuikin punavaloon ja säksällä finaaliin. Finaalissa vastustajaksi tuli Dusterilla ajava Pasi H. Lähto oli tosi tasanen,Pasi otti 0.04s paremman reaktion. Maalissa olin n.0.3xx lähempänä omaa aikaa. Ero maaliviivalla 0.027s ja vastustaja vei voiton. Mutta oma sijoitus 2. eli runnerup. PS.Nyt alkaa oppia tuon Nismo 2way lukon ja semisliksien yhdistelmä käytön ja sen mahtavan toimivuuden.
 12. Paluumuuttaja!

  Hyvin helteisellä Alastaron radalla tuli vietettyä 3h rata-ajelun merkeissä. Jze- ja meikäläinen ajettiin vuorotellen ja hauskaa oli. Vähän jännitti miten toi päivitetty lukko toimii tuossa touhussa.Pelko oli turhaa,lukon toiminta oli jopa parempaa kuin osas odottaa. Lukko ja uretaanipuslitettu taka-akselisto toimis tosi (omasta mielestä ainakin) hienosti ja mutkassa uskalsi mennä kaasulle selvästi aikasemmin ja sen huomas hyvin jo siinä,kun edessä meni GSI Astra slikseillä,niin sai aina mutkasta ulos tullessa Astraa kiinni. Auto toimis muutenkin hienosti ja ei lämpöongelmia tai jarrujen katoamista.Tästä on taas hyvä jatkaa.
 13. Paluumuuttaja!

  Pyöränkulmat säädetty edestä ja taka-akselilta.Takavanteille varastosta hieman käytetyt Kumhot.Moottoriöljyt ja suodatin vaihdettu.Poikkituki takasin kiinni.Jos kaikki menee putkeen,niin tänään Alastarolle ajamaan rataa ympäri.
 14. Paluumuuttaja!

  Nostettu perää 15mm ja nyt alla noi 14" DOT katusliksit.Asento on aika hyvä noilla 15" lowprice frontrunnereilla. 2 ekaa lähtöä meni testaillessa ja kolmanteen lähtöön tein isomman burniksen.Ja kyllä heti huomas lähdössä,että kummi tarttus rataan ja aika oli tuo edellisessä postauksessa kirjoitettu uus ennätys. Varikolla ihmettelin mikä tuohon kojelautaan oli tullut.Halkeaman siinä päällipinnassa oli.Oli tainnut kori vähän elää. 2lajittelulähtöä ehtis viellä ajaa,ennen pudotusten alkua.Ajat oli hyvin lähellä ennätys aikaa,mutta ihan hieman huonompia. Pudotuksissa oli ekalla kierroksella soolo,kun vastassa ollut auto oli hajonnut. Seuraavassa parissa tuli noutaja.Aika oli lähempää,kuin vastustajalla,mutta mulla huonommat reaktiot.Olipa hieno päivä kuitenkin. Siitä pakkaamaan ja kohti kotiota. n.300km ja yhden stopin taktiikalla perille. Seuraavaksi olis suunnittella rata-ajoa Alastarolla ja siihen kuntoon auto tarttis laittaa.
×