Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Aama

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Aama

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 10/03/95
 1. Elikkäs olisi tuollapari kivaa yksilöä kaupan remmillä. Mimmoista veroa muilla ollut? Mitenkäs nämä kilpiinlaitto puoli, uitto hommista ei hirmuseen tietoa, joten onko se mahdollista saada suomen kilpiin? Vai onko järkevämpää vaan hommata perus zeta? Kiitos vastauksistanne, - Aama
 2. Kampiakselin hihnapyörän irroitus

  Ite iskin wd40:tä annoin muhii 30min, sitte otin sorkkaraudan ja talttapään ja iha kevyesti kampesin, nii lähti sujuvasti irti. Ei ongelmaa.
 3. Noniin, kykä vaihettu ja äänitais tulla niistä jousista tai painelaakerista. Im not sure. Kiitos jelpeistä!
 4. Vika ei ole hihnapyörissä/hihnoissa. Nyt pitää vaihtaa kytkin kun uusi tuli. Saas nähdä nyt et johtuuko se ääni siitä jos esim. painelaakeri sattuis tai vastaava?
 5. Noniin lisää päivitystä, näin aamulla ääni kuulosti siltä kun räikkää olisi pyöräytetty nopeasti, se kestää vain hetken ja tietyllä kierrosalueella. Muuten ei mitään kummia ääniä yms.
 6. Tota en aatellukkaan, tosiaan kytkin oli aika liian lopussa.. Voi sit olla et mennyt nyt kokonaan. Siitäkö se ääniki sit lähtöö?
 7. Moro! Säxästä siis alko tulla hitonmoinen paha haju vähänkuin sähköinen, hajua tulee lisää kun kierrättää, vaikka vapaakäynnillä. ja sitten tarkemmin kuunneltuna vapaakäynillä kuuluu n. 4k alueella "kahaus" vähän kuin kahaha. Tämä siis tulee vain tietyllä kierrosalueella kerran, videosta vaikee kuulla, mutta semmonen kuuluu. Ajossa en ole kuullut, mutta moottori ainakin käyttäytyy normaalisti. Voisiko mahdollisuus olla venttiileissä tai jotain? Vai onko tää se legendaarinen KK, kuitenki viimekeväänä vaihettu ne.
 8. Eli siis akulta katoin et virtaa pitäa kadota, muttei katoa. Rele nakuttaa kahesti ja sitten ei mitään. Starttiin en ole vielä kajonnut.
 9. Eli kun koitan käynnistää, akulta ei katoa virta mihinkään eli silloim startti ei saa virtaa?
 10. Meinaan et se antaa ainaki käynnistyksen aikana tarpeeksi virtaa.. Voisko sitten startti olla hajalla? mistä uusi?
 11. Nyt pieni kiirreellonen kyssäri, että missä vika. Kyseessä siis s13 säxä ca18det motilla. Auto oli eilen tuossa pihassa kun ruosteita korjailin, hyvin käynnistyi. Pienen ajan jälkeen auton käynnistyminen oli "nihkeää" eikä meinannut käynnistyä, jonka jälkeen startti ei enää pyörinyt. Ajattelin, että akku. Laitoin akun täyteen ja mittasin jännitteet ok. Voisiko kyse olla startin solenoidissa vai missä?
 12. Olisin kattomassa tollasii kiina turboja (GT28RS) ja pakosarjaa autooni. Autona on siis S13 CA18DET. Auto on siis käyttöautona ja tehoa otetaankin vain vaivaiset 300hp. Mitä mieltä ootte noista turboista, että kannattaako sellasia ostaa, sillä useita satoja säästää sillä, että sellaisen tilaisi. Myös pakosarjan hankintaa olen ahkerasti miettinyt sillä sellaisen saisi vaivaiset 100e.. Tätä pakosarjaa olen tuolta katsonut: http://www.ebay.com/itm/s13-180sx-ca18-sil80-ca18det-t25-t28-turbo-stainless-exhaust-manifold-gt28-/181234236876?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a3266fdcc&vxp=mtr ja tätä turboa: http://www.enjukuracing.com/isis-t25-t28-replacement-turbo-nissan-sr20det/ Mitä mieltä olette? Ehdottaa saa eli, auto suunnittella n. 300hp.
 13. Jep oli tossa ihan plääninäkin iskee, mun tuurilla leviää kuitenkin. T28 oli plääninä kuhan sais ton HW30 pois tosta kaapista..
 14. Niin! Ei vaan viittis viiä ennen muutoksia penkkii ja maksaa siitä, kun mulle riittää "suullinen" niin saa sit penkistä tietää paljon suunnilleen tuli lisää.
 15. Uus turbo tulossa kyllä! Joko T28 tai isompi. Ja kyllä T25 vielä baarin kestää hyvin, kun ei jatkuvaa vemppausta ole.
×